kaynana vakası........

iyi de siz istifa edip oturunca, kaynana sizde kalmaya devam etmeyecek mi?evi yok diyorsunuz,o zaman evde ikiniz olacaksınız.bu sizi daha çok gerecek....bence istifadan önce,güzelce konuşun" bakamayacağın günler,önceden haber verirseniz,bende başımın çaresine bakarım diyin",istifa etmek çözüm değil.ve kendinize ,acil günler için geçici bir bakıcı bulun.günlük para karşılığı bakan,ablalar oluyor.komşularınızdan araştırın bakalım...

6 AY İTİBARİ İLE BEBEKLERE BAKAN KREŞLER VAR.mİSAL BENİM GÖRÜMCEMİN KREŞİ ÖYLE BEBEK DOLU:))
YA DA GÜVENİLİR BİR BAKICI..MALİYETİNİ KIYASLAYIP INA GÖRE KARAR VERİN BENCE..SONRA COCUK BÜYÜYÜP EVDE KALDIĞINIZDA İŞ BULMA ŞANSINIZI DÜŞÜNÜN..

Aynen canım kafam rahat olur diyorum inşallah tabi maddi olarakta kendim çıksam bile tazminat hakkımı vericek işyerim işsizlik parası alıcam sonrasında dışardan yapabilirsem muhasebe işi takip işi yapabilirim diye düşünüyorum.

onuda düşündüm konuştuktan daha öncede tamam diyor sonra aynı şeyler çıkış yollarım kapandı acaba kaynanadamı kendince haklımıydı diye düşünüyorum.
Haklı değil, söz veriyorsa torununu düşünerek plan program yapıcak kendine...

aaa bu çok iyiymiş bak, kendi çıkarmış gibi gösterecekler demek ki..
canım muhasebe işi olur, verebilirsen özel ders verebilirsin, el işi yeteneğin varsa o tarz şeyler yapıp satabilirsin.

Evet kalma işinide çok düşündüm ama kalmasını istemiyorum açıkca bişey diyemem ama kendi anlar belki beni çok yordu 5 ayda ömrümü tüketti diyeyim evin işi temizlik yemek hep bendeydi yoruldum yanii...

Saol canım onlarıda düşündük ama babası şimdi kreşe bakıcıya çok karşı istemiyor.Sonrasında muhasebe olmazda sekreterlik olsada olur yeterki oğlum rahat etsin çanta gibi orda oraya sürüklenmesin beni anne olanlar çok iyi anlar...

Bir hafta oldu canımı acıtanda o 3 kere konuştuk 1 kere torunum nasıl sormadı bundan sonra tamam dedim Allah tan beşka ben kimseye mecbur değilim

vallahi,yazdıklarınızdan, bunu anlayacak kapasitede bir kayınvalideniz olduğunu zannetmiyorum.yani evi olmayınca,mecbur sizde de kalacak.yanlış anlamayın bende kv.adayıyım.genelde burda kv sinden şikayet eden gelinlere karşı ,kv .nin yanında dururum.ama siz bana samimi geldiniz.burada sizin kv.haksız gördüm..en doğrusu eşinizin bunu annesiyle konuşması.bakmayacağım derse,başka bakıcı bulun ama işten çıkmayın derim.

aaa bu çok iyiymiş bak, kendi çıkarmış gibi gösterecekler demek ki..
canım muhasebe işi olur, verebilirsen özel ders verebilirsin, el işi yeteneğin varsa o tarz şeyler yapıp satabilirsin.

Kim isterki 13 senelik çalışma hayatım var 8 senedir aynı şirketteyim ve çok zor geldim bu konuma kim isterki bıraksın gitsin ama 5 ayda olamayan hastalıklarım çıktı yoruldum birde çocuğun ordan oraya kendini düşünmüyor insan önce oğlummmmm

Bence calismayi birakma derim zaten sizinle kaliyomus yakin zamanda gelir annende yardimci oluyomus,butun gun evde cok zor olur bence senin icin bide kayinvaliden de yilin yarisi sizde kalicak,cok iyi dusun bazen en yorucu isler bile kacis oluyo,sevgiler..

çok haklısın canım..
inan sana çalış diyemiyorum, biz ki maddi olarak çok sıkıntı çekmemize rağmen bazen işten ayrılıp çocuğuma kendim mi baksam diye geçiriyorum içimden.
Allah yardımcın olsun.

Benimde küçükte olsa bir oğlum var bende kayınvalide adayayım :) Ailemde hep bana aman iyi ol kaynana tek kadın bişey söleme ama onlarda artık anladılar beni ... bakıcı olayına babası çok karşı ben gece gündüz çalışırım bakarım size ama asla bakıcı olmaz diyor..Elim kolum bağlandı

Amin hepimizin yardımcısı olsun .....

Amin hepimizin yardımcısı olsun .....
Ben suna inaniyorum kayinvalidem banada cok eziyet oluyo ama kotu biri degil ve alttan aliyorum almiyorum ki bende ayni apartmanda oturuyorum ☺zorluklari cok oldu cok sikinti yasadim ama 4 yil icimde pistim,simdie bu kadar sikinti cekmisken pes etmek istemedigimden oturu hayata daha saglam basiyorum..☺kizlar inanin ki bu kaynana gelin yuzyillardir devam ediyo ve daha yuzyillar surecek ☺oyuzden pes etmeyelimm

bakıcı derken,yabancı birisi olması gerekmiyor ki,çok güvendiğiniz bir komşunuz olabilir mesela,kayınvalidenizde evde olacak zaten beraber otururlar,bakarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…