- 25 Aralık 2011
- 5.036
- 3.375
- 373
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
allah bağışlaın canım. beni de bebek konusunda çok kınıyorlar. aldır diyenler hat safhada. ama aklımın ucuna bile gelmedi. 2sine bakan 3.süne de bakar dimi? zaten bu son olsun istiyoruz
sağlıkla al kucağına bebişini canım. hayırlı evlat olsun inşallah
ayyy sendemi hamilesin hayırlı olsun, böyle benim gibi çok bekleyenlerin hamile takvimini görünce seviniyorumHaftalarimiz ayniymis :)
Bence kimin semti daha iyiyse oraya gidin.
sen de çok gençsin canım. Allah bağışlasın. ben de aynı fikirdeyim. anneme yakın olmakMaşallah canım 23 yaşında 3 çocuk.gerçi bende 25 yaşındayım 2 çocuk.
Bencede annenlere yakın olsa senin için çok daha iyi.ama kv kırılır tabii.hiç taşınmaya bilirsin.yada ikisinede eşit mesafede
sağlıkla kucağına al, hayırlı evlat olsun inşallah. ya eşim herkese söyledi sanki ilk bebişmiş gibiMillet kinamaya yer arar bosver sen. Biraz hizli cikmissin ama:) dert etme cok, kendi maddiyatina ve maneviyatina güveniyorsan. Bak ben de hamileyim hatta yolu yariladim bile. Hala soylemedigim tonlarca insan var kendi aileme bile yeni yeni citlattim cunku biliyorum bidi bidi konusacak insanlar ne acelen vardi, kariyerin nolcak,yok buyuk ezilir falan felan.
sağlıkla kucağına al, hayırlı evlat olsun inşallah. ya eşim herkese söyledi sanki ilk bebişmiş gibi
inşallah sana da nasip olur. herşeye rağmen evlat gibisi yok. evet haklısın cahillik. ama bu bebekten sonra bağlatacam zaten tüpleri23 yaşında 3 çocukhem 3. kaza diyosun, hemde korunmadık 3 çocuk oldu. kaza falan değil bu dediğin gibi cahillik.
neyse sen hiç bi yere taşınma kimsede kırılmasın
ayyy sendemi hamilesin hayırlı olsun, böyle benim gibi çok bekleyenlerin hamile takvimini görünce seviniyorumbanada dua edermisin :)
bizim eve daha yakınEşinizin işi hangisine yakın?
adam tutamadı ki kendini. ertesi gün baktım arayan arayanaSagol canim sen de insallah. Ilk zamanlar hemen soylenmesi benim pek hosuma gitmiyor, sonra allah korusun bi sıkıntı olsa uzulsen bu sefer bi de milletin sorularina ah vah larina cevap vermek zorunda kalip ekstra uzuluyorsun.
samsun kavaka kız verdik viz de :)Bebeğimiz hayırlı olsun . sağlıkla dogsun inşallah . Rabbim vermiş millet senelerce çocuk için uğraşıyor. İyiki varlar bebeklerimiz bosverin siz onları . ev konusunda da bence de tasinmayin hamile hamile :) ben ailemden uzagim onlar bursada ben samsun da)
Tesekkur ederim . bende esimin işi dolayısıyla geldim samsuna :)samsun kavaka kız verdik viz de :)
size de hayırlı doğumlar insallah
Aynen bende katiliyorum o yaşta üni bitirme derdinde millet bu doğurma derdine düşmüş☺☺30 kadar bir 4 daha olur23 yaşın da 3 çocuk
30 yaşına kadar kaç çocuk olucak tabi siz bakıp siz koşturacaksınız ama daha siz çocuksunuz yahu
annelere gelince çok seviyorsunuz ayrıca kaynana canım demişiniz buna da şaşırdım valla ne yalan söyleyim.
ama bu ev benim23 yasinda 3 dogruna kadar biraz okul okuyun calisin erkek eline bakmayin bu ne hiz....
Fark etmez daha yasin kac haa kesin kazayla olmustur☺☺☺☺ama bu ev benim
23 yaşın da 3 çocuk
30 yaşına kadar kaç çocuk olucak tabi siz bakıp siz koşturacaksınız ama daha siz çocuksunuz yahu
annelere gelince çok seviyorsunuz ayrıca kaynana canım demişiniz buna da şaşırdım valla ne yalan söyleyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?