kaynana ve doğumum

aynen öyle canım,elleri dezenfekte eden jellerden alın eve giren önce ellerini dezenfekte etsin,hatta sizde kucağınıza alırken emzirirken vs kullanın,kim ne derse desin yeni doğduğunda korumak gerekiyor bebeği yoksa tabi ki mikrop alacak bağışıklık sistemi güçlensin diye,ama ilk 1 ay korumak lazım...ruh hastası değilim yani :)

Son düzenleme:
ben olsam gelmemesi için her yolu denerdim.onu çekip hamile halimle sinirlerim bozulana kadar huzursuzluk çıkarsa çıksın derdim. öncelik siz ve bebeğiniz. gerisi boş.küsen küssün yapacak bişey yok. kv nizde anlayışlı-temiz biri olsaymış.kendi çocukları çekebilir ama sizin üstelikte hamile halinizle onu çekmeye mecburiyetiniz yok.

haklısın tabiki yeni doğan bebeğide bağışıklığı güçlensin diye öylece bırakamam, o sürekli hapşırır öksürür bi kerede ağzını kapatmaz, wc