Ev mevzusu yüzünden mi vazgeçtiniz ?Istemeye gelecekti ama bu saaten sonra olmahacak artik
Ev mevzusu yüzünden mi vazgeçtiniz ?
AnladımTek ev degil ki baska durmlarda vardi bahane oldu
Istemeye gelecekti ama bu saaten sonra olmahacak artik
Valla cnm insanin kişiliğine bagli. Niyeti nedir bilemezsin belki sadece ogluna alma niyeti var. Belki de alirim onlarla yasarim. Her zamanda benim evim der baslarina kakarim der. Insan olmasi onemli. Bende altli ustlu oturuyorum ve oturdugum evin cok buyuk bir kısmını eşim yapti. Ailesi az birsey yardim etti ve bendeki kaynana diger oglu icin simdi bizi kendi evimizden cikartmak istiyor acik acik da kovuyor. Tabikide cikmam bizim anamiz agladi ödeme yaparken ama insan olsa anne olsa yapmaz bunu. En buyuk sıkıntıda ev esimin babasinin uzerine olmasi. İşte zamaninda yapilan yanlislar simdi başımızı ağrıtıyor.
Ev Kredisini kim çekiyorsa ev onun üzerine olmak zorunda.Kaynana vefat Eden eşinin maaşıyla kredi çekip
Oğlunun evini alacak
Peki bu ev kimin üstüne olacak
Bir de başa kakar mı benim evi diye
Eşime asla benım üzerime yap demedim zaten .yok artık yaa. ne kadar kötü niyetli insanlar var. iyi yapmıssınız evı kendi üstünüze almakla gerci bosanma durumunda evlilik icinde edinilen mallar yarı yarıya paylasılıyor ama kaynana da ne kadar çakalmıs bir de benim üstüme yap diye akıl vermıs suna bak. tam seytan.
Ev tabi kv üstüne olmalı. Baska kardes yoksa kv oturun derse oturun ama baska kardesler varsa hak gecer anlaşmaya varmak gerek. Evde kv ile birlik mi oturulacak. Gelir durumları nasıl. Kvnin maası eve gidecekse kv ne yiyip ne içecek. Siz bgne kadar nerede oturdunuz.Kaynana vefat Eden eşinin maaşıyla kredi çekip
Oğlunun evini alacak
Peki bu ev kimin üstüne olacak
Bir de başa kakar mı benim evi diye
Amin hemde gercekten amin... Kendinden nefret ettirdi....Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?