Kaynana parasıyla ev alınır mı?

Lory89

Güzelliğin zulme çaldığı sınır..
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
368
172
53
Kaynana vefat Eden eşinin maaşıyla kredi çekip
Oğlunun evini alacak
Peki bu ev kimin üstüne olacak

Bir de başa kakar mı benim evi diye

Oğluna ev alıp hediye mi edecek? Oğlunun hiç bir katkısı olmayacak mı?

Kaynana vefat Eden eşinin maaşıyla kredi çekip
Oğlunun evini alacak
Peki bu ev kimin üstüne olacak

Bir de başa kakar mı benim evi diye
Kakar ve eminim kendi üstüne yapar .

Biz kendi paramızla aldığımız evi eşime benim üstüme yap birgün boaşnırsanız ev senin olur karın hiçbirşey alamx dediğini duydum kaynanamın , sonuç ev benim üstüme

onlar herşeyi yaparr herşeyiii söylerr

Ogluna aliyorsa buyuk ihtimal oglunun adina olur diye dusunuyorum..

Beyefendi arabayı satıp sadece 40 bin lira katkısı olacakmış geriye kalan 100.000 lira annesi

Olsun yine de katkı var sonuçta yüzde yüz anneden değil :) belki başa kakmaz ama vakitli vakitsiz gelir gider kalır filan sonuçta kendi evi

yok artık yaa. ne kadar kötü niyetli insanlar var. iyi yapmıssınız evı kendi üstünüze almakla gerci bosanma durumunda evlilik icinde edinilen mallar yarı yarıya paylasılıyor ama kaynana da ne kadar çakalmıs bir de benim üstüme yap diye akıl vermıs suna bak. tam seytan.

Çevremde şöyle örnekler de mevcut; anne kızına ev veriyor sonra şiddetli bir kavga sırasında anne kızını kovuyor evden kocası ve 3 aylık bebeğiyle.. Hala göremiyorlar torunlarını 11 yıl oldu..

Ev verip başa kakmayanlar da vardır ama bence çok nadir.. Evden kovulmak gibi uç bir durum yaşamasanız dahi başka başka konularda bağımlı gibi olacaksınız ya da iki gün sonra size yerleşmek isteyecek ya da sizden hep maddi beklentisi olacak daha neler neler

Ben olsam kendi yağımızla kavrulalım derdim, gitsin illa ev alacaksa alsın onu da kiraya versin, daha hayırlı olacaktır

Siz evliyken edinilen mallar kimin üstüne olursa olsun ortak olur da Kayınvalidenizin bizzat kendi parasıyla alacağı ev Kendi yada oğlu adına olmasından daha doğal ne olabilir.

Kredi çektirip size odetecekse ve yine menkul eşinizin adına olacaksa yine başa dönüyoruz..

kakiyorsa kaksin. al pasa pasa yasa... kira cekmezsiniz. he bende sizle yasicam derse uzak dur

Yani genelde basa kakiliyor. Ama sizin de belli bir birikiminiz olmali. Yoksa kredinin altindan kalkamazsiniz.

Kvdenin maasi eve gidecekse hic parasi kalmayacak haliyle yillarca beraber oturmak zorundasiniz.

Biz biriktirdik. Ev alirken kv dem 28.000 tl yardim etti. Maasindan ödüyor.

Esim tek oglu ve hep bir evi olsun istiyordu. Sagolsun acigi kapatti.

Ama tum parayi ödeyebilmesi ve sadece maasla o zor biraz.

normalde esinizin annesi sizin de anneniz sayılır, ne demek basınıza kakmak vs derdim de buradaki konuları okuyup hayattaki gerceklerle yuzlestikten sonra her sey olabilir. esinizin ustune olsun ev aman dikkat, asla kv nın ustune olmasın, en azından bosanma durumunda esinizin ustune olursa yarısı sizin olur ayrıca aile konutu serhı de koydurun lutfen. aman ev almak bile dert insanın canı sıkılıyor boyle seylerle

peki kv ev icin kredi cektikten sonra krediyi oderken kendisine para kalacak mı, nasıl olacak, bu durumda siz de ona maddi yardımda bulunmak zorunda kalacak mısınız peki

Krediyi annesi çekerse annesinin adına. Başa kakma meselesi kişiden kişiye değişir. İnsan olan kakmaz. Ama eşinden aldığı aylık ile oğlunu kredi ile ev sahibi yapmak isteyen anne neden başa kaksın ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…