Merhaba arkadaşlar 10 senelik evliyim 10 senedir esimle tartismalarimizin yüzde doksanı kocamin ailesi... daha dün çok şiddetli bir kavga atlattık. Öyleki kendimi iki kızımla yatak odasına kapattım. Boşanmak istiyorum fakat oda çok zor.Eşim lafta beni çok sevdiğini söylüyor fakat konu ailesi olunca bana bir sürü hakarette bulunuyor.daha gectigimiz bayram görümce üzerime yürüdü bana etmediği hakaret kalmadı. Sebep ise eşimle odamda biraz tartışmamız böcek yüzünden.. evleri eski her bayram gittiğimizde pireler saldırıyor daha 2 yaşında küçük kızım var ve onuda yemelerinden korkuyorum. Söylüyorum ilaçlayın diye oralı olan yok. Ve bundan iki ay önce eşimin tlfonunda bir kadınla eski arkadaşıymis 1 buçuk saat konuştuğunu gördüm ve evi terkettim ablama gittim yalvardı yakardı ben seni aldatmadım o beni aradı diye bende çocuklarım için kabulettim eve döndük kaynanam zaten beni hiç istemedi bir keresinde gittiğimizde birdaha buraya gelme deyip kapıdan kovdu ve eşim ısrarla beni yine oraya götürme çabasında . İki gün once köye gideceğini söyledi sebebi ne dedim açtı ağzını yumdu gözünü ve bana bir sürü hakaret ettin üstelik üzerime yürüdü bwnde çocuklarla yatak odasına kapadım kendimi boşanmak istediğimi söylediğimde asla bosayamayacagimi söyledi .. çocuklarda bwnde korktuk sonrasında ozur diledi ama ben yoruldum artık kaynana yüzünden kavgalardan... ve görümce yillarca kocaya kaçtığı için ailesiyle gorusmuyordu ben düğünümde barıştırmak için düğünüme cagirdim ve eşim bana düğünümde onu çağırdığın için bağırdı dugunumu bile o gorumcem yüzünden zehir etti.. sonada bu görümce 10 sene sonra üzerime yürüdü hakaretler etti. Hiçbirine hakkımı helal etmiyorum .eşim benim psikolojik sorulaşım olduğunu beni doktora götüreceğini söylüyor. Bunca yaşanan şeyleri görmek istemiyor ne yaparsam boş hepsi daha ne kadar tahammül ederim bilemiyorum ... ailerde söylemek istemiyorum çünkü ailem bana evlenme dediydi .. Allaha havale ediyorum.
Son düzenleme: