- 30 Temmuz 2022
- 82
- -95
- 16
- 25
- Konu Sahibi Nisanlikiz
-
Bizim tarafta nişanı onlar yapıyor onların durumu var çünküNişanı genelde kız tarafı yapar, vee bu nişan senin nişnın kv neden karışıyo ki, en büyük etken sözlün
Ona söylicek o işi bitircekkk kv muhattap dahi olmıcaksın biz eşimle hep öyle yaptık eşime ben söyledim eşim kendi seçimlermiş gibi kv aktardı hep , arada bozulmamış oldu hemde istediğim oldu..
Sende öyle dene istersen
Kız tarafının yapması gereken nişanı bile onlara itelerseniz her türlü söz hakkını kendilerinde bulurlar.1 aylık sözlüyüm Eylül ayında nişanım olcak kaynanamla aynı memleketteyiz 1 ayı geçti hala beni görmeye gelmedi misafirliğe çağırcaz dediler şimdide susmuşlar ve bu ister istemez beni üzüyor. Geçen nişan için tutacakları yere ben müdahale ettim istemedim o yeri kaynanam bana diyorki sen karışma erkek işi ve bu benim zoruma çok gitti acaba kaynanama kırıldığımi söylesem mi sen böyle böyle dedin diye. Napmaliyim çok üzülüyorum çok ağlıyorum her gün bir yere gidiyor ama hiç görmeye bile gelmedi
Benim dediğim oldu zaten. Kayınpederim de sen nerde hangi saat istersen o olsun dediErkek isi mi? Nişan senin tabiki senin ve sozlunun ortak istedigi bi yerde olmali.. bu kaynanadan kosarak uzaklasmak daha iyi gibi..sozlunle konus kendi isteklerini anlat..
Tamam dediğimm gibi nişanlına söyle ben orayı beğenmiyorum başka yer olsun deee nişanlın halletsinnn sen hiç muhattap olmaBizim tarafta nişanı onlar yapıyor onların durumu var çünkü
Kız gelmesin napacaksin ki ama yeri geldiğinde kendini savunmasını bilmelisin anne evlenen benim içime sinsin istiyorum herşey diyebilirsin kendini üzüp aglatmana değecek bişey değil bunlar emin ol bende başta öyleydim sonra hiç umrunda olmuyor1 aylık sözlüyüm Eylül ayında nişanım olcak kaynanamla aynı memleketteyiz 1 ayı geçti hala beni görmeye gelmedi misafirliğe çağırcaz dediler şimdide susmuşlar ve bu ister istemez beni üzüyor. Geçen nişan için tutacakları yere ben müdahale ettim istemedim o yeri kaynanam bana diyorki sen karışma erkek işi ve bu benim zoruma çok gitti acaba kaynanama kırıldığımi söylesem mi sen böyle böyle dedin diye. Napmaliyim çok üzülüyorum çok ağlıyorum her gün bir yere gidiyor ama hiç görmeye bile gelmedi
Nasıl yapmalıyım zaten benim dediğimi yaptılar kayınpederim aradı ayarladım diye ben illa o yer olcak demedim onun kardeşinin bir yeri vardı olmaz dedim zoruna gitti kadının kayınpederim başka yerde ayarladı aradı bende tamam dedimSen şimdiden böyle ağlarsan ilerisi zor olur. Müdahale ettirme. Şimdiden cizgini koy
İstediğin olmuş gerisini boşver şimdiden takarsan ooooNasıl yapmalıyım zaten benim dediğimi yaptılar kayınpederim aradı ayarladım diye ben illa o yer olcak demedim onun kardeşinin bir yeri vardı olmaz dedim zoruna gitti kadının kayınpederim başka yerde ayarladı aradı bende tamam dedim
Nasıl yapmalıyım zaten benim dediğimi yaptılar kayınpederim aradı ayarladım diye ben illa o yer olcak demedim onun kardeşinin bir yeri vardı olmaz dedim zoruna gitti kadınınSen şimdiden böyle ağlarsan ilerisi zor olur. Müdahale ettirme. Şimdiden cizgini koy
Canım zaten söyledim onlar da bana göre hareket ettiler. Sorun kaynanam bir haftadır aramıyor bileTamam dediğimm gibi nişanlına söyle ben orayı beğenmiyorum başka yer olsun deee nişanlın halletsinnn sen hiç muhattap olma
Ne konuda olursa olsun
Kaynanam 1 aydır gelmedi nefret ediyorum ondan yaİstediğin olmuş gerisini boşver şimdiden takarsan oooo
Takıldığını belli etme inadına gül. Takıldığını görürse daha çok üstüne gelir
Anladım sende haklısın çok teşekkür ederim canım. Benim sözlüm de takma diyor zatenKız gelmesin napacaksin ki ama yeri geldiğinde kendini savunmasını bilmelisin anne evlenen benim içime sinsin istiyorum herşey diyebilirsin kendini üzüp aglatmana değecek bişey değil bunlar emin ol bende başta öyleydim sonra hiç umrunda olmuyor
Görmeye gelmediği için ağlıyordunuz en son, nefret kısmına ne ara geçildi.Kaynanam 1 aydır gelmedi nefret ediyorum ondan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?