kaynana vakası........

Anneme gidip gelmek olayı bana gelse okula gidiyorlar ben götürsem arabamız yok yol derdi orda kalınca ben gidip geliyorum olmuyor.oğlum orda olunca onunla oynamak istiyorlar sürekli ders çalış falan
diye söylüyoruz kötü etki olcak diye ben huzursuz oluyorum.

benimde kayınvalidem getirdi burnumdam..

İsten cikmayin bence tabi hastaysaniz bilemem de siz isten cikinca gelip sizin eve kurulacaktır hizmet bekleyecektir ayni maddi destegi bekleyecektir...ve o zaman her şey sizin için daha zor olacak.

İsten cikmayin bence tabi hastaysaniz bilemem de siz isten cikinca gelip sizin eve kurulacaktır hizmet bekleyecektir ayni maddi destegi bekleyecektir...ve o zaman her şey sizin için daha zor olacak.

artık hizmet etcek gelin yok ona 5senedir ediyorum 5 aydır oğluma bakamadı benden bukadar

artık hizmet etcek gelin yok ona 5senedir ediyorum 5 aydır oğluma bakamadı benden bukadar
Bunu esinizle konustunuz mu.. Genelde geri viteste takan inkar oluyor anneleri aglayip oğlum seni özledim torununu özledim diye gelip kalirsa.. Hani kurallar ve anlasnalarinizi net konusun ki esinizle isten sonrasi daha rahat edersiniz.

Bunu esinizle konustunuz mu.. Genelde geri viteste takan inkar oluyor anneleri aglayip oğlum seni özledim torununu özledim diye gelip kalirsa.. Hani kurallar ve anlasnalarinizi net konusun ki esinizle isten sonrasi daha rahat edersiniz.

konuştum kendi kararın ben bakıcam ssana ve oğluma dedi tabi...
annesi gelir görür kalsa bile hizmet yok taviz vermicem
bukadar netim

konuştum kendi kararın ben bakıcam ssana ve oğluma dedi tabi...
annesi gelir görür kalsa bile hizmet yok taviz vermicem
bukadar netim
kv niz düşünememiş ya da işine öyle gelmiş bilemem
geldi mi kv onunla da paylaştınız mı bu düşüncelerinizi?
biliyorum çok zor böyle şeyler
sizin yerinizde olsam işi bırakmak yerine ya kreşe ya bakıcıya veririm
benim ilkine kv baktı ama 2. ye nasip olursa bakıcı ya da kreş
yapılacak bişey yok

bakıcı için bütçeniz elvermiyormu aslında..istifa etmeyin yazık emeğinize hem borcunuzda var..benimde yüklü bir kredi borcum var bu yoklukta bakıcı ücretide ödüyorum annem yakın ama tıpkı sizde olduğu gibiokula giden kardeşlerim var onların peşinde annem ..kayınvalide deseniz bana gelince kıymete biniyor paramla rezil olayım daha iyi dedim ama zor Allah yardımcınız olsun

Kayınvalidem geldi sanki hiçbişey olmamış gibi tavırlarda dedim sorumluluğun
var sen nasıl haber vermeden gidersin torununu 10 gün oldu arayıp sormadın
sölediği ben bilemedim hatamı ettim gibi laflar
inandırıcı değil dedim kararımı verdim senin tavrın yüzünden işten ayrılıyorum oğluma
kendim bakarım sende ne yapmak istiyorsan yap biz mani olmayalım sana dedim
ve konu kapandı benim açımdan aramız açık...
arkadaşlar kreş bakıcı demiş ama eşim kesnlikle karşı istemiyor.

ALLAH KOLAYLIK VERSİN.AYNI DETTEN BENDE MUZDARİBİM.BİZ DE EV ALDIK.KREDİ BORCUMUZ VAR.BENİMDE KAYNANA KAFASINA GÖRE TAKILIYOR.GELMEYCEĞİNİ SABAH HABER VERİYOR.FİLAN.OĞLUM 27 AYLIK.11 AYLIKKEN KAYNANAM BAKMAYA BAŞLADI.O YIL ONA DONDURUCU ALDIK.BU YIL BORÇ FAZLA BİR ŞEY ALAMADIK.BANA FİKİR VERİN KIZLAR NE ALSAK ACABA ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…