- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
Mutlaka kucuktur cocuklari. Kendisi 23 yasinda, cocuklari ne kadar buyuk olabilir ki?Aslında 2 çocuk olmasa taşınmaktan vazgeçilebilirdi. Ama 2 çocuğunuz da küçükse iyi olabilir.
Mutlaka kucuktur cocuklari. Kendisi 23 yasinda, cocuklari ne kadar buyuk olabilir ki?
kaynanam anadolu yakasında ben ve annem avrupa yakasındayız.İkiside size yakın yere taşınsın işte daha iyi paylaşarak yardımcı olur
Bu arada 23yaşında 3çocuk çok büyük cesaret
Ya konuyla pek alakasi yok da su avatar resmi cok itici geliyor her gordugumde.
Anasi, bacisi da mi yok boyle diyen bir adamin? Ya da kadin =cinsellikse demekki evlenmeden once fildir fildir arayis icindeymis :)
bana sormadılar bileBence olduğunuz evde kalın.Kesin taşınma kararı aldıysanızda ikisinede eşit uzaklıkla eve geçin,tam ortada olsun yani.
benim annemden bahsetmiş. ablamın oğluna da 4 yaşına kadar o bakmıştıEsin kimden bahsediyor, kendi annesinden mi?
benim annemi kastetmişEşin kendi annesini kastetmiştir annen bence bile bile ustune almak istemiştir ikisinide kırmamak lazım oturduğunuz evde durun çıkmayın
kızım 3 yaşına girecek, oğlum 6 aylık. 3. bebek kaza ama doğuracam. zaten bundan sonra bağlatacam tüplerimiMutlaka kucuktur cocuklari. Kendisi 23 yasinda, cocuklari ne kadar buyuk olabilir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?