- 22 Şubat 2025
- 36
- -11
- 1
- 26
- Konu Sahibi fundakucuk
-
Geçinmeye gönlün olsun, böyle herşeye alınırsan ömür gecmez, evlilik hayatın zehir olur, herşeyi görmeye çalışma, umursamaİnsan alınıyor bende yeni gelinim
Yanındaydim zaten ister istemez duydum benim yanımda soylediEşiniz annesiyle konuşurken telefonunu mu dinliyorsunuz
Nickinize bakılırsa kaynana kişisel bilgilerini ne kadar güvende tutmak istese haklı,ad soyadla mı üye oldunuz cidden
Genelde belli bir yaşın üstünde insanlar bu tarz kişisel bilgilerinin telefonda fotoğrafı olması veya kayıtlı olmasından korkuyor. Bilgileri çalınır vs.saniyorlar. Benim babam da öyle. E-devletinde bir iş yaparım mesela hemen bilgisayardan şifreyi silmeyi unutma, telefona kaydetme bilgileri sil falan der. Üstünüze alınacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.Merhabalar bugün eşim kaynanamı aradı köyde oda bende yanındayım eşimin eşim kimliğinin fotosunu istedi kaynanamın kaynanam sil sil fotoyu ne olur neolmaz dedi bende üstüme alındım sanki bana karşı ben onun kimliğine alip bişey yapcam gibisinden eşimde dedi niye korkuyorsun dedi ne olcak. Sessizce sil sil dedi
Ama bu kadın beni gördüğünde telefonu ordan oraya saklıyorGenelde belli bir yaşın üstünde insanlar bu tarz kişisel bilgilerinin telefonda fotoğrafı olması veya kayıtlı olmasından korkuyor. Bilgileri çalınır vs.saniyorlar. Benim babam da öyle. E-devletinde bir iş yaparım mesela hemen bilgisayardan şifreyi silmeyi unutma, telefona kaydetme bilgileri sil falan der. Üstünüze alınacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Ne alakası varNickinize bakılırsa kaynana kişisel bilgilerini ne kadar güvende tutmak istese haklı,ad soyadla mı üye oldunuz cidden
Yanımda soylediEşiniz annesiyle konuşurken telefonunu mu dinliyorsunuz
Valla dertsiz başınıza dert aranmayın . Hem hadi o öyle dedi diyelim siz nie taktınız ki yaşlı işte standart . Yani öyle dese bile kimliğine napacaksınız daYanımda soyledi
Keşke yaşlı olsa 49 yasindaValla dertsiz başınıza dert aranmayın . Hem hadi o öyle dedi diyelim siz nie taktınız ki yaşlı işte standart . Yani öyle dese bile kimliğine napacaksınız da
Guvenmiyor iste pislik sinsiValla dertsiz başınıza dert aranmayın . Hem hadi o öyle dedi diyelim siz nie taktınız ki yaşlı işte standart . Yani öyle dese bile kimliğine napacaksınız da
Alakası var aslında ama neyse funda küçük..Ne alakası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?