kaynana vakası........

inşallah saol

Bence kv sizde kalaca mı bunu kesinliğe kavuşturmadan işini bırakma. Sakın. Yoksa psikolojin şu andakindn daha çok bozulur. Bende anneyim ve kızım 6 aylık. 5 aylıkken basladım çalışmaya.

Hayır izninizi şu an için alın dedim birkaç gün.
İstifa sakın etmeyin dedim çünkü iki sene sonra istediğiniz pozisyonda bir iş bulamayabilirsiniz.
Yeniden işe başlamak yaş ilerledikçe zor olur.
İşi bir kreş bulup hemen kreşe verin dedim. Benim kızım 2 yaşından önce kreşe başladı.
Gittiği kreş çok çok iyi bir kreşti.
Bugün Allah nazarlardan saklasın kızımla gurur duyuyorum. Kurallara uyan, paylaşmayı çok iyi bilen, sosyal, yetenekli ve çok nazik bir kız..
Ben kızımı bir şeyi ikinciye söylemiyorum mesela..
Kreşin etkisi büyük. Ama dediğim gibi çok iyi araştırın.
Kayınvalideniz için de dedim ki, bu böyle devam ederse yeni krizler olabilir.
Anlaşılan sorumluluk duygusu olmayan biri. Çok rahat kişisel plan yapabiliyor.
Kendine bir çocuk emanet edildiğinin, ve verdiği kişisel kararlarıyla bir çok insanı zor durumda bıraktığının bilincinde değil.
Ben olsam zaten böyle biriyle büyümesini istemem çocuğumun.
İyi biridir mutlaka gözünüz arkada kalmadığına göre ama çocuklar kendilerini yetiştirenleri örnek alıyorlar.
Çocuklar için de ilk 6 yaş çok çok çok önemli.. 2 yaşında deyip bişey anlamaz muamelesi yapmamalı çocuğa.
Asıl kişilik oluştuğu yaşlar onlar.. 6 yaşından sonra istediğiniz eğitimi verin. Çok da bişey değişmiyor diyor uzmanlar..

Negüzel tabi kreş tek büyüyen çocuklar için özellikle çok önemli paylaşma duygusu için ama oğlum daha yürüyemiyor konuşamuyor çok küçük gözümde bırakamıyom bok düşündüm ama bu konuyu
kafamda bitiremiyorum
sorumluluk duygusu yok evet hiçte almaz aman olur büyür modunda ama el kadar bebek bu bende büyütmesini şu durumda zaten istemiyorum sebepte kendi rahatı için çocugu biraz yönlendiriyor uyuma kuralları özellikle

Bence kv sizde kalaca mı bunu kesinliğe kavuşturmadan işini bırakma. Sakın. Yoksa psikolojin şu andakindn daha çok bozulur. Bende anneyim ve kızım 6 aylık. 5 aylıkken basladım çalışmaya.

kızınıza kim bakıyor

Bakıcı syarladık canım. Ailelerimizden farklı şehirdeyiz. İçim rahat ama kçük şehir bakıcıda tavsiye üzerine tanışdık içimiz ısındı. Bakalım daha yeni ama inşallah sorun yasamayız.

Ara sayfaları okuyamadım ama sanıyorum kaınvalideniz tek başına sorumluluk almak istemiyor,
"Benim işim olduğunda da annanesi bakıversin ne var yani" kafasında.nerden tahmin ediyorum; bknz: benim kayınvalidem.
Beni o kadar yordu ki henüz bi kaç ay olmasına rağmen bir sürü sorun çıkardı.
Bi akşam önceden arayıp falan kişiye gidicem yarın mevlüt var bilmem ne var çocuğu annanesine bırakırsınız der çıkar işin içinden.Saat olmuş gecenin 10' u annemi arayıp nasıl yapalım diye fikir alıyorum.benim annem çalışıyor bir de.. çocuk ortada kalıyor, sinirim bozuluyor oturup ağlıyorum.hemen her hafta mutlaka böyle bir sorun yaşıyoruz ki benim kayınvalidem beni zorla işe soktu, ben bakarım sen gir çalış kızım dedi.

