Hemen istifanızı vermeyin borçlarınız da varmış. Bir süre anneniz baksın, ne olur ki. Kardeşleriniz de biraz fedakarlık yapsınlar. Bebeğin onların ders çalışmasına ne zararı var ki. Aksine pozitif bir enerji verir.
o zaman sabredin.benim annem bakmıştı 1 yıl.açıkça söyleyim emdiğim sütü burnumdan getirmişti.bir türlü kendi annemi memnun edememiştim.sabret gerekirse psikiyatriste git rahatlatıcı ilaçlar al ki aynısını kardeşim yapmıştı.KV si tam tamına 4 yıl kalmıştı üst üste 2 çocugu oldugu için
O işten bu yüzden çıkarsam bidaha o kadını evime yatılı almzadım net.
İsten cikmayin bence tabi hastaysaniz bilemem de siz isten cikinca gelip sizin eve kurulacaktır hizmet bekleyecektir ayni maddi destegi bekleyecektir...ve o zaman her şey sizin için daha zor olacak.Günaydın hanımlar kısaca kendimde bahsedeyim 31 yaşındayım 11 aylık bi oğlum var 8 senedir özel bir şirketin muhasebe sorumlusuyum 5 senedir evliyim 3,5 sene önce evimizi aldık kredi ödüyoruz.
sorunuma gelince farklı fikirler almak değişik görüşlere ihtiyacım var işin içinden çıkamıyorum ondan konu açtım.
Oğlum doğdu 6 ay kendim baktım daha sonrasında oğlum doğmadan kaynanayla konuşmuştuk bakabilirmisin diye işe geri döneyimmi bu arada kaynanam eşinden ayrı evi yok 2 oğlu var biraz bende biraz orda kalıyordu.kaynanamda bakarım dedim işe başladım 4gün işe gidiyordum 3gün oğluma ben bakıyordum 3 günde kaynana diğer oğluna gidip gezip kafa dağıtıyordu.
5 ay oldu oğluma bakıyor ama her ay bir sorun istekleri bitmedi harçlığını koyduk cebine son model tlf istedi aldık yapıcaz tabi oğluma bakıyor sonuçta ama son olay 1 hafta önce Bursa ya düğüne gitti ondan da son gün haberim oldu ve orda kalıcam falan hiç bişey demedi Pazartesi eşimi arıyor ben biraz kalıcam ee oğlum ne olcak kayınvalidene bırak tamam annem bakarda emrivaki olması haber vermeden yapması beni üzdü ve ben apar topar anneme bıraktık annem yakın değil arabayla yarım saat falan 1 haftadır orda oğlum keşke hep annem baksa ama 3 kardeşim okula gidiyor bırakamıyor ben evimi bırakıp gidemiyorum.
5 ayda olanlarda üstüne eklendi ve dün patrona istifa etmem gerektiğini söyledim tekrar düşün dedi ama çerem kalmadı şuanda iyimi yaptım kötümü bilmiyorum kredi borcum var ama böyle devam edersede ben daha çok hastalancam şuan hipertiroid tedavim devam ediyor ve tansiyonum sürekli düşüyor bakalım daha neler çıkacak.
Sizlerden fikir almak istiyorum iyimi yaptım yada neler yapılabilirdi bilmiyorum Karışık olmuş olabilir kusura bakmayın..
Demesemde hissettiririm şahsen 2. Ye gelirken 10 kere düşünürbende almam ama gelme kalma dememde kendi kararı
İsten cikmayin bence tabi hastaysaniz bilemem de siz isten cikinca gelip sizin eve kurulacaktır hizmet bekleyecektir ayni maddi destegi bekleyecektir...ve o zaman her şey sizin için daha zor olacak.
