Kaynana parasıyla ev alınır mı?

Valla cnm insanin kişiliğine bagli. Niyeti nedir bilemezsin belki sadece ogluna alma niyeti var. Belki de alirim onlarla yasarim. Her zamanda benim evim der baslarina kakarim der. Insan olmasi onemli. Bende altli ustlu oturuyorum ve oturdugum evin cok buyuk bir kısmını eşim yapti. Ailesi az birsey yardim etti ve bendeki kaynana diger oglu icin simdi bizi kendi evimizden cikartmak istiyor acik acik da kovuyor. Tabikide cikmam bizim anamiz agladi ödeme yaparken ama insan olsa anne olsa yapmaz bunu. En buyuk sıkıntıda ev esimin babasinin uzerine olmasi. İşte zamaninda yapilan yanlislar simdi başımızı ağrıtıyor.

Allah yardımcın olsun

Kaynana vefat Eden eşinin maaşıyla kredi çekip
Oğlunun evini alacak
Peki bu ev kimin üstüne olacak

Bir de başa kakar mı benim evi diye
Ev Kredisini kim çekiyorsa ev onun üzerine olmak zorunda.
Başa kakar mı sorusu kv nizin kişiliğine bağlı siz nasıl bi karakter de biliyorsunuzdur.

Evi oğlunun üstüne niye alsın yahu

Oğlunun hiç katkısı olmayacaksa... kendi üstüne alsın oğluna geç içeri otur desin oğlu bir kısmını odeyecekse noterden şartname falan düzenlesin evin sukadar kısmını bu kişi ödedi diye . Oğlunun kardeşi varsa tabi .... Yoksa zaten gerek yok.

Oğlunun üstüne yaparsa diğer çocuğuna haksızlık olur

Kayınvalide oğluma ev aldım dese nolur ? Almadı mı aldı yalan mı değil ee sorun ne
Aldım geçin oturun dedim dese nolur ki bunda gucenecek birşey yok.

Oğlu anneye krediyi çek ben her ay taksidi odeyeyim taksit bitince ev benim olsun da diyebilir ama olumlu dünya yarın bigün kardeşi hak talep ederse sıkıntı .miras mali olunca o mal eşe bolunmuyor boşanma halinde. Evlendikten sonra mal miras mali olunca boşanma halinde hak talep edemez karşı taraf

Yorumları okuyunca şu yorum mantıklı geldi bana da; kv kredi çekecek bütün maaşı krediye gidecek geçinemeyecek yapamıyorum diyecek hooop oğlunun yanına yerleşecek. Oğlu da yok derse burası benim evim diyecek.Nasılsa yalnız kocada yok .

Ay bence hic bulasmayin.Zamaninda yuklu bi miktar kredi cekip aldigimiz eve sadece ve sadece 30 bin tlik bi katkisi olan kv kisisinden ne cektim ben..

Kredi kendi çekecekse kendi üstüne yapar gibi geliyor.KAdın durup dururken niye borca soksun kendini kaç yaşında ve borç kaç yılda bitecek? Üstünüze yaparsa da sizden beklentileri artacaktır.Ayrıca ben düğünde bilezik aldırmadım kaynanama başıma kakar diye:) Kaldı ki ev şöyle dursun.Şimdi kimseye minnetimiz yok,başımız da dik.Herşey kendimizden.

Bahsi geçen kv de benimkiyse evet başına da kalkar, heryerde de anlatır, evi de üstüne yapar , bide gelir eve kurulur :)

Sonucta ölen esinin maasaiyla ev aliyorsa dogal olarak sz sahibi olacaktir. Boyle bir ise giriyorsaniz bunu goze almaniz gerekir.

Eşime asla benım üzerime yap demedim zaten .
Süpriz yaptı . Araba falan benim üstüme buda senın üstüne olsun nolcak dedi :)
Olsun be dedim

Kaynana vefat Eden eşinin maaşıyla kredi çekip
Oğlunun evini alacak
Peki bu ev kimin üstüne olacak

Bir de başa kakar mı benim evi diye
Ev tabi kv üstüne olmalı. Baska kardes yoksa kv oturun derse oturun ama baska kardesler varsa hak gecer anlaşmaya varmak gerek. Evde kv ile birlik mi oturulacak. Gelir durumları nasıl. Kvnin maası eve gidecekse kv ne yiyip ne içecek. Siz bgne kadar nerede oturdunuz.
Basa kalmayı bilemem kv yi siz tanıyorsunuz. O teklif ettiyse kakmaz heralde

Esinde para katacaksa.
Bence esinin ustune olmasi iyi.
Ama kaynanan sana guvenmiyorsa kendi ustune ister.
Yarin öbürgün basimi sokacak ev olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…