- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
Tabii ki kendi annem. Kv ben kibarca anlatırdım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlaka korunun ama... :) Hiç mi korunmadınız bu zamana kadar, yoksa 3.korunurken kaza mı oldu? 3 tane çocuk tam sınır bence, üstü çok fena :) 3 aylık iğneleri de düşünebilirsiniz, ama eşiniz de bağlatabilir tüplerini, o karşı çıkar mı? Yani hem hamile kalan, doğuran sizsiniz, onun da bir katkısı olsun bence :)3.sü kaza oldu ama aldırmak aklımın ucuna bile gelmedi. zaten bundan sonra tüpleri bağlatacam
haklısınKv nin yanına taşınsan eşin hergün Anadolu yakasından Avrupa'ya ile nasıl gidip gelsin
Zaten o da senin anneni kastetmiş kendi annesine işe gidip gelmek zor olur desin
aslında doğru ama kendi apında yardımcı olurlar diye düşünmüş her ne kadar şikayetim olmasa dayakın olursan bu kadar saygı ve sevgı olmaz
o yuzden mesafe ıyıdır![]()
illa tercıh ıstersen elbette kendı annenaslında doğru ama kendi apında yardımcı olurlar diye düşünmüş her ne kadar şikayetim olmasa da
Tasinmican artik.23 yaşındayım
2 çocuğum var ve 3.yolda
annemler ve kaynanamlar haberi alınca bize geldiler kutlamaya. eşim laf arasında ''annemlere yakın bi yere taşınalım. hem zorlanmazsın da, yardımcı olurlar '' dedi. tabi ikisi de üzerine almış ve ev arayışlarına başlamışlar.
kaynanamı canımdan çok seviyorum. 2.annem o benim. e annem de canımdan öte. birini seçsem öteki kırılacak.
ikisini de kırmak istemiyorum. ne yapmam gerek, lütfen fikir verin
öyle gibi görünüyorTasinmican artik.
eşimleyarın bi konuşayım da. benim de düşüncem o.Bence taşınmayın ikisi de alınır çünkü..
Yani birinin yanına taşınsanız diğeri bozulacak.
O yüzden oldugunuz yerde kalmakta fayda var.
Maşallah canım benim. Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin öp yerime fistiklari.doktor izin verene kadar emziremeye devam etcem bitanem. ama kızım ok uslu maşallah. 3ünü de çok seviyorum
Asla öyle bişey yapma canım aldır diyenleri de aldırma. .3.sü kaza oldu ama aldırmak aklımın ucuna bile gelmedi. zaten bundan sonra tüpleri bağlatacam
görüyorsun insanlar nasıl kınıyor, cahil diyor. ben bakamayacağım çocuk doğurmuyorum ki. çok şükür durumumuz iyiMaşallah canım benim. Rabbim sağlıkla büyümeyi nasip etsin öp yerime fistiklari.
Asla öyle bişey yapma canım aldır diyenleri de aldırma. .
Günah. .
Kıyılir mi hiç bir cana. .
Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah canım
daha çok gençsin. bir tane de olsa kardeşi olsun ne olur??Canım eşinin işi dolayısıyla avrupa yakasına taşınmanız imansız zaten bu yüzden birine yakın olmanız gerekiyorsa annenize olması en doğru ve mecbur karar olur,bunada şartlardan dolayı kimse alınmaz diye düşünüyorum.Ayrıca kınanma konusuna değinirsem evli barklı kadınsın çocuklarını seviyor ve de istiyorsun,kendindede bakabilecek enerjiyi görebiliyorsun ebirde pişmanlık söz konusu değil bu yüzden kimseye laf düşmez,seni kınamak kimsenin haddi değil.bence kendini hazır hissedebiliyorsan genç yaşta anne olmak çokkkk güzel bir şey,en az 2-3 çocuğum olsun isterdim bunun içinde gençlik ve enerji vede maddi manevi imkan ister,şu an 33 yaşındayım 2 yaşında kızım var ikincisi olurmu Allah bilir,o yüzden kafamı taşlara vuruyyorum daha erken anne olsaydım keşke diye
tüpleri 35 yaşından önce bağlamıyorlar sanırımkızım 3 yaşına girecek, oğlum 6 aylık. 3. bebek kaza ama doğuracam. zaten bundan sonra bağlatacam tüplerimi