Demesemde hissettiririm şahsen 2. Ye gelirken 10 kere düşünür
Bunu esinizle konustunuz mu.. Genelde geri viteste takan inkar oluyor anneleri aglayip oğlum seni özledim torununu özledim diye gelip kalirsa.. Hani kurallar ve anlasnalarinizi net konusun ki esinizle isten sonrasi daha rahat edersiniz.artık hizmet etcek gelin yok ona 5senedir ediyorum 5 aydır oğluma bakamadı benden bukadar
Bunu esinizle konustunuz mu.. Genelde geri viteste takan inkar oluyor anneleri aglayip oğlum seni özledim torununu özledim diye gelip kalirsa.. Hani kurallar ve anlasnalarinizi net konusun ki esinizle isten sonrasi daha rahat edersiniz.
kv niz düşünememiş ya da işine öyle gelmiş bilememkonuştum kendi kararın ben bakıcam ssana ve oğluma dedi tabi...
annesi gelir görür kalsa bile hizmet yok taviz vermicem
bukadar netim
bakıcı için bütçeniz elvermiyormu aslında..istifa etmeyin yazık emeğinize hem borcunuzda var..benimde yüklü bir kredi borcum var bu yoklukta bakıcı ücretide ödüyorum annem yakın ama tıpkı sizde olduğu gibiokula giden kardeşlerim var onların peşinde annem ..kayınvalide deseniz bana gelince kıymete biniyor paramla rezil olayım daha iyi dedim ama zor Allah yardımcınız olsunÜcretsiz izin kullamıyorum zaman belirsiz heray bugün ne olcak diye beklemekte istemiyorum.Annemde şu dönem kalması bile olmuyor üniversiteye hazırlanan kardeşim var çok önemli onun için ama oğlum orda olunca dersler askıya alınıyor maalesef arabamız yok taksiyle git gel 60 tl günlük yazar çok zor yani..
ALLAH KOLAYLIK VERSİN.AYNI DETTEN BENDE MUZDARİBİM.BİZ DE EV ALDIK.KREDİ BORCUMUZ VAR.BENİMDE KAYNANA KAFASINA GÖRE TAKILIYOR.GELMEYCEĞİNİ SABAH HABER VERİYOR.FİLAN.OĞLUM 27 AYLIK.11 AYLIKKEN KAYNANAM BAKMAYA BAŞLADI.O YIL ONA DONDURUCU ALDIK.BU YIL BORÇ FAZLA BİR ŞEY ALAMADIK.BANA FİKİR VERİN KIZLAR NE ALSAK ACABA ???Günaydın hanımlar kısaca kendimde bahsedeyim 31 yaşındayım 11 aylık bi oğlum var 8 senedir özel bir şirketin muhasebe sorumlusuyum 5 senedir evliyim 3,5 sene önce evimizi aldık kredi ödüyoruz.
sorunuma gelince farklı fikirler almak değişik görüşlere ihtiyacım var işin içinden çıkamıyorum ondan konu açtım.
Oğlum doğdu 6 ay kendim baktım daha sonrasında oğlum doğmadan kaynanayla konuşmuştuk bakabilirmisin diye işe geri döneyimmi bu arada kaynanam eşinden ayrı evi yok 2 oğlu var biraz bende biraz orda kalıyordu.kaynanamda bakarım dedim işe başladım 4gün işe gidiyordum 3gün oğluma ben bakıyordum 3 günde kaynana diğer oğluna gidip gezip kafa dağıtıyordu.
5 ay oldu oğluma bakıyor ama her ay bir sorun istekleri bitmedi harçlığını koyduk cebine son model tlf istedi aldık yapıcaz tabi oğluma bakıyor sonuçta ama son olay 1 hafta önce Bursa ya düğüne gitti ondan da son gün haberim oldu ve orda kalıcam falan hiç bişey demedi Pazartesi eşimi arıyor ben biraz kalıcam ee oğlum ne olcak kayınvalidene bırak tamam annem bakarda emrivaki olması haber vermeden yapması beni üzdü ve ben apar topar anneme bıraktık annem yakın değil arabayla yarım saat falan 1 haftadır orda oğlum keşke hep annem baksa ama 3 kardeşim okula gidiyor bırakamıyor ben evimi bırakıp gidemiyorum.
5 ayda olanlarda üstüne eklendi ve dün patrona istifa etmem gerektiğini söyledim tekrar düşün dedi ama çerem kalmadı şuanda iyimi yaptım kötümü bilmiyorum kredi borcum var ama böyle devam edersede ben daha çok hastalancam şuan hipertiroid tedavim devam ediyor ve tansiyonum sürekli düşüyor bakalım daha neler çıkacak.
Sizlerden fikir almak istiyorum iyimi yaptım yada neler yapılabilirdi bilmiyorum Karışık olmuş olabilir kusura bakmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?