- 19 Mayıs 2020
- 47.342
- 212.655
- 598
- Konu Sahibi Nisanlikiz
-
Ooo mis gibi doğu kültürü bayıldım.Siz şu "eski sevgilimi özlüyorum,birlikte seks yaptığımız anıları özlüyorum" diyen Nişanlıkiz değil misiniz?
Ee fırsat ayağınıza gelmiş madem atın nişanı.
Yüzünü ne kadar az görürsen o kadar iyi . Hayır anlamıyorum ne bu kaynana aşkı1 aylık sözlüyüm Eylül ayında nişanım olcak kaynanamla aynı memleketteyiz 1 ayı geçti hala beni görmeye gelmedi misafirliğe çağırcaz dediler şimdide susmuşlar ve bu ister istemez beni üzüyor. Geçen nişan için tutacakları yere ben müdahale ettim istemedim o yeri kaynanam bana diyorki sen karışma erkek işi ve bu benim zoruma çok gitti acaba kaynanama kırıldığımi söylesem mi sen böyle böyle dedin diye. Napmaliyim çok üzülüyorum çok ağlıyorum her gün bir yere gidiyor ama hiç görmeye bile gelmedi
Yine okudukça insanın eğitim seviyesini ve yaşam kalitesini düşüren bir konu.1 aylık sözlüyüm Eylül ayında nişanım olcak kaynanamla aynı memleketteyiz 1 ayı geçti hala beni görmeye gelmedi misafirliğe çağırcaz dediler şimdide susmuşlar ve bu ister istemez beni üzüyor. Geçen nişan için tutacakları yere ben müdahale ettim istemedim o yeri kaynanam bana diyorki sen karışma erkek işi ve bu benim zoruma çok gitti acaba kaynanama kırıldığımi söylesem mi sen böyle böyle dedin diye. Napmaliyim çok üzülüyorum çok ağlıyorum her gün bir yere gidiyor ama hiç görmeye bile gelmedi
Sen zaten nişanlını da sevmiyosun. Daha kısa süre önce eski sevgilimi özlüyorum diye konu açmıştın. Komple sevmiyosun aileyi sal artık şu insanlarıKaynanam 1 aydır gelmedi nefret ediyorum ondan ya
Evet evet o doğu KÜLTÜR'LüOoo mis gibi doğu kültürü bayıldım.
Bi gittin geldin de mi yine Esenyurt'a.Yine okudukça insanın eğitim seviyesini ve yaşam kalitesini düşüren bir konu.
Allah’tan doğuluymuş. Bu daha çok Kenan Doğulu gibi.Ooo mis gibi doğu kültürü bayıldım.
Sabah Esenyurt’a gitmiştim zatenBi gittin geldin de mi yine Esenyurt'a.
Vay be, oluyo mu öyle? Sen nişanlı iken eski sevgilini özle, nişanlınla küsüştüğünde mesajlaş, sonra gelin aramaz kaynana arar, gız evi naz evi falan filan. Negzel.Evet evet o doğu KÜLTÜR'Lü
Başka yok ki.Sen zaten nişanlını da sevmiyosun. Daha kısa süre önce eski sevgilimi özlüyorum diye konu açmıştın. Komple sevmiyosun aileyi sal artık şu insanları
O kültür de ikinci bir kadın (kuma)olayı durumları yaygın sanırım. Konu sahibi de iki Erkek seçmiş birbirine kuma etcek gibiVay be, oluyo mu öyle? Sen nişanlı iken eski sevgilini özle, nişanlınla küsüştüğünde mesajlaş, sonra gelin aramaz kaynana arar, gız evi naz evi falan filan. Negzel.
Kadınlara yok ama ya. Bi duyulursa ortalık duman olur .O kültür de ikinci bir kadın (kuma)olayı durumları yaygın sanırım. Konu sahibi de iki Erkek seçmiş birbirine kuma etcek gibi
Yok ta,bizimki olayı yanlış anlamış sanırımKadınlara yok ama ya. Bi duyulursa ortalık duman olur .
Bi gittin geldin de mi yine Esenyurt'a.
Bugünlük bu kadar elitizm yeter, zabağnan uyandım Esenyurt, yatacam Esenyurt
Haykırdım ahshsghshshshshshhBugünlük bu kadar elitizm yeter, zabağnan uyandım Esenyurt, yatacam Esenyurt
Esenyurt Viva Düğün Salonu’na gidip gelmiş, ortamdaki kavrulmuş soğan, çemen kokulu teri içime çekmiş kadar oldum sağ olun. Üstüm başım sim oldu.
Gercek feminizim bu degilO kültür de ikinci bir kadın (kuma)olayı durumları yaygın sanırım. Konu sahibi de iki Erkek seçmiş birbirine kuma etcek gibi
Kaçırmışsın kızı, insan yavaş yavaş, çaktırmadan, acıtmadan şeyeder.Siz şu "eski sevgilimi özlüyorum,birlikte seks yaptığımız anıları özlüyorum" diyen Nişanlıkiz değil misiniz?
Ee fırsat ayağınıza gelmiş madem atın nişanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?