kaynana ve doğumum

seyda83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
768
65
73
slm bayanlar 2 ay sonra Allah kısmet ederse doğum yapıcam herşey yolunda şükür bi sıkıntım yoktu taki kaynanamın geliceğini duyana kadar, tabiki doğumda yada doğumdan sonra gelsin torununu görsün ama erken gelmesini istemiyorum, yakında doğum iznine ayrılıcam ve evimde dinlenmek yalnız kalmak istiyorum..

2 seneye yakın bebeğim olmadı tedavi oldum sonra ara vermiştim o sırada hamile kalmışım Allahıma şükür.. ama zor bi hamilelikti başlarda 9 kilo verdim hastanelerde serumlarla beslenebildim yeme içme olmadı olanda sürekli çıktı 6. aya kadar sürekli bulantı kusma yaşadım sonra düzeldi şükür, o kötü günlerimde 1 kere bile arayıp halimi hatırımı sormadı kaynanam, bebeğim için hayırlı olsun demedi, halada hiç arayıp sormaz ama erkenden gelesi geldi tabi ona gezme olsun değişiklik olsun.. sağolsun kendisi hijyenden de yoksundur suya sabuna dokunmaz, bi işin ucundan tutmaz normalde de ben işten giderim yemek yaparım kendisi akşama kadar oturur yada yatar işten gidip bide hanımın hizmetini yaparım, normal zamanda hadi neyse ama şimdi doğuma kadar evimde rahat rahat durmak istiyorum ama nerde huzurmu var erkenden gelicek o halimle hanıma hizmet edicem zaten pis dokunduğu ellediği heryerden tiksinicem sinir olucam ben bunlara nasıl katlanıcam ya
erken gelmesine nasıl engel olucam söyledimde acele etmeyin daha doğuma var diye ama beni kaale alan kim çok bunalttı bu düşünce beni... nefret ediyorum ondan sadece kocamın hatırına dişimi sıka sıka katlanıyorum o kadına.. öyle paylaşmak istedim napıcamı bilmiyorum (

hamile halinle bunları çekmek zorunda değilsin..
konuş mutlaka eşinle o çözsün bu durumu...
inşallah işe yarar konuşman...

hamile halinle bunları çekmek zorunda değilsin..
konuş mutlaka eşinle o çözsün bu durumu...
inşallah işe yarar konuşman...

eşim biliyo uygun bi dille söyledim anlayışlıdır sağolsun nede olsa bi saygısızlık yapmadım annesine,
eşimde söyledi anne burda hava soğuk gelme daha hasta olursun dedi, kırmadan o şekilde söyledi ama hani sen söylersin karşındaki bildiğine okur buda öyle bi kadın işte...

Eşinize yüklenmeyin sadece, anlayışlıymış gelme demiş en azından başka yapılacak bişey yok sanırım

Allah kolaylik versin canim, esinde biter is..sen ne desen el kizisin sonucta...unutulmaz soylediklerin...muhim olan tabii sag saglim dogum yapman..inan herseyi unutuyorsan bebisini kucagina alinca ama ruh sagligin acisindan anladigim kadariyla iyi olmayacak gibi...esinde biter herseyy...

çok kötü.ben de böyleyim.o yüzden seni çok iyi anlıyorum.korkunc bir şey olur gelmesi.ne yap et gelmesin.huzur çok önemli.yoksa acısı lohusalıgında çıkar.

ben olsam gel buyur anne,
doktor son kontrolümde sürekli yatmamı tembihledi,bana bakacak insana ihtiyacım var,
hem doğum temizliğini de halledersin gelmişken,biraz yoracağız seni ama torunun için katlanırsın herhalde derdim.
tabii blöfünü de görebilir ama denemek lazım.

zaten doğumdan sonra gelsin görsün kalsın , gelir şimdi fısfıs arkamdan konuşmalar ben odadayken susar susar odadan çıkar çıkmaz başlar eşime bişiler fısıldamaya beni duymuyo sanıyo saf salak yerine koyuyo, wc nin kapısını bile kapamaz, ışığı açmaz, elini yıkamaz işte daha neler neler bende doğumdan önce bu stresleri yaşamak hiç istemiyorum...

