bu durumda kendinin bakması daha iyi olur hem senin için hem çocuğun için. ama maddi olarak zorlanacak gibiyseniz evden yapabileceğin işler bulabilir misin kendine? bu şekilde az da olsa eline para da geçer çocuğunun da yanında olursun
Haklı değil, söz veriyorsa torununu düşünerek plan program yapıcak kendine...onuda düşündüm konuştuktan daha öncede tamam diyor sonra aynı şeyler çıkış yollarım kapandı acaba kaynanadamı kendince haklımıydı diye düşünüyorum.
istanbul avrupa yakası ama bakıcı olayına babası karşı güvenir insan bulmak artık çok zor..
aaa bu çok iyiymiş bak, kendi çıkarmış gibi gösterecekler demek ki..Aynen canım kafam rahat olur diyorum inşallah tabi maddi olarakta kendim çıksam bile tazminat hakkımı vericek işyerim işsizlik parası alıcam sonrasında dışardan yapabilirsem muhasebe işi takip işi yapabilirim diye düşünüyorum.
iyi de siz istifa edip oturunca, kaynana sizde kalmaya devam etmeyecek mi?evi yok diyorsunuz,o zaman evde ikiniz olacaksınız.bu sizi daha çok gerecek....bence istifadan önce,güzelce konuşun" bakamayacağın günler,önceden haber verirseniz,bende başımın çaresine bakarım diyin",istifa etmek çözüm değil.ve kendinize ,acil günler için geçici bir bakıcı bulun.günlük para karşılığı bakan,ablalar oluyor.komşularınızdan araştırın bakalım...
6 AY İTİBARİ İLE BEBEKLERE BAKAN KREŞLER VAR.mİSAL BENİM GÖRÜMCEMİN KREŞİ ÖYLE BEBEK DOLU:))
YA DA GÜVENİLİR BİR BAKICI..MALİYETİNİ KIYASLAYIP INA GÖRE KARAR VERİN BENCE..SONRA COCUK BÜYÜYÜP EVDE KALDIĞINIZDA İŞ BULMA ŞANSINIZI DÜŞÜNÜN..
bide utanmadan son model telefon istiyrorr :)
eşin ve sen konuşun detaylıca tamam bakmak zorunda değilsin ama bakmıcaksan açıkça söyle ona göre yol çizelim diyin bakacaksada ona bi can emanet edildiğinin sizinde çalışan insanlar olduğunuzun farkına varsın
dokunmatik olsun dedi aldık borcunu ödüyozz..
vallahi,yazdıklarınızdan, bunu anlayacak kapasitede bir kayınvalideniz olduğunu zannetmiyorum.yani evi olmayınca,mecbur sizde de kalacak.yanlış anlamayın bende kv.adayıyım.genelde burda kv sinden şikayet eden gelinlere karşı ,kv .nin yanında dururum.ama siz bana samimi geldiniz.burada sizin kv.haksız gördüm..en doğrusu eşinizin bunu annesiyle konuşması.bakmayacağım derse,başka bakıcı bulun ama işten çıkmayın derim.Evet kalma işinide çok düşündüm ama kalmasını istemiyorum açıkca bişey diyemem ama kendi anlar belki beni çok yordu 5 ayda ömrümü tüketti diyeyim evin işi temizlik yemek hep bendeydi yoruldum yanii...
aaa bu çok iyiymiş bak, kendi çıkarmış gibi gösterecekler demek ki..
canım muhasebe işi olur, verebilirsen özel ders verebilirsin, el işi yeteneğin varsa o tarz şeyler yapıp satabilirsin.
Bence calismayi birakma derim zaten sizinle kaliyomus yakin zamanda gelir annende yardimci oluyomus,butun gun evde cok zor olur bence senin icin bide kayinvaliden de yilin yarisi sizde kalicak,cok iyi dusun bazen en yorucu isler bile kacis oluyo,sevgiler..Günaydın hanımlar kısaca kendimde bahsedeyim 31 yaşındayım 11 aylık bi oğlum var 8 senedir özel bir şirketin muhasebe sorumlusuyum 5 senedir evliyim 3,5 sene önce evimizi aldık kredi ödüyoruz.
sorunuma gelince farklı fikirler almak değişik görüşlere ihtiyacım var işin içinden çıkamıyorum ondan konu açtım.
