• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana sorunsalı

nef_nef

umut varsa hayat vardır
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
256
167
23
kızlar merhaba fikirlerize ihtiyacım var .Eşimle birbirimizi seviyoruz sıkıntımız yok ama sorun kv dem yeni evli sayılırız ,kv de ihtiyacı olduğu için bilezik istedi mecbur kaldık verdik ,ama hala para istiyor eşimden,düğünümde hiç bir şey yapmadı sadece mobilya aldı oda çok para değil 8 bin tl ama düğün yaptım deyip ortalarda geziniyor ,şimdide mobilyaları ben ödeyemem siz ödeyin demiş ki çok para değil ama zamanında aileme sizmi düğünü yapıyorsunuz biz yapıyoruz dediği için ben ödemek istemiyorum , tabi bana eşim demedi bunu kaynımdan duydum ona anlatmış ,kaynıma da aynısı nı yapmıştı kv ,düğün zamanı hep kendi evine bişeyler aldı yaptı ,sıkıntım kocamın bana bir şeyler anlatmaması başkasından duymam ,evlilikte gizli saklı şeylerin olmaması gerekli ,eşyaları ödemelimiyim birde altınlar geri gelmezse ne yapmalıyım bilmiyorum az akıl verin bana

Altinlar geri gelirmi sence :)
Ode esya borcunu cok degilmis ortalikta konustumu biz aldik dersiniz esyalari susar zamanla.

Altınlar geri gelmeyecek. Bari elinde olanı verme. Koltukların da ödemesi size kalacak

valla eşim çok güveniyor annesine ben güvenmiyorum ona da bişey demiyorum şimdilik zamanını bekliyorum

O altınların üstüne bir bardak soğuk su için. Eşyaları falan da ödeyip iyice kazıklanmayın derim. Ödeyecekseniz de altınları hemen biraz çirkeflik yapıp geri isteyin, paramız yok eşyaları ödememiz lazım diye nereden buluyorsa bulsun.

Altınlar dan ve paradan ümidini kes asla geri gelmeyecek bu modeller böyle önce alırlar vereceğiz derler sonra isteyince kötü sen olursun hangi akılla verilir ki zaten anlamıyorum bu insanları

Onun aldığı paralar ve altınlar asla geri gelmeyecek,üstüne de ekleyecek.
Eşin de sana anlatmıyorsa gizliden gizliden habire verecek.
Ailesine gerektiği zamanlarda dur demeyenler de bitemedi gitti.
gizliden sanmıyorum aldığı maaşı ne yaptığını biliyorum sadece ben haksızlığa gelemiyorum

Altınlar dan ve paradan ümidini kes asla geri gelmeyecek bu modeller böyle önce alırlar vereceğiz derler sonra isteyince kötü sen olursun hangi akılla verilir ki zaten anlamıyorum bu insanları
valla benim kötü olmam hiç umrumda değil görüşmeyi çok istemiyorum sadece ama benim salak kocam anasının yüzünü görmüyor bu da beni deli ediyor iki ağlıyo sızlıyor kanıyor

kızlar merhaba fikirlerize ihtiyacım var .Eşimle birbirimizi seviyoruz sıkıntımız yok ama sorun kv dem yeni evli sayılırız ,kv de ihtiyacı olduğu için bilezik istedi mecbur kaldık verdik ,ama hala para istiyor eşimden,düğünümde hiç bir şey yapmadı sadece mobilya aldı oda çok para değil 8 bin tl ama düğün yaptım deyip ortalarda geziniyor ,şimdide mobilyaları ben ödeyemem siz ödeyin demiş ki çok para değil ama zamanında aileme sizmi düğünü yapıyorsunuz biz yapıyoruz dediği için ben ödemek istemiyorum , tabi bana eşim demedi bunu kaynımdan duydum ona anlatmış ,kaynıma da aynısı nı yapmıştı kv ,düğün zamanı hep kendi evine bişeyler aldı yaptı ,sıkıntım kocamın bana bir şeyler anlatmaması başkasından duymam ,evlilikte gizli saklı şeylerin olmaması gerekli ,eşyaları ödemelimiyim birde altınlar geri gelmezse ne yapmalıyım bilmiyorum az akıl verin bana
tenezzül etme öde kendin mecbur değil snuçta kimse birşey yapmaya

eski kv dem de biz balayına gidince aniden paraya sıkışmıştı.
çok zor durumdayım diyerek tüm altınları istedi
apartopar verdik kendisine
4 yıl evli kaldım o altınlar gelmedi,
üzerine kocam da gitti onu da aldı:D

altınlar geri gelmez sanmam
çalışyor musunuz siz eğer evetse eve para vermeyin
annenize falan verin sefa sürün
eşiniz de mobilya mı ödeyecek ev mi geçindirecek annesine mi verecek düşünsün

