- 22 Şubat 2025
- 36
- -11
- 1
- 26
- Konu Sahibi fundakucuk
Yaşlı degilki bunlar bu kadın bana boyleYoo niye üstüme alınayım , yaşlı insan haberleri izliyorsa dolandırıcılık olaylarını duymuştur yani. Sen biraz minnoş musun ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşlı degilki bunlar bu kadın bana boyleYoo niye üstüme alınayım , yaşlı insan haberleri izliyorsa dolandırıcılık olaylarını duymuştur yani. Sen biraz minnoş musun ?
Konu sahibi bir aksilik yaşanmadıysa şu anda 8,5 aylık hamile olmalı. Ortada evliliğiyle ilgili bir sorun yokken kendini strese sokuyor.
Oğluna guvenmiyormuSiz kiminle evlisiniz önce onu bir idrak edin isterseniz. Kadın da oğluna kötü birşey dememiş. Kişisel bilgilerinin telefon galerisinde vs kalmasını istemiyor demek ki.
Benim yanımda gizli gizli konusuyirOğluna guvenmiyormu
Kayınvalide de senin gibi sana cevap vermicemBen bayılıyorum sizin gibi kan emicilerebu akşam nadir gerçekleşen bir olay yaşandı ve kvye hak verdik onun için yakıyoruz
![]()
Eee genç insanın korkması da normal. Kayınpeder vr kayınvalidenin bütün e devlet , mhrs vs gibi tc gerektiren işlerini ben hallediyorum ama telefonumdan kimlik bilgilerini silerim. Telefonum çalınabilir , kaybolabilir, hacklenebilir ..kayınpederin bilgileriyle çooookkk işler yapılabilir niye riske gireyim.Yaşlı degilki bunlar bu kadın bana boyle
Evet doğru bildinKonu sahibi bir aksilik yaşanmadıysa şu anda 8,5 aylık hamile olmalı. Ortada evliliğiyle ilgili bir sorun yokken kendini strese sokuyor.
Oğlunun yanında sil sil diyor yani bu sence bana kasıtlı yapıldığını düşünüyorum neden o zaman telefonu benden saklıyorEee genç insanın korkması da normal. Kayınpeder vr kayınvalidenin bütün e devlet , mhrs vs gibi tc gerektiren işlerini ben hallediyorum ama telefonumdan kimlik bilgilerini silerim. Telefonum çalınabilir , kaybolabilir, hacklenebilir ..kayınpederin bilgileriyle çooookkk işler yapılabilir niye riske gireyim.
Eee genç insanın korkması da normal. Kayınpeder vr kayınvalidenin bütün e devlet , mhrs vs gibi tc gerektiren işlerini ben hallediyorum ama telefonumdan kimlik bilgilerini silerim. Telefonum çalınabilir , kaybolabilir, hacklenebilir ..kayınpederin bilgileriyle çooookkk işler yapılabilir niye riske g
Yok hiç alakası yokSiz burayı kavga edecek istediğinize beddua sallayacak can sıkıntısı atacak hakaretleri sıralayacak bi platform zannettiniz galiba . Ya konu açmayacaksınız yada eleştirilere saygı çerçevesi içinde cevap vereceksınız
Burda kimse sizin derdinizin tasasında değil
Kocanıza kaynananıza saydıramamışsınız anlaşılan gece gece millete bulaşayım demişsiniz de yanlış yerdesiniz.
Offf aman ne düşünüyorsan düşün , kocanıda aynı bu şekilde darla ki adam kaçsın.Oğlunun yanında sil sil diyor yani bu sence bana kasıtlı yapıldığını düşünüyorum neden o zaman telefonu benden saklıyor
He onun parasını dolandırıcamOfff aman ne düşünüyorsan düşün , kocanıda aynı bu şekilde darla ki adam kaçsın.
49 yaşında gencecik kadın özeli vardır , hiç bir şeyi olmasa istemiyordur yani telefonu saklar saklar sana ne ? Ve bu devirde istediği şey çok normal belki de banka da parası var kardeşim size hesap mı verecek alla alla.
Oğlunun yanında demesi saçmaHe onun parasını dolandırıcam
Senin gibi sinsi insanlardan kaynanamda aynı senin gibiKayınvalide de senin gibi sana cevap vermicem
Banami alıyor güvenlik önlemi.
Kv.de haklı sanırım, boşan sen, bu kafayla zaten çok sürmez, sana kötü birşey diyen yok, kadın kendince güvenlik önlemi alıyor diyoruz, yok linclesek memnun olacaktın, şimdi cevaplar hoşuna gitmedi diye başladın millete sarmaya.
Asıl o bana saygısızlık yaptıŞu tavrını, arkasından yaptığın saygisizliklari bilse kaçardı zaten. Malesef müneccim değiliz, kime denk geleceğimizi bilemiyoruz.![]()
Asıl o bana saygısızlık yaptı cebinde hiç birşeyi yok
Dua etsin benim gibi biri çıktıKaynanan almadı ki oğlu aldı
İmkanı olsa zaten almazdı![]()
Eve düşen yıldırım gibisin Funda beeDua etsin benim gibi biri çıktı
Onlar eve Yıldırım düşenEve düşen yıldırım gibisin Funda bee
Geç oldu uyu hadi düşünme böyle şeyleri bak hamileymişsin karnındaki cana yazık
Böyle kaynana düşman başınaOnlar eve Yıldırım düşen![]()
Çok komiksinFunda tam bir küçük enişte.
Kendi kendine cevap veriyorsunBöyle kaynana düşman başına
Çok komiksin