Kaynana sorunu

Nisanlikiz

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2022
82
-95
16
25
1 aylık sözlüyüm Eylül ayında nişanım olcak kaynanamla aynı memleketteyiz 1 ayı geçti hala beni görmeye gelmedi misafirliğe çağırcaz dediler şimdide susmuşlar ve bu ister istemez beni üzüyor. Geçen nişan için tutacakları yere ben müdahale ettim istemedim o yeri kaynanam bana diyorki sen karışma erkek işi ve bu benim zoruma çok gitti acaba kaynanama kırıldığımi söylesem mi sen böyle böyle dedin diye. Napmaliyim çok üzülüyorum çok ağlıyorum her gün bir yere gidiyor ama hiç görmeye bile gelmedi

Nişanı genelde kız tarafı yapar, vee bu nişan senin nişnın kv neden karışıyo ki, en büyük etken sözlün
Ona söylicek o işi bitircekkk kv muhattap dahi olmıcaksın biz eşimle hep öyle yaptık eşime ben söyledim eşim kendi seçimlermiş gibi kv aktardı hep , arada bozulmamış oldu hemde istediğim oldu..
Sende öyle dene istersen

Erkek isi mi? Nişan senin tabiki senin ve sozlunun ortak istedigi bi yerde olmali.. bu kaynanadan kosarak uzaklasmak daha iyi gibi..sozlunle konus kendi isteklerini anlat..

Bizim tarafta nişanı onlar yapıyor onların durumu var çünkü

Kız tarafının yapması gereken nişanı bile onlara itelerseniz her türlü söz hakkını kendilerinde bulurlar.

Kayınvalide niye sizi görmeye gelmeli? Büyük olan o değil mi, siz ona gitmelisiniz sanki.

Sen şimdiden böyle ağlarsan ilerisi zor olur. Müdahale ettirme. Şimdiden cizgini koy

Kız gelmesin napacaksin ki ama yeri geldiğinde kendini savunmasını bilmelisin anne evlenen benim içime sinsin istiyorum herşey diyebilirsin kendini üzüp aglatmana değecek bişey değil bunlar emin ol bende başta öyleydim sonra hiç umrunda olmuyor

Sen şimdiden böyle ağlarsan ilerisi zor olur. Müdahale ettirme. Şimdiden cizgini koy
Nasıl yapmalıyım zaten benim dediğimi yaptılar kayınpederim aradı ayarladım diye ben illa o yer olcak demedim onun kardeşinin bir yeri vardı olmaz dedim zoruna gitti kadının kayınpederim başka yerde ayarladı aradı bende tamam dedim

Ben de nişanlıyım nasıl başlarsa öyle gider. Benim nişanlımın annesi de aşırı ilgisiz. Her şey nişanlımın demesiyle oldu. Tanışmak için nişanlım annesine söyledi kız evini ara diye, nişan gününü ayarladık, annesi bir türlü aramadı neler yapalım diye, düğün salonu bakılacak edilecek nişanlımın ittirmesiyle oldu. Annem gil bize evini verdi, kendi evimizi alana kadar oturacağız. Şimdi ev dayanıp döşeniyor daha annesi aramadı bile ne eksik gedik var yapılacak edilecek var mı diye. Çok b*ktan bir durum. Sen de alış, üzme kendini. Onlar seni düşünmüyorsa sen de düşünme. Mesafeli ol. Onları böyle kabul et. Ancak böyle kendini üzmezsin

İstediğin olmuş gerisini boşver şimdiden takarsan oooo
Takıldığını belli etme inadına gül. Takıldığını görürse daha çok üstüne gelir

Nasıl yapmalıyım zaten benim dediğimi yaptılar kayınpederim aradı ayarladım diye ben illa o yer olcak demedim onun kardeşinin bir yeri vardı olmaz dedim zoruna gitti kadının
Tamam dediğimm gibi nişanlına söyle ben orayı beğenmiyorum başka yer olsun deee nişanlın halletsinnn sen hiç muhattap olma
Ne konuda olursa olsun
Canım zaten söyledim onlar da bana göre hareket ettiler. Sorun kaynanam bir haftadır aramıyor bile

Anladım sende haklısın çok teşekkür ederim canım. Benim sözlüm de takma diyor zaten

Kaynanam 1 aydır gelmedi nefret ediyorum ondan ya
Görmeye gelmediği için ağlıyordunuz en son, nefret kısmına ne ara geçildi.
Daha şimdiden görmeye gelmedi diye böyle tepkiler veriyorsanız işiniz var. Kaynana fena gibi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…