Altın ve parayı alan sizce daha ödermi mobilya parasını?
Bana öyle bişe dicek olan kaynanaya zaten altın ve paramızı aldın onları mobilyaya say derdim biz almış olduk mobilyaları.
Yada paramız yok kusura bakmayın bizde sizin altınlarımızı ve paramızı vermenizi bekliyoruz aksi taktirde siz kendiniz ödersiniz bize borcunuz kapanmış olur. En azından daha fazla zarar etmemiş olursunuz

Altın ve parayı alan sizce daha ödermi mobilya parasını?
Bana öyle bişe dicek olan kaynanaya zaten altın ve paramızı aldın onları mobilyaya say derdim biz almış olduk mobilyaları.
Yada paramız yok kusura bakmayın bizde sizin altınlarımızı ve paramızı vermenizi bekliyoruz aksi taktirde siz kendiniz ödersiniz bize borcunuz kapanmış olur. En azından daha fazla zarar etmemiş olursunuz
ah işte bana dese keşke ben lafımı esirgemem ama demiyor zırt pırt kocayı arıyor onada soruyom ne diyor diye bana bişey anlatmıyor

valla eşim çok güveniyor annesine ben güvenmiyorum ona da bişey demiyorum şimdilik zamanını bekliyorum

O zaman ne zaman ki paracıklar gidiyor
Ne zorluklarla biriktirdiniz belkide
Siz çalışıyormusunuz
Birde ANNE gerçekten yardıma muhtaç mı ?

O zaman ne zaman ki paracıklar gidiyor
Ne zorluklarla biriktirdiniz belkide
Siz çalışıyormusunuz
Birde ANNE gerçekten yardıma muhtaç mı ?
2 3 ay zamanı var çalışıyorum hayır değil kendi evi ,biz kiradayız dükkanı var ayrıca eşim de evlendiğimizden beri maaş almıyor düğünden dolayı yani benim maaşla geçiniyoruz bunu bildiği halde istiyor bilmemezliğe geliyor

yani kadının evlatlarını düşündüğü yok ne koparırsam derdi işi para ama öyle evlatları varki o kadar kazıklanmaya rağmen anneciler işte ben bunu anlatamıyorum kocama laf dedirtmiyor

2 3 ay zamanı var çalışıyorum hayır değil kendi evi ,biz kiradayız dükkanı var ayrıca eşim de evlendiğimizden beri maaş almıyor düğünden dolayı yani benim maaşla geçiniyoruz bunu bildiği halde istiyor bilmemezliğe geliyor

oZAMAN eşiniz sizin maaştan annenize yardımda bulunuyor
Vermeyin arkadaşım sizde
Yavrunuzun geleceğini evinizin kirasını düşünün
Herzaman herzaman da olmaz ki ihtiyacı bile yok iken üstelik evide mülk yani
Bu durumda eşinizin sizden herşeyi saklaması çok çirkin
Buna hakkı yok sizin fikrinizi kesinlikle alması gerekiyor hakkınız geçiyor

oZAMAN eşiniz sizin maaştan annenize yardımda bulunuyor
Vermeyin arkadaşım sizde
Yavrunuzun geleceğini evinizin kirasını düşünün
Herzaman herzaman da olmaz ki ihtiyacı bile yok iken üstelik evide mülk yani
Bu durumda eşinizin sizden herşeyi saklaması çok çirkin
Buna hakkı yok sizin fikrinizi kesinlikle alması gerekiyor hakkınız geçiyor
vermiyoruz ama sürekli para istediğini biliyorum eşimden oda yok diyor ama anlamıyor bunaltıyor işte bende onu anlamıyorum bende bişey diyemiyorum başkasından duyduğum için içime atıyom onun demesini bekliyorum ama yok

Back
X