• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana ve anne arasında kaldım

bana sormadılar bile
O zaman eşinle konuş senin annene de benim anneme de çok ayıp olur,o yüzden sadece 1 tanesine yakın oturamayız,ya taşınmayalım ya da ikisine de eşit uzaklıkla bir yere taşınalım de.Ama benim şahsi fikrimi sorarsan bence kendi annene yakın oturman daha iyi senin için.Kayınvalideni ne kadar çok sevsende kendi annen gibi olamaz,kendi annenin yanında daha rahat edersin.

23 yaşın da 3 çocuk :KK57:

30 yaşına kadar kaç çocuk olucak tabi siz bakıp siz koşturacaksınız ama daha siz çocuksunuz yahu

annelere gelince çok seviyorsunuz ayrıca kaynana canım demişiniz buna da şaşırdım valla ne yalan söyleyim.
yok bu son :)) cahillikten işte bu kadar ocuk. kaynanamı seviyorum ünkü kaynanalık yapmaz

O zaman eşinle konuş senin annene de benim anneme de çok ayıp olur,o yüzden sadece 1 tanesine yakın oturamayız,ya taşınmayalım ya da ikisine de eşit uzaklıkla bir yere taşınalım de.Ama benim şahsi fikrimi sorarsan bence kendi annene yakın oturman daha iyi senin için.Kayınvalideni ne kadar çok sevsende kendi annen gibi olamaz,kendi annenin yanında daha rahat edersin.
ben zorlanmıyorum. kızım çok ufak. daha 3 yaşında ama kocaman biri gibi aklı. hiç zorlamıyor. oğlum da huysuz değil. yani yormuyorlar beni. ablasıkardeşiyle çok ilgileniyor nasılsa. evimde kalmak daha doğru

Cok sekersin valla. Tesekkurler Hoppa

Tup baglatmayi dusunuyorsan, iyi arastir olur mu? Hormonel olarak sana bir zarari olur mu, ne gibi yan etkileri var iyi ogren. Tek doktorun fikriyle kalma.
bebiş de şeker dimi :))
senin avatar da ok tatlış
araştırmam gerek baya. doğumdan ne kadar süre sonra bağlatırım, ücreti nedir
e korunmadık 3 çocuk oldu. iyi ki varlar, pişman değilim ama yaşam şartları

Kuzum seni her yerde görmeye başladım kız :) :)
Bence evinde kal.
Dün de yazmıştım sana büyük cesaret 3.su Görkem daha çok minnak . Emzirmeye devam ediyor musun canım.. konu dışına kaçtım :)
Taşınmayin bence ikisi de kirilmasin bir de kaynanan çok uzak yerde. Kirilmayacagi bir şekilde konusursaniz annene yakın olman daha iyi. En azından çocuklar konusunda annenle daha rahat edersin kırılmaz gucenmez ama kaynana ne kadar iyi olursa olsun yapmasını istemediğin bişey olup ona söyleyince kirilacaktir. . Fikrim bu.. bir diğeri de annen kiradaysa eğer o sana yakın tasinsin kaynana kırılmış olmaz

Bence evinde kal.
Dün de yazmıştım sana büyük cesaret 3.su Görkem daha çok minnak . Emzirmeye devam ediyor musun canım.. konu dışına kaçtım :)
Taşınmayin bence ikisi de kirilmasin bir de kaynanan çok uzak yerde. Kirilmayacagi bir şekilde konusursaniz annene yakın olman daha iyi. En azından çocuklar konusunda annenle daha rahat edersin kırılmaz gucenmez ama kaynana ne kadar iyi olursa olsun yapmasını istemediğin bişey olup ona söyleyince kirilacaktir. . Fikrim bu.. bir diğeri de annen kiradaysa eğer o sana yakın tasinsin kaynana kırılmış olmaz
doktor izin verene kadar emziremeye devam etcem bitanem. ama kızım ok uslu maşallah. 3ünü de çok seviyorum

Bence evinde kal.
3.sü kaza oldu ama aldırmak aklımın ucuna bile gelmedi. zaten bundan sonra tüpleri bağlatacam

Bence taşınmaktan vazgeçin.
Maddi durumumuz el vermedi falan diyin.
İlla bir tercih yapmanıza gerek yok.

idolümsün kalbiminsahibio kalbiminsahibio
hep küçük yaşta evlenip 4 çocuk sahibi olmak isterdim.
Rabbim evlatlarınla rahat sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin sizlere. :)

idolümsün kalbiminsahibio kalbiminsahibio
hep küçük yaşta evlenip 4 çocuk sahibi olmak isterdim.
Rabbim evlatlarınla rahat sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin sizlere. :)
3. çocuğumuz
duru 3 yaşında
görkem 6 ayına girecek
en miniğim deniz olacak inşallah ismi.
isteyen herkese nasip olsun. bunu normal hayatımda da çok eleştiriyorlar. ama ben seviyorum çocuklarımı. hayat onlar.
ama bu son bebiş

iki kızım var çok şükür.
8 sene bekledik, peşpeşe geldiler :)
4 tane isterdim ama yaş olmuş 36.
9 ay hamilelik çok zor geliyor.
allah bağışlaın canım. beni de bebek konusunda çok kınıyorlar. aldır diyenler hat safhada. ama aklımın ucuna bile gelmedi. 2sine bakan 3.süne de bakar dimi? zaten bu son olsun istiyoruz

allah bağışlaın canım. beni de bebek konusunda çok kınıyorlar. aldır diyenler hat safhada. ama aklımın ucuna bile gelmedi. 2sine bakan 3.süne de bakar dimi? zaten bu son olsun istiyoruz
amin.
her bebek rızkıyla geliyor.
o da bir can, ona kıyılır mı?
boşver sen duyma onları.

Back
X