Artık o kadar bıktım ki bu durumdan iki ay sonra kredi kartlarımdan birinin borcu bitiyor, onu ödeyip istifamı vereceğim.
Oturup yavrumla kreş yaşına kadar ben ilgilenicem, nasıl geçiniriz hiç bir fikrim yok ama bu süreç beni gerçekten çok yıprattı.Siz de kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz öyle davranın.İstifa etmekten korkmayın bence çünkü sebebiniz çok kuvvetli.. eğer iyi bir muhasebeciyseniz iş bulamama gibi bir lüksünüz yok istanbul gibi kocaman bir şehirde.
Vicdan yapmayın, Rabbim geçim kolaylığı verir, sonuçta mecbur kalmışsınız.

inşallah canım

işten ayrılana kadar bi bakıcı tutsanız haftada 4 gün için 400 liraya falan olmaz mı

Üç aylık çocuklarını kreşe bırakmak zorunda kalan anne tanıyorum.
Ben bakıcıya bırakmama taraftarıyım.
Gün geliyor kendi evlatlarımın yaptıklarına yutkunduğum oluyor.
Çok çok merhametli iyi bir olmalı bakıcı. Çok iyi tanımalı.
Kreş için de aynı şey geçerli.
Referans bulabilmelisiniz mesela o kreş için.

Aynen öle sorumluluk alamadı tamam annem seve seve bakıyor ama son dakika anne gel git demem nereye kadar bende çok ağladım eşimle huzurum kalmadı en önemlisi o huzur mutluluk olmayınca herşey boş bizde öle böyle geçincez başka çarem yok
amin sana da kolaylık versin..

Kreş çok ama iyi bir kreş bizim burda çokta yakın değil
araştırma yaptım
Nedir bu annelerin sorunları off offf

Gelipte sizde kalmasin ama bakici olursada. Kendine hizmet ettirtecek oh ne ala. Hic sevmem oyle sark kurnazi insanda.

konuşsa bile bakıcam deyip sonra yine aynı olcak 5 ayda kaç kere oldu bu olay ama kopma noktam

ozaman annenize söyleyin..kayınvalidenizin bakmadığı zaman bakabilir mi diye..kayınvalidenizede söyleyin bir yere gittip kalcağın zaman önceden haber ver..ona göre ayarlayalım işleri deyin..

hangi şehirdesiniz? artık çok guzel bebek evleri var.verin gitsin..çok iyi bakılıyor.

ozaman annenize söyleyin..kayınvalidenizin bakmadığı zaman bakabilir mi diye..kayınvalidenizede söyleyin bir yere gittip kalcağın zaman önceden haber ver..ona göre ayarlayalım işleri deyin..

Annem bakabilir ama bir değil iki değil sürekli yapar annesi bakıyor diye bende elimde çanta çocuk kucağımda gezicem ordan oraya ve sınava hazırlanan kardeşim var onun geleceği için annemlere götürmek istemiyorum ders çalışmıyor çocuk olunca.

valla artık yukarı acil durumlarda bakçak anneniz yada işten ayrılcaksınız..olmadı kreşe vericeksiniz..başka çare yok...

istanbul ama babası izin vermiyor çok küçük diye

o zaman sabredin.benim annem bakmıştı 1 yıl.açıkça söyleyim emdiğim sütü burnumdan getirmişti.bir türlü kendi annemi memnun edememiştim.sabret gerekirse psikiyatriste git rahatlatıcı ilaçlar al ki aynısını kardeşim yapmıştı.KV si tam tamına 4 yıl kalmıştı üst üste 2 çocugu oldugu için

Hemen istifanızı vermeyin borçlarınız da varmış. Bir süre anneniz baksın, ne olur ki. Kardeşleriniz de biraz fedakarlık yapsınlar. Bebeğin onların ders çalışmasına ne zararı var ki. Aksine pozitif bir enerji verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…