Oğlum doğdu 6 ay kendim baktım daha sonrasında oğlum doğmadan kaynanayla konuşmuştuk bakabilirmisin diye işe geri döneyimmi bu arada kaynanam eşinden ayrı evi yok 2 oğlu var biraz bende biraz orda kalıyordu.kaynanamda bakarım dedim işe başladım 4gün işe gidiyordum 3gün oğluma ben bakıyordum 3 günde kaynana diğer oğluna gidip gezip kafa dağıtıyordu.
5 ay oldu oğluma bakıyor ama her ay bir sorun istekleri bitmedi harçlığını koyduk cebine son model tlf istedi aldık yapıcaz tabi oğluma bakıyor sonuçta ama son olay 1 hafta önce Bursa ya düğüne gitti ondan da son gün haberim oldu ve orda kalıcam falan hiç bişey demedi Pazartesi eşimi arıyor ben biraz kalıcam ee oğlum ne olcak kayınvalidene bırak tamam annem bakarda emrivaki olması haber vermeden yapması beni üzdü ve ben apar topar anneme bıraktık annem yakın değil arabayla yarım saat falan 1 haftadır orda oğlum keşke hep annem baksa ama 3 kardeşim okula gidiyor bırakamıyor ben evimi bırakıp gidemiyorum.
5 ayda olanlarda üstüne eklendi ve dün patrona istifa etmem gerektiğini söyledim tekrar düşün dedi ama çerem kalmadı şuanda iyimi yaptım kötümü bilmiyorum kredi borcum var ama böyle devam edersede ben daha çok hastalancam şuan hipertiroid tedavim devam ediyor ve tansiyonum sürekli düşüyor bakalım daha neler çıkacak.
Sizlerden fikir almak istiyorum iyimi yaptım yada neler yapılabilirdi bilmiyorum Karışık olmuş olabilir kusura bakmayın..
çok haklısın canım..Kim isterki 13 senelik çalışma hayatım var 8 senedir aynı şirketteyim ve çok zor geldim bu konuma kim isterki bıraksın gitsin ama 5 ayda olamayan hastalıklarım çıktı yoruldum birde çocuğun ordan oraya kendini düşünmüyor insan önce oğlummmmm
vallahi,yazdıklarınızdan, bunu anlayacak kapasitede bir kayınvalideniz olduğunu zannetmiyorum.yani evi olmayınca,mecbur sizde de kalacak.yanlış anlamayın bende kv.adayıyım.genelde burda kv sinden şikayet eden gelinlere karşı ,kv .nin yanında dururum.ama siz bana samimi geldiniz.burada sizin kv.haksız gördüm..en doğrusu eşinizin bunu annesiyle konuşması.bakmayacağım derse,başka bakıcı bulun ama işten çıkmayın derim.
Bence calismayi birakma derim zaten sizinle kaliyomus yakin zamanda gelir annende yardimci oluyomus,butun gun evde cok zor olur bence senin icin bide kayinvaliden de yilin yarisi sizde kalicak,cok iyi dusun bazen en yorucu isler bile kacis oluyo,sevgiler..
çok haklısın canım..
inan sana çalış diyemiyorum, biz ki maddi olarak çok sıkıntı çekmemize rağmen bazen işten ayrılıp çocuğuma kendim mi baksam diye geçiriyorum içimden.
Allah yardımcın olsun.
izin olayını düşündüm ama nezamana kadar süresi olsa bende istemem çok zor geldim buralara 3 yaşına gelince kreşi düşünüyorum.
Ben suna inaniyorum kayinvalidem banada cok eziyet oluyo ama kotu biri degil ve alttan aliyorum almiyorum ki bende ayni apartmanda oturuyorum ☺zorluklari cok oldu cok sikinti yasadim ama 4 yil icimde pistim,simdie bu kadar sikinti cekmisken pes etmek istemedigimden oturu hayata daha saglam basiyorum..☺kizlar inanin ki bu kaynana gelin yuzyillardir devam ediyo ve daha yuzyillar surecek ☺oyuzden pes etmeyelimmAmin hepimizin yardımcısı olsun .....
Benimde küçükte olsa bir oğlum var bende kayınvalide adayayım :) Ailemde hep bana aman iyi ol kaynana tek kadın bişey söleme ama onlarda artık anladılar beni ... bakıcı olayına babası çok karşı ben gece gündüz çalışırım bakarım size ama asla bakıcı olmaz diyor..Elim kolum bağlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?