kaynana sorunu

dün 5 aylık evli olan eltimin evine gittim iki çocuğum var kaynanam da geldi çocuklarıma harammış gibi davranıyordu oturun şöyle yapmayın böyle yapmayın diğer gelinlerine hayatta bu şekilde davranamaz bende aldım çocukları eve geldim ben geldikten sonra aradi sana bisey dokundu o yüzden kalktın diye bende yok bisey dedim. ben hep susan taraf oluyorum ama dün o yaptıkları çok zoruma gitti siz olsanız ne yapardınız
Ne guzel cevabi hazir bir soruyla gelmis kv neden soylemediniz ki?Bir daha derse soyleyin.Ve ekleyin gelmem bir daha cocuklarim rahat edemio psikolojileri bozuldu evde bile izinli kalkiolar alinmis uzulmusler diye😅

Çocuklar kaç yaşında?
Bazen anneler çocuklarına müdahale etmeyince etraftaki diğer insanlar müdahale etmek zorunda kalıyor. Bunda kırılacak, küsecek bir şey yok. Müdahale edilmesini, laf söylenmesini istemiyorsanız misafirlikte çocuklarınızı kontrol altında tutmalısınız.
Bir şeye kırıldıysanız da söyleyin, insanlar müneccim değil.

Niye hep susan taraf oluyorsunuz? Madem rahatsız olduğunuz şeyler var, susan taraf olmayın. Kadın bir de sormuş bir sorun mu var diye. İletişim kurmadan hangi sorun çözülebilir ki bu dünyada? Ha kayınvalideniz konuşarak anlaşma sağlayabileceğiniz bir insan değilse bile, en azından denedim dersiniz, ona göre mesafe koyarsınız.

Iyi de kv tarafından bakınca sorun yok ki
Kafasında var galiba kendi kendine kalktı gitti hiçbirşey de yapmadım diyordur muhtelemelen

Söyleseydiniz ya çocukların o evi yiyecek miydi onlara öyle davranann kim olursa olsun bizi göremez deseydiniz

kaynanıza mutlaka rahatsız olduğunuzu söyleyin. sessiz kaldığınız sürece devam edecektir. dile getirin, söylediğiniz halde devam etmesi durumunda daha rahat mesafe koyabilirsiniz. sessiz kalıp böyle davranırsanız sizi haksız çıkaracaklardır.

Söyle birsey var: Daha yeni gelin evi. Dikkat edilmesini istemiş sanırım. Sonuçta herkes özene bezene hazırlıyor evini. Benim iki canavar bir odayi iki dakikada berbat hale getirebiliyorlar :D ben bir yere gitsem bu yüzden çocuklarımın poposundan ayrılamıyorum başkasının evini kirletmesinler veya kırmasınlar diye.

Siz nasılsınız bilmem ama bazı anneler çocuklar evin içine etse de ses etmez. Eltinizin evi de yeni gelin evi bişey diyememiştir kv uyarmıştır. İyi de yapmıştır.
Bende yaşadım. Görümce çocukları pastaları zeytinyağlıları hep koltuklarıma döktüler anasıgil gel yerde örtü var üzerinde ye demediler. Kv uyardı.
Canını yediğim

Kendi kendinize alinmissiniz. Neye küstüğünüzü bile anlamamış kadın. Güzelce söyleseydiniz anne üzülüyorum çocuklara böyle davrandiginda diye. İnsanlar konusmak yerine trip atmayı neden tercih eder hiç anlamam. Çok ergence geliyor bana.

Çocuklar kaç yaşında?
Bazen anneler çocuklarına müdahale etmeyince etraftaki diğer insanlar müdahale etmek zorunda kalıyor. Bunda kırılacak, küsecek bir şey yok. Müdahale edilmesini, laf söylenmesini istemiyorsanız misafirlikte çocuklarınızı kontrol altında tutmalısınız.
Bir şeye kırıldıysanız da söyleyin, insanlar müneccim değil.
küçüğü 1 buçuk yaşında büyüğü 3 buçuk yaşında öyle çok şımarık çocuklar degiller benim kaynana beni sevmiyor diye mi bilmiyorum çok değişik bir insan sürek li benimle uğraşmak ıstiyor

Back
X