Kaynanadan daha önemli bir sorunun var. Bir buçuk saat ne konuşmuşlar başka bir kadınla. Kadın aramış olsa bile kocanın hoşuna gitmişki bir buçuk saat konuşmuşlar.Merhaba arkadaşlar 10 senelik evliyim 10 senedir esimle tartismalarimizin yüzde doksanı kocamin ailesi... daha dün çok şiddetli bir kavga atlattık. Öyleki kendimi iki kızımla yatak odasına kapattım. Boşanmak istiyorum fakat oda çok zor.Eşim lafta beni çok sevdiğini söylüyor fakat konu ailesi olunca bana bir sürü hakarette bulunuyor.daha gectigimiz bayram görümce üzerime yürüdü bana etmediği hakaret kalmadı. Sebep ise eşimle odamda biraz tartışmamız böcek yüzünden.. evleri eski her bayram gittiğimizde pireler saldırıyor daha 2 yaşında küçük kızım var ve onuda yemelerinden korkuyorum. Söylüyorum ilaçlayın diye oralı olan yok. Ve bundan iki ay önce eşimin tlfonunda bir kadınla eski arkadaşıymis 1 buçuk saat konuştuğunu gördüm ve evi terkettim ablama gittim yalvardı yakardı ben seni aldatmadım o beni aradı diye bende çocuklarım için kabulettim eve döndük kaynanam zaten beni hiç istemedi bir keresinde gittiğimizde birdaha buraya gelme deyip kapıdan kovdu ve eşim ısrarla beni yine oraya götürme çabasında . İki gün once köye gideceğini söyledi sebebi ne dedim açtı ağzını yumdu gözünü ve bana bir sürü hakaret ettin üstelik üzerime yürüdü bwnde çocuklarla yatak odasına kapadım kendimi boşanmak istediğimi söylediğimde asla bosayamayacagimi söyledi .. çocuklarda bwnde korktuk sonrasında ozur diledi ama ben yoruldum artık kaynana yüzünden kavgalardan... ve görümce yillarca kocaya kaçtığı için ailesiyle gorusmuyordu ben düğünümde barıştırmak için düğünüme cagirdim ve eşim bana düğünümde onu çağırdığın için bağırdı dugunumu bile o gorumcem yüzünden zehir etti.. sonada bu görümce 10 sene sonra üzerime yürüdü hakaretler etti. Hiçbirine hakkımı helal etmiyorum .eşim benim psikolojik sorulaşım olduğunu beni doktora götüreceğini söylüyor. Bunca yaşanan şeyleri görmek istemiyor ne yaparsam boş hepsi daha ne kadar tahammül ederim bilemiyorum ... ailerde söylemek istemiyorum çünkü ailem bana evlenme dediydi .. Allaha havale ediyorum.
Bunu çok sordum kendisine yeminler etti normal bir şekilde konuştuk eskilerden okul yıllarından falan ama bende sizin gibi dusunuyorum o birbucuk saatin hesabı verilemez. Evet kocamı seviyorum fakat bu şekilde gerçekten sonu yok bu durumun diye de düşünüyorum. Evden gitmeye kalktigimda kapıları kilitliyor tlfon u elimden alıyor başlıyor yalvarmaya ... çocuklar var falan ben seni seviyorum senden ayrilmam diye ailesiyle görüşmemek için kavga gürültü her seferinde yoruldum artık bencede önce eşim ve ailesinin toplu halde doktora gitmesi şart ..ama onlara sorsan ben hastayımKaynanadan daha önemli bir sorunun var. Bir buçuk saat ne konuşmuşlar başka bir kadınla. Kadın aramış olsa bile kocanın hoşuna gitmişki bir buçuk saat konuşmuşlar.
Tatlım sana hastasın dediğinde tamam hasta bir kadınla evli kalma de çık git. Kapıları kilitlese telefonu alsa bile adam işe işe gidincede annenin evine gidebilirsin. Hayatta asla karşı tarafa inanma sadece mantığına inan. Karşı tarafta oh kandırdım salağı demesin. Bu lafımı üstünüze alınmayın ama erkekler çok inandırıcı yalan söylerler bu konularda. Bizde inanmak istediğimiz için inanırız. Bir buçuk saat asla normal konuşulmaz. Kankinle konuşursun bir buçuk saat. Duygu depreşimi olmuş konuşulmuş işte. Sen on gün boyunca yatakta falan soğuk davran o kavga çıkarırsa hiç konuşma sesine hasret kalsın. O sana yalvaracak benle konuş diye. Sonra o işteyken herşeyini toplar gidersinBunu çok sordum kendisine yeminler etti normal bir şekilde konuştuk eskilerden okul yıllarından falan ama bende sizin gibi dusunuyorum o birbucuk saatin hesabı verilemez. Evet kocamı seviyorum fakat bu şekilde gerçekten sonu yok bu durumun diye de düşünüyorum. Evden gitmeye kalktigimda kapıları kilitliyor tlfon u elimden alıyor başlıyor yalvarmaya ... çocuklar var falan ben seni seviyorum senden ayrilmam diye ailesiyle görüşmemek için kavga gürültü her seferinde yoruldum artık bencede önce eşim ve ailesinin toplu halde doktora gitmesi şart ..ama onlara sorsan ben hastayım
Aynı duyguları paylaşıyoruz. Bayramlar tatiller zehir bize ...bosanmak istemiyorsan beni ailenle görüştürme de.Kabul ederse ne ala.Aile mevzusundan bende cok cektim nefret ediyorum bayramlardan.Tatillerden kocamin aile sevgisinden iğrenç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?