KAYNANA OLMAK SANATMIŞŞŞŞ !!!

Şimdi konuştuk hallettik... Anneme uyma diyor huyunu biliyo çünkü ben söz geçiremiyorum sende umursama diyo.. Ay ne yapayım çok seviyorum 3 yılımı verdim ona nasıl bırakayım denedm olmuyor onsuz.....
Yorum yapan herkese teşekkürlerrrr:KK50::KK68:
Evlenince görursun oluyor mu onsuz...O simdi umursama diyen adami hic unutma gelecekteki degisimine sen bile inanamayacaksin...

Herkese iyi akşamlar,10 dakikadır KK üyesiyim. Forumu daha öncede takip ediyordum ama üye olmamıştım. Biraz önce başıma gelen olay konusunda olgun insanlardan fikir almanın faydalı olacağını düşündüm kısaca anlatayım yardımcı olursanız sevinirim, foruma da alışmak istiyorum...
Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim 21 yaşındayım sevgilimle ailelerimiz aynı ilde ama biz başka illerdeyiz o memur. sürekli ayrılıp barışan bi çiftiz 3aylık bi ayrılığımız oldu yeni barıştık 1ay önce. Ailelerimiz başından beri ilişkimizi bilir annesiyle tanışmıştım. Bugün barıştığımızı öğrendi ve sosyal medyada saçma salak bi fıkra paylaşmış görsele ekliyorum... Benden hoşlanmıyor sanırım ama işin garip tarafı şuan sevgilim sizinle mi uğraşıcam deyip bitirmek istedi ileride olmayacağını söyledi.. Annesine laf etmiyor kırıldığımı görmüyor.. Vazgeç diyen ablaları duyar gibiyim onsuz olamıyorum onu çok seviyorum ve aileler istemediği halde birlikteyiz. Bu anne sorunsalı için ne yapmalıyım ilerde ne gibi sorunlar olur önlemlerim neler olmalı?
Uzun oldu kusura bakmayın ama cevaplarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 1771090

Zaten bu meseleden bağımsız olarakta sonunda ayrılacağınız için,hiç bu işleri dert etmene hatta kaynana triplerine girmene gerek yok..şimdilik geçirdiğin vaktin tadını çıkar.Gerçekten evleneceğin insana sakla bu endişelerini

Zaten bu meseleden bağımsız olarakta sonunda ayrılacağınız için,hiç bu işleri dert etmene hatta kaynana triplerine girmene gerek yok..şimdilik geçirdiğin vaktin tadını çıkar.Gerçekten evleneceğin insana sakla bu endişelerini
Kısmet bu işler,ama ondan vazgeçemediğim için sürekli tekrar barışıyorum. Gerçekten evlenmek istediğim insan o. Yoksa neden bu kadar üzüleyim? Neden bu kadar umursayım?

Kısmet bu işler,ama ondan vazgeçemediğim için sürekli tekrar barışıyorum. Gerçekten evlenmek istediğim insan o. Yoksa neden bu kadar üzüleyim? Neden bu kadar umursayım?

Ben sadece 29 yıllık tecrübeme dayanarak yorum yaptım.ve ne yazik ki kendime de bu konuda çok güvenirim.Hepimiz sevdik ve türk kadınlarının zaten neredeyse %99.9 u sevmeye başladığı an evlenmek istediği adamın o olduğuna karar verir,size özel bir durum değil.Yine foruma dikkat ederseniz neredeyse ilişki bitişlerinin tamamı erkeklerin isteğiyle oluyor çünkü Türk kadınının vazgeçememe gibi bir sorunu var.Yaşadığınız şey toplumumuzun genel sorunu zaten.Vazgeçememek bağımlılıktır,sevgiyle alakası yoktur

Şimdi annesinden yana olup seni bırakan adam evlenince daha çok anneci olur. O zaman seviyorum vazgeçemiyorum sözlerin hiçbir işe yaramayacak.
Önünde kimbilir ne kadar güzel yıllar var. Sana tek kelime uzak dur. Kendini hırpalama. Okuluna derslerine yönel. Bu çocuk seni daha çok üzer

Herkese iyi akşamlar,10 dakikadır KK üyesiyim. Forumu daha öncede takip ediyordum ama üye olmamıştım. Biraz önce başıma gelen olay konusunda olgun insanlardan fikir almanın faydalı olacağını düşündüm kısaca anlatayım yardımcı olursanız sevinirim, foruma da alışmak istiyorum...
Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim 21 yaşındayım sevgilimle ailelerimiz aynı ilde ama biz başka illerdeyiz o memur. sürekli ayrılıp barışan bi çiftiz 3aylık bi ayrılığımız oldu yeni barıştık 1ay önce. Ailelerimiz başından beri ilişkimizi bilir annesiyle tanışmıştım. Bugün barıştığımızı öğrendi ve sosyal medyada saçma salak bi fıkra paylaşmış görsele ekliyorum... Benden hoşlanmıyor sanırım ama işin garip tarafı şuan sevgilim sizinle mi uğraşıcam deyip bitirmek istedi ileride olmayacağını söyledi.. Annesine laf etmiyor kırıldığımı görmüyor.. Vazgeç diyen ablaları duyar gibiyim onsuz olamıyorum onu çok seviyorum ve aileler istemediği halde birlikteyiz. Bu anne sorunsalı için ne yapmalıyım ilerde ne gibi sorunlar olur önlemlerim neler olmalı?
Uzun oldu kusura bakmayın ama cevaplarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 1771090

Neden kendinize layık gördüğünüz hayat bu olsun ki?
Kaynanayla çekiş, kocadan ilgi bekle, ailelerin gönlünü yapmaya çalış, 'annem de annem' diyen kocayla kavga et dur, sonra size değer vermediği için depresyonlar, bunalımlar..
Yani aynı yoldan geçen yüzlerce kadın var. Onların tecrübeleri ders olsa da su seviyorum masalını bıraksak artık... dunyayi baştan kesfetmiyoruz sonuçta.
Bakın daha söz yok, nişan yok, maddi durumlar, önemli kararlar yok.

Başta böyle giden ilişkiden mutluluk çıkmaz.
Bunun için falcı falan olmaya gerek yok.

Onsuz yaşayamam duramam ayy bana bişeyler olurr ölürüm mahvolurummmm...
Aile onayı olmadan kendinize gelin saçmalamayın hayatınızı mahvetmeyin.
Bu kaynana net olarak sizi istemiyor.
Bu evlilik olmaz.
Bunun haricinde sevgilinizde sizle uğraşamam deyip ayrılmak istemiş sanırım?
Daha ilk olayda adam sizin elinizi bırakıyor?
Siz hala ilerde ne gibi önlemler almam lazım diyorsunuz.
Deli oluyorum böyle konulara yahu..

Şimdi konuştuk hallettik... Anneme uyma diyor huyunu biliyo çünkü ben söz geçiremiyorum sende umursama diyo.. Ay ne yapayım çok seviyorum 3 yılımı verdim ona nasıl bırakayım denedm olmuyor onsuz.....
Yorum yapan herkese teşekkürlerrrr:KK50::KK68:

Sizin için çok üzüldüm. Bir kaç sene sonra buraya gelip yeni konular acacaksiniz.

'Kendimi değersiz hissediyorum'
'Nişanlım her fırsatta benden vazgeciyor'
'Evlilik yolunda kayinvalide tribi'
'Kayinvalide adayım anneme saygısızlık yaptı'
' nisanlim beni yok sayiyor'
' evlilik bu muymus?'
'Evlendim ama mutsuzum'
'Kaynanam beni yedi bitirdi'
'Kocam bana olmayacak laflar etti'
Ve yuzlercesi
İlk 50 tanesi falan 'konustuk, hallettik, seviyorum' la bitecek, sonrakiler beddua ile. Ve siz yine vazgecemeyeceksiniz. Terkedilmezseniz sonsuza kadar mutsuz yaşayacaksınız

Gece gece içim karardı.

1 evlenmeden kv moduna alma kimseyi her seyin bi siniri olsun yahu ben nisanlandigimda tanistim iyi ki de daha once tanisip hayati kendime zindan etmemisim
2 onsuz olamiyosan ilerde nerden evlendim konularini da okuruz

adam sana bu işin ilerisi yok, istemiyorum deyip ayrılmak istiyor.
sen kv yi ne yapayım diyorsun
kusura bakma ama bu kadar yapışmak için özel bir sebebin var mı?

:KK70::KK70: yalniz fikra güzeldi...

Kaynana olmak tabikide sanat kuzum....

Örneğin;

Kaynanalik çirkeflik sanati...
Kaynanalik fesatlık sanati...
Kaynanalik ikiyüzlülük sanati...
Kaynanalik dedikoduculuk sanati...
..............
Kaynanalik arabozuculuk sanati....
Bu sanat böyle uzar gider....

Yani kaynana olmak hiç kolay değil bu kadar sanati bir arada ancak bir KAYNANA yaşatir :))

Sen de bir uygulama bul böyle bir fıkra yaz.

''Bir gün adam, sevgilisine annesini tanıştırmak istemiş. 'Sana iki tane kadın getireceğim. Hangisi annem bilirsen evleneceğiz.' demiş.
Genç kız heyecanla beklemiş, karşısına gelen 2 kadınla konuşup sohbet etmiş. Onlar gidince adam gelip hangisi annemdi diye sormuş.
'Biri süt annendi, diğeri öz annendi demiş.'
Çocuk nasıl bildin deyince genç gelin ''İKİSİNİ DE SEVMEDİM'' demiş.''

Arkama bakmadan kaaaaccc.daha yasin cok küçük kimler çıkar karşına sakin hayatını mahvetme erkenden cokersin.seni istemeyen birinin gelini olma ömründe pişman olursun.arkanda duran bir sevgili goremedin ben bosveeer.
Canım benim hayatına kiyma gururlu ol ve kimsenin peşinden koşma okulunu oku gerisi gelir zaten o kadın da çok beter mis ana kuzusu sevgilin de anasiyla yasasin

Sevgilin senle birlik ise yurur ama annesinin tarafindaysa olmaz... Cunku annesi inceden dokundurma yapmis bu konuda sevgiline gorev dusuyor idare etmeyi bilmeli ki ilerde aranizda kalmasin.

Bile bile lades diyorsun. Hayat senin hayat karart karartabildiğin kadar.

Sanıyorsun ki sevince herşey çok güzel olacak. Öyle değil işte. Yeri geldiğinde o sevgin var ya nefrete dönüşecek: anacı bir koca ve gelinini isyemeyen kv de sayesinde.

Gün gelir bi konu daha açarsın. Ben ne yaptım ya diye. İşte o zaman hoşgeldin deriz kv den çeken kk hanımları diye.

Sen bi evlen ;) biz ne desek sana hava civa.

Kendini bilen kadın öyle bişey paylaşır mı?
Patavatsız demek ki...
E barışmışsın da..
Ne diyeyim bu iğneli laflara hazırla kendini çünkü bir ömür batırıp batırıp çekicek...

sevgilim sizinlemi uğraşıcam deyip bitirmek istedi ileride olmayacağını söyledi..

Bunu söyleyen bir adam sevilmemeli. Seversen tamamen teslim olman ne derlerse yapman ,yapmazsan da ömür boyu mutsuz olman söz konusu.

Back
X