- Konu Sahibi garfieldim
Evim bulunmaz hint kumaşı değil, yada birileri bir yerlerini karıştırınca eve bir şey olmuyor. Ben bir yere gideceğim zaman kayınvalidemi bizzat alıp eve getiririm oğluna baksın diye. Bunda bir anormallik göremiyorum.
Tabi herkesin bir takıntısı var bazıları istemez, benim için 20 senedir böyle bir takıntı oluşmadı, herkes gelip kalabilir, ben varken veya yokken. Şimdiye kadar bir şey kaybetmedim. Bu yüzden ben gelsin kalsın isterim.
çok haklısın canım ama böyle sinsi ve herşeye karışan sana düğününü ve düğün öncesini zehir eden seni ezmeye çalışan bikaç verdiği şeyi her gelenin önünde sanki herşeyi o yapmış gibi anlatan(oysaki çoğu şeyi ben aldım kız halimle) gelinliğime laf eden,kendinii benim ailemden üstün gören oğlunun yanında bana rol yaparak sanki çok seviyormuş gibi yapıp sonra biton tehditler savuran hatta söylediklerini oğluna söylersem şu olur bu olur diye beni tehdit eden bir kadın kaynanan olsaydı
ve sanki bunlar hiç olmamış gibi şimdi yaranmak için hergün arayıp soran,durmadan yapışan evime geldğinde bir misafir varsa hemen şunu ben aldım bunu ben yaptım diye durmadan yaptıklarını övünme malzemesi yapan bir kadın ise bu ben istemiyorum ben evde yokken gelmesin hoş ben evdeyken de istemiyorum ama katlanıyorum eşim için saygımı gösteriyorum bazen uykularım kaçıyor çocuğum olduğunda eşim o gelir bakar diuor da ben başka çözümler düşünüyorum daha şimdiden çocuk yok ortada düşün yanii..
çok doluyum çok..