- 6 Mart 2024
- 10.993
- 20.906
- 318
- Konu Sahibi fundakucuk
-
Hakaret etmeyin kocanızın annesine ayıptır yahu . Size güvenmemesi sizin sorununuz üstelik . çünkü güven öyle ol deyince olan bisey değil sizin kazanmanız gereken bi duygu demek ki kazanamamışsınızGuvenmiyor iste pislik sinsi
Sanane istediğim adımla yazarım gerçek olduğunu nerden biliyorsun sende ne yazikki kaynanamın kafasında bir insansinAlakası var aslında ama neyse funda küçük..
Hakaret etmeyin kocanızın annesine ayıptır yahu . Size güvenmemesi sizin sorununuz üstelik . çünkü güven öyle ol deyince olan bisey değil sizin kazanmanız gereken bi duygu demek ki kazanamamış
Noktalama işaretleri kullanıyor olsaydın okurken anlamak kolaylaşırdı. Konu nereye varacak zaten anlamadım. Diyelim ki senin düşündüğün gibi düşünüyor kaynanan, bu durumda ne yapabilirsin ki. Benim düşüncem minik şeylere çok anlam yükleyip hem kendini hem eşini tetiklememen yönünde olur.Merhabalar bugün eşim kaynanamı aradı köyde oda bende yanındayım eşimin eşim kimliğinin fotosunu istedi kaynanamın kaynanam sil sil fotoyu ne olur neolmaz dedi bende üstüme alındım sanki bana karşı ben onun kimliğine alip bişey yapcam gibisinden eşimde dedi niye korkuyorsun dedi ne olcak. Sessizce sil sil dedi
Benim için minik değil ama boşanmaya kadar giderNoktalama işaretleri kullanıyor olsaydın okurken anlamak kolaylaşırdı. Konu nereye varacak zaten anlamadım. Diyelim ki senin düşündüğün gibi düşünüyor kaynanan, bu durumda ne yapabilirsin ki. Benim düşüncem minik şeylere çok anlam yükleyip hem kendini hem eşini tetiklememen yönünde olur.
Keşke sende olsaydın aşkısıSanane istediğim adımla yazarım gerçek olduğunu nerden biliyorsun sende ne yazikki kaynanamın kafasında bir insansin
Tiksiniyorum sizin gibilerinden inşallah senin karşına beter biri cikarKeşke sende olsaydın aşkısı
şu tavrınıza bakılacak olursa sizde normal değil gibisinizHakediyorr yapacak bişey yok oda öyle hareketlerde bulunmasın onun o fakir parasinami kaldım sinsinin
Guvenmiyorsa almicakti beni okdr basit
Kv.de haklı sanırım, boşan sen, bu kafayla zaten çok sürmez, sana kötü birşey diyen yok, kadın kendince güvenlik önlemi alıyor diyoruz, yok linclesek memnun olacaktın, şimdi cevaplar hoşuna gitmedi diye başladın millete sarmaya.Benim için minik değil ama boşanmaya kadar gider
Şu tavrını, arkasından yaptığın saygisizliklari bilse kaçardı zaten. Malesef müneccim değiliz, kime denk geleceğimizi bilemiyoruz.Guvenmiyorsa almicakti beni okdr basit
Ben bayılıyorum sizin gibi kan emicilereTiksiniyorum sizin gibilerinden inşallah senin karşına beter biri cikar
Kaynanan almadı ki oğlu aldıGuvenmiyorsa almicakti beni okdr basit
Siz kiminle evlisiniz önce onu bir idrak edin isterseniz. Kadın da oğluna kötü birşey dememiş. Kişisel bilgilerinin telefon galerisinde vs kalmasını istemiyor demek ki.Guvenmiyorsa almicakti beni okdr basit
Konu sahibi bir aksilik yaşanmadıysa şu anda 8,5 aylık hamile olmalı. Ortada evliliğiyle ilgili bir sorun yokken kendini strese sokuyor..
Kv.de haklı sanırım, boşan sen, bu kafayla zaten çok sürmez, sana kötü birşey diyen yok, kadın kendince güvenlik önlemi alıyor diyoruz, yok linclesek memnun olacaktın, şimdi cevaplar hoşuna gitmedi diye başladın millete sarmaya.
Yoo niye üstüme alınayım , yaşlı insan haberleri izliyorsa dolandırıcılık olaylarını duymuştur yani. Sen biraz minnoş musun ?Merhabalar bugün eşim kaynanamı aradı köyde oda bende yanındayım eşimin eşim kimliğinin fotosunu istedi kaynanamın kaynanam sil sil fotoyu ne olur neolmaz dedi bende üstüme alındım sanki bana karşı ben onun kimliğine alip bişey yapcam gibisinden eşimde dedi niye korkuyorsun dedi ne olcak. Sessizce sil sil dedi
Sen de az değilsin.Guvenmiyor iste pislik sinsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?