- 4 Ekim 2015
- 348
- 138
- 53
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
-
Taşınma fikrinden vazgeçin ya da bir süre erteleyin. Baktınız olmuyor her iki tarafı aynı anda mutlu etmeniz mümkün değil kendi annenize nazınız geçebilir diye düşünüyorum. Tabi siz daha iyi bilirsiniz ama anneniz daha önce benzer bir durum yaşamışsa sizi anlayabilir :)23 yaşındayım
2 çocuğum var ve 3.yolda
annemler ve kaynanamlar haberi alınca bize geldiler kutlamaya. eşim laf arasında ''annemlere yakın bi yere taşınalım. hem zorlanmazsın da, yardımcı olurlar '' dedi. tabi ikisi de üzerine almış ve ev arayışlarına başlamışlar.
kaynanamı canımdan çok seviyorum. 2.annem o benim. e annem de canımdan öte. birini seçsem öteki kırılacak.
ikisini de kırmak istemiyorum. ne yapmam gerek, lütfen fikir verin
Canım bağlatan arkadaşlarım var ama onlar sezeryanla doğurdukları için doğumda bağlattılar hiçbir sorun yaşamadılar hepsi rahat benimde 3 çoçuğum var 3. De sezeryan bağlatmak istedim ama eşim istemedi teyzemde bi akrabasından bahsetti 2 çoçuğu olan iki çoçuk kazada ölmüşlerbebiş de şeker dimi :))
senin avatar da ok tatlış
araştırmam gerek baya. doğumdan ne kadar süre sonra bağlatırım, ücreti nedir
e korunmadık 3 çocuk oldu. iyi ki varlar, pişman değilim ama yaşam şartları
sen spiralle korun esinde kondomla korunsun hic bir sey olmaz bide hayati tehlike olmadiktan sonra yumurtaliklarin baglanmasina karsiyim hem erken meneboza girebilirsin tabi tam bu konuda bilgim yok ama bence bu yol daha iyiCanım bağlatan arkadaşlarım var ama onlar sezeryanla doğurdukları için doğumda bağlattılar hiçbir sorun yaşamadılar hepsi rahat benimde 3 çoçuğum var 3. De sezeryan bağlatmak istedim ama eşim istemedi teyzemde bi akrabasından bahsetti 2 çoçuğu olan iki çoçuk kazada ölmüşlerkadın 35 de bir tane daha doğurmuş acım geçmedi ama bu evladımla en azından kafam meşgül ya olmasaydı demiş o bana dokundu vaZgeçtim spiralle korunuyorum çok memmunum doğumdan 3 gün sonra taktırdım 4 yıldır benimle konuna gelince ikisinininde dibine gitme şimdi küçükler çok yardımcı olurlar ama çoçukların büyüdükçe annenler çok karışacak istediğin gibi büyütemeyeceksin senin doğruların onların yanlışı olcak herşeye müdahale edecekler sen nerden biliyorsun dersen etrafımda o kadar çokki ve ablam kardeşiminde çoçukları annemle içli dışlı annem çok müdahale ediyor kardeşimin doğrularını yalnış gösterdiyor çoçuğa bugün dönsem türkiyeye o kadar hasretlik çekmeme rağmen annemden uzakda otururum bu kadar emin konuşuyorum çünkü benim doğrularımla benim gösterdiklerimle büyüsün çoçuklarım istiyorum bu arada hayırlı olsun bebeğiniz sağlıklı dünyaya gelmesini nasip eğlesin rabbim
İlişkileriniz ne kadar güzelmiş. Allah nazardan saklasın.23 yaşındayım
2 çocuğum var ve 3.yolda
annemler ve kaynanamlar haberi alınca bize geldiler kutlamaya. eşim laf arasında ''annemlere yakın bi yere taşınalım. hem zorlanmazsın da, yardımcı olurlar '' dedi. tabi ikisi de üzerine almış ve ev arayışlarına başlamışlar.
kaynanamı canımdan çok seviyorum. 2.annem o benim. e annem de canımdan öte. birini seçsem öteki kırılacak.
tabiki kaynananın yanına taşınma intihar mı etmek istiyosun acaba23 yaşındayım
2 çocuğum var ve 3.yolda
Cahil diyeni duymamazliktan gel canım. Bırak onlar inyargiyla yaklaşıp cahilliklerine Yansinlar. Beden senin karar senin çocuk senin. Kimse laf soyleyemez.görüyorsun insanlar nasıl kınıyor, cahil diyor. ben bakamayacağım çocuk doğurmuyorum ki. çok şükür durumumuz iyi
lütfen kınamak için yazmayın, rica ediyorum. yeterince kınanıyorum zaten
evet aldım :)23 yaşında 3.çocuk beklemesinden kaynanasını sevmesine kadar olumlu olumsuz eleştiri almış konu sahibesi :
çok şükür enerjim var çocuklara bakacak kadar. eşim çok pinpirikli yorulursun diye.İlişkileriniz ne kadar güzelmiş. Allah nazardan saklasın.
Bu kadar hassas düşünüyorsun ama bence anne tarafları senin kadar hassas değil ki herkes kendi üstüne çekmiş denen şeyi ki eşin de kendi annesini anlatmaya çalıştı bence.
Kendi annem benim annemdir, kvalidem eşimin annesidir her ne kadar iyi olursa olsun,onunla geçmişim ne kadar ki?
Ama ikisini ayırt edemem diyorsan eğer sağlık durumlarına, ahlaklarına bakacaksın. Ben sabırsız ve negatif insanı sevmem. Sakin olmalı çocuk büyüten kişi. Bu tür şeyleri ele alarak seçimini yapmalısın.
kaynanam cadı değil ki :))Çok cesursunuz 23 yaşında 3 çocuk ve kaynanaya yakın gitmek konularında
41.5 kere maşallah miniklerimebu yaşda bu hız maşallah
çok çok mutluyuz şükürbence kimsenin kınama hakkı yok,üçse üç,beşse beş,kime ne,hayat sizin,aile sizin,siz eşinizle,çocuklarınızla mutluysanız,kimseye laf düşmez...hem bir laf vardır,insanın kınadığı başına gelmeden ölmezmiş...sorunuza gelince,kendi annenize yakın olmak daha iyi bence,çocuk için pek fark etmez de,siz lohusa olacaksınız,yanınızda annenizin olması daha iyi.
hap kullanıyordum. emzirdiğim için dr bıraktırdıanlamadığım hem korunmuyoruz diyorsunuz hem kaza o nasıl oluo kınamak için sormuyorum merak ettim
hap kullanıyordum. emzirdiğim için dr bıraktırdı
haklısın araştırmak gerekiyodu. hayırlısı. denizimiz de gelsino zaman o kazayla olmamış kondom kullanabilirdiniz allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?