Kaynana sorunu

Konu sahibi bir aksilik yaşanmadıysa şu anda 8,5 aylık hamile olmalı. Ortada evliliğiyle ilgili bir sorun yokken kendini strese sokuyor.
Siz kiminle evlisiniz önce onu bir idrak edin isterseniz. Kadın da oğluna kötü birşey dememiş. Kişisel bilgilerinin telefon galerisinde vs kalmasını istemiyor demek ki.
Oğluna guvenmiyormu

Yaşlı degilki bunlar bu kadın bana boyle
Eee genç insanın korkması da normal. Kayınpeder vr kayınvalidenin bütün e devlet , mhrs vs gibi tc gerektiren işlerini ben hallediyorum ama telefonumdan kimlik bilgilerini silerim. Telefonum çalınabilir , kaybolabilir, hacklenebilir ..kayınpederin bilgileriyle çooookkk işler yapılabilir niye riske gireyim.

Eee genç insanın korkması da normal. Kayınpeder vr kayınvalidenin bütün e devlet , mhrs vs gibi tc gerektiren işlerini ben hallediyorum ama telefonumdan kimlik bilgilerini silerim. Telefonum çalınabilir , kaybolabilir, hacklenebilir ..kayınpederin bilgileriyle çooookkk işler yapılabilir niye riske gireyim.
Oğlunun yanında sil sil diyor yani bu sence bana kasıtlı yapıldığını düşünüyorum neden o zaman telefonu benden saklıyor

Eee genç insanın korkması da normal. Kayınpeder vr kayınvalidenin bütün e devlet , mhrs vs gibi tc gerektiren işlerini ben hallediyorum ama telefonumdan kimlik bilgilerini silerim. Telefonum çalınabilir , kaybolabilir, hacklenebilir ..kayınpederin bilgileriyle çooookkk işler yapılabilir niye riske g

Siz burayı kavga edecek istediğinize beddua sallayacak can sıkıntısı atacak hakaretleri sıralayacak bi platform zannettiniz galiba . Ya konu açmayacaksınız yada eleştirilere saygı çerçevesi içinde cevap vereceksınız

Burda kimse sizin derdinizin tasasında değil
Kocanıza kaynananıza saydıramamışsınız anlaşılan gece gece millete bulaşayım demişsiniz de yanlış yerdesiniz.
Yok hiç alakası yok

Oğlunun yanında sil sil diyor yani bu sence bana kasıtlı yapıldığını düşünüyorum neden o zaman telefonu benden saklıyor
Offf aman ne düşünüyorsan düşün , kocanıda aynı bu şekilde darla ki adam kaçsın.
49 yaşında gencecik kadın özeli vardır , hiç bir şeyi olmasa istemiyordur yani telefonu saklar saklar sana ne ? Ve bu devirde istediği şey çok normal belki de banka da parası var kardeşim size hesap mı verecek alla alla.

Offf aman ne düşünüyorsan düşün , kocanıda aynı bu şekilde darla ki adam kaçsın.
49 yaşında gencecik kadın özeli vardır , hiç bir şeyi olmasa istemiyordur yani telefonu saklar saklar sana ne ? Ve bu devirde istediği şey çok normal belki de banka da parası var kardeşim size hesap mı verecek alla alla.
He onun parasını dolandırıcam

.

Kv.de haklı sanırım, boşan sen, bu kafayla zaten çok sürmez, sana kötü birşey diyen yok, kadın kendince güvenlik önlemi alıyor diyoruz, yok linclesek memnun olacaktın, şimdi cevaplar hoşuna gitmedi diye başladın millete sarmaya.
Banami alıyor güvenlik önlemi

Back
X