kaynana vakası

nureliff

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
14
2
1
31
Kaynanam sürekli eşimle arama giriyor haklıyken haksız duruma düşüyorum eşimin ondan etkilenmemesi için napmalıyım?

Konuşmayı deniyorum sürekli ama toz kondurmuyor annesine üstelik kanıtlarla örnekler verdiğim halde hiç haklı olduğumu kabul etmiyor annesi konusunda bu kadar kör olması ondan soğumaya neden oluyor sürekli

Annesini, eşinize şikayet etmeyin, tamam, bakarız deyip geçiştirin ve bildiğinizi okumaya devam edin.
Eşinizle, 3. şahıslar önünde tartışmamaya, özelinizi konuşmamaya da mümkün mertebe dikkat edin.

İlk etapta bunlar tavsiye edilir sanırım. Konuya somut örnek getirseniz, daha anlaşılır olur.

Annesini, eşinize şikayet etmeyin, tamam, bakarız deyip geçiştirin ve bildiğinizi okumaya devam edin.
Eşinizle, 3. şahıslar önünde tartışmamaya, özelinizi konuşmamaya da mümkün mertebe dikkat edin.

İlk etapta bunlar tavsiye edilir sanırım. Konuya somut örnek getirseniz, daha anlaşılır olur.
aynen katildim.

Erkekler böyledir işte ..istisnalar dışında anneleri söz konusu olunca olaylara objektif bakamazlar suçlu da olsa anneleri onların gözünde hep melektir . Ne yaparsan yap ikna edemezsin.. Allahım Kendi ailesi olduğunu unutup annelerinin etekleri altına giren adamları uslah etsin. oğullarını fitneleyen o şeytanların da bin türlü belasını

Süper

Çünkü ortada iki yüzlülük var eşime farklı anlatıyor herşeyi bana yapılan muamele farklı kendimi savunmasam annesini melekmiş gibi gösterip daha çok delirtecek beni

Evet katılıyorum size annesini kötülemeyi bıraktım da annesi rahat bırakmıyor bni mesela kendisii giydiğim kıyafetlere gittiğim ortamlara müdahale etmezken annesi giydiğimi eleştirebiliyor önce nazikçe böyle rahat olduğumu söylüyorum tekrar dile getirdiğinde eşiminde durumdan şikayetçi olmadığını halimden memnn olduğumu söylüyorum ama üçüncüsünde bana karışamacağını nasıl giyinip davranmam gerektiğine sadece bnm karar verebileceğimi söylerken eşim annesinin ve bnm daha önce söylediklerimi unutup son söylediğime takılıyor anneme böyle davranma konuşma bn olsam senin annenle böyle konuşmam deyip bi şekilde annesini savunacak bişyler buluyor tabi sorunumuz sadece bu değil bütün konularda bi iki sakince cevap verdikten sonra mutlaka tartışıyoruz

Erkekler böyledir işte ..istisnalar dışında anneleri söz konusu olunca olaylara objektif bakamazlar suçlu da olsa anneleri onların gözünde hep melektir . Ne yaparsan yap ikna edemezsin.. Allahım Kendi ailesi olduğunu unutup annelerinin etekleri altına giren adamları uslah etsin. oğullarını fitneleyen o şeytanların da bin türlü belasını
Amin değişsin diye dua ediyorum sürekli bir yıl olacak evliyiz sürekli aynı sorun

Sen annesini şikatet ettikçe o daha çok annesini mazlum görecek,o yüzden hiç uğraşma,eşine annesini savunduracak ortam hazırlama,politik ol her ikisine de haklısınız de bildiğini oku.

Back
X