Kaynana sorunu

Benim bu konu sahibinden anladigim:
Aslinda Nisanlisini sevmiyor. Aileler araya girdi diye devam ettiriyor. O yüzden akli hep eski sevgiliye kayiyor. Ve simdide kaynanaya takacak kafayi. Tek dilegim: Erkek kadin fark etmez. Allah herkesin önüne onu tüm kalbiyle sevecek birilerini cikartsin

1 aylık sözlüyüm Eylül ayında nişanım olcak kaynanamla aynı memleketteyiz 1 ayı geçti hala beni görmeye gelmedi misafirliğe çağırcaz dediler şimdide susmuşlar ve bu ister istemez beni üzüyor. Geçen nişan için tutacakları yere ben müdahale ettim istemedim o yeri kaynanam bana diyorki sen karışma erkek işi ve bu benim zoruma çok gitti acaba kaynanama kırıldığımi söylesem mi sen böyle böyle dedin diye. Napmaliyim çok üzülüyorum çok ağlıyorum her gün bir yere gidiyor ama hiç görmeye bile gelmedi
Napcan görüp ay uff annemi bile hergun görmek istemem

Öffff ota köke ağlanır mi ya ?Ne bu yeni gelinciklerdeki ağlama saçma seyleri takma derdi. Özgüvenli ve mesafeli olun azıcık. Başka derdiniz mi yok su hayatta bi dertli biz miyiz bu nedir ya. Ayrica istediğiniz yeri tutturun elbette anne gelin benim elbette kararı ben vericem deyin o an laf size söylenirken bitsin gitsin. Nedir sonradan ay kırıldim diyim mi bilmem ne diye uzatmak. Net olmak iyidir bence

Nişan masraflarını kim karşılayacak? Siz karşılamıyorsanız onların gücü yettiği yere ayak uydurmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca kaynana neden hergün sizi arasın?

Back
X