Bence de başka ne yapılablir ki, biraz gözü korkar belki, gelme desen ne olacak huzursuzluktan başka bişey değil, akşama kadar yatardım sanırım ben olsam

çok kötü.ben de böyleyim.o yüzden seni çok iyi anlıyorum.korkunc bir şey olur gelmesi.ne yap et gelmesin.huzur çok önemli.yoksa acısı lohusalıgında çıkar.

ya inanki temiz olsa bi iş yapmamasını da takmıcam yaparım hizmetini ama, temizlik anlayışı sıfır wc den sonra el yıkamaz, sürekli hapşurur öksürür eline bi peçete alıp ağzını kapatmaz, saçı başı sürekli etrafa dökülür herşeyden çıkar daha neler neler ya (

Allah kolaylık versin kadın lafltan anlmıyor gelicek mecburen sende hizmetini görme ayaklarını uzat yat riskli bi hamililelik biliosn biz sana gelme demiştik diyiver

malesef temizlik yapmaz mümkün değil canım kendi evini bile ya komşularına ya kızına temizletir, hatta kaynımla birlikte yaşıyolar o bile bi kere isyan etti herşeyi gelin yapsın kız yapsın die bekliyosun anne ya die ..

Iyyğğ ne kötü yaaa.. demin ki cümlemi geri alıyorum :26:
Biz ne desek boş, ne yapmayı planlıyorsun

ay ben okurken bir tuhaf oldum Allah kolaylık versin.....
insan çıldırır, siz dilediğiniz kadar gelme deseniz de bildiğini okuyan bi kadın diyosun sizin gelme demenizi pek tınlamaz gibi geldi bana....

aynı durum benim de başıma geldi ve nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorumfazla takmamaya çalış çünkü ruh halin bebeğini de etkileyecek..ayrıca eşinle aranda sorunlar yaratabilir..bunun geçici bir süreç olduğunu unutma

canim gozunu korkutmak istemem ama lohusaligi hafife alma sakin...o zamanda en yakinindakinin yaptigi insanin zoruna gidiyor...vucudun her yeri agriyor yeri geldiginde...inan o zamanlarda hic kolay degil canim...Allah sabir versin..

Iyyğğ ne kötü yaaa.. demin ki cümlemi geri alıyorum :26:
Biz ne desek boş, ne yapmayı planlıyorsun

daha önce temizlik konusunda dehşete düştüğüm bi konu olmuştu eşimi çağırıp gösterdim oda annesini uyardı, yine aynısını yaparım ama stresi benim yanıma kalır tabi sürekli evde durunca dişimi sıkar sıkar otururum yada kendimi sokaklara vururum yürüyüş bahanesine..

Temizlik mevzu olunca sizi çok iyi anlıyorum yaa..
Bir gün kayınvalidem bize gelmişti, sen tut tuvalette ki küçük kovayla balkonu temizle, sonra o tuvalet kovasını al banyoda kullanılan kovanın içine sok!!
Ay sinir olmuştum, nerden aldıysan oraya koy dimi, herşey alt üst olur, bana temizliğini ben yaparım diyordu sürekli, iyi ki kabul etme hatasında bulunmamış dedim..
Bir günde nişanlıyklen temizlik yapıyoruz, kapıları sildiği suyu mutfak lavabosunun içine döktü!

Bilemiyorum yani ne diyebiliriz ki işin zor, umarım istediğin gibi olur herşey..

umarım o pislikte eşiniz ve kardeşleri mikrop kapmadan büyümüştür !

valla onlar nasıl büyümüştür bilemem ama eşim öğrencilik hayatında hep onlardan uzakta yaşamış zaten, Allaha şükür eşimle temizlik konusunda sıkıntı yaşamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…