• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana ve anne arasında kaldım

Kv nin yanına taşınsan eşin hergün Anadolu yakasından Avrupa'ya ile nasıl gidip gelsin

Zaten o da senin anneni kastetmiş kendi annesine işe gidip gelmek zor olur desin

3.sü kaza oldu ama aldırmak aklımın ucuna bile gelmedi. zaten bundan sonra tüpleri bağlatacam
Mutlaka korunun ama... :) Hiç mi korunmadınız bu zamana kadar, yoksa 3.korunurken kaza mı oldu? 3 tane çocuk tam sınır bence, üstü çok fena :) 3 aylık iğneleri de düşünebilirsiniz, ama eşiniz de bağlatabilir tüplerini, o karşı çıkar mı? Yani hem hamile kalan, doğuran sizsiniz, onun da bir katkısı olsun bence :)

23 yaşındayım
2 çocuğum var ve 3.yolda
annemler ve kaynanamlar haberi alınca bize geldiler kutlamaya. eşim laf arasında ''annemlere yakın bi yere taşınalım. hem zorlanmazsın da, yardımcı olurlar '' dedi. tabi ikisi de üzerine almış ve ev arayışlarına başlamışlar.
kaynanamı canımdan çok seviyorum. 2.annem o benim. e annem de canımdan öte. birini seçsem öteki kırılacak.
ikisini de kırmak istemiyorum. ne yapmam gerek, lütfen fikir verin
Tasinmican artik.

Bence taşınmayın ikisi de alınır çünkü..

Yani birinin yanına taşınsanız diğeri bozulacak.

O yüzden oldugunuz yerde kalmakta fayda var.

doktor izin verene kadar emziremeye devam etcem bitanem. ama kızım ok uslu maşallah. 3ünü de çok seviyorum
Maşallah canım benim. Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin öp yerime fistiklari.
3.sü kaza oldu ama aldırmak aklımın ucuna bile gelmedi. zaten bundan sonra tüpleri bağlatacam
Asla öyle bişey yapma canım aldır diyenleri de aldırma. .
Günah. .
Kıyılir mi hiç bir cana. .
Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah canım

Canım eşinin işi dolayısıyla avrupa yakasına taşınmanız imansız zaten bu yüzden birine yakın olmanız gerekiyorsa annenize olması en doğru ve mecbur karar olur,bunada şartlardan dolayı kimse alınmaz diye düşünüyorum.Ayrıca kınanma konusuna değinirsem evli barklı kadınsın çocuklarını seviyor ve de istiyorsun,kendindede bakabilecek enerjiyi görebiliyorsun ebirde pişmanlık söz konusu değil bu yüzden kimseye laf düşmez,seni kınamak kimsenin haddi değil.bence kendini hazır hissedebiliyorsan genç yaşta anne olmak çokkkk güzel bir şey,en az 2-3 çocuğum olsun isterdim bunun içinde gençlik ve enerji vede maddi manevi imkan ister,şu an 33 yaşındayım 2 yaşında kızım var ikincisi olurmu Allah bilir,o yüzden kafamı taşlara vuruyyorum daha erken anne olsaydım keşke diye

Maşallah canım benim. Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin öp yerime fistiklari.

Asla öyle bişey yapma canım aldır diyenleri de aldırma. .
Günah. .
Kıyılir mi hiç bir cana. .
Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah canım
görüyorsun insanlar nasıl kınıyor, cahil diyor. ben bakamayacağım çocuk doğurmuyorum ki. çok şükür durumumuz iyi

Canım eşinin işi dolayısıyla avrupa yakasına taşınmanız imansız zaten bu yüzden birine yakın olmanız gerekiyorsa annenize olması en doğru ve mecbur karar olur,bunada şartlardan dolayı kimse alınmaz diye düşünüyorum.Ayrıca kınanma konusuna değinirsem evli barklı kadınsın çocuklarını seviyor ve de istiyorsun,kendindede bakabilecek enerjiyi görebiliyorsun ebirde pişmanlık söz konusu değil bu yüzden kimseye laf düşmez,seni kınamak kimsenin haddi değil.bence kendini hazır hissedebiliyorsan genç yaşta anne olmak çokkkk güzel bir şey,en az 2-3 çocuğum olsun isterdim bunun içinde gençlik ve enerji vede maddi manevi imkan ister,şu an 33 yaşındayım 2 yaşında kızım var ikincisi olurmu Allah bilir,o yüzden kafamı taşlara vuruyyorum daha erken anne olsaydım keşke diye
daha çok gençsin. bir tane de olsa kardeşi olsun ne olur??
kınama konusunda 3 çocuk yaptım diye yazan bi arkadaş cahil filan dedi. benim lafım onaydı.

Kimsenin kimseyi kınamaya tabiiki hakkı yok.ne güzel maşallah mutlu.baka bilecek gücüde var.depresyona filanda düşmedi hamileliyini öğremdiğinde.elbette sevdiği adamdan çocuk yapıcak.herkesin kendi karari.isteyen istediği hayatı yaşar.konu sahibide genc evet ama15 yaşındada değil.

kızım 3 yaşına girecek, oğlum 6 aylık. 3. bebek kaza ama doğuracam. zaten bundan sonra bağlatacam tüplerimi
tüpleri 35 yaşından önce bağlamıyorlar sanırım
Allah yardımcın olsun bu devirde ve bu yaşta 3 çocuk çok zor
3.bebeğin cinsiyeti ne?
Allah sana sabır versin

Bu kk ' da artık bu çocuk yorumlarından çok sıkıldım. Çoğu kişi haddini çok aşıyor. Yaşından sizene , çocuk sayısından sizene ..
Entersan , gerçekten enteresan.

Sen doğurma , doğurana da karışma.. Konu sahibi de sanki büyük kabahat işlemiş gibi herkese açıklama yapıp durmuş. Kimseye kazayla oldu demek zorunda değilsin.
Nasip oldu oldu işte hepsi bu.
Onlar büyüyünce dize yaren olacak inşaallah. Genç anneleri olacak.
Bizde annemizle arkadaş gibiyiz. Genç bir annem var , abla kız gibiyiz.
...

Şuan bulunduğunuz yakadan ayrılmak istemediğinizi söylersiniz kv.nize.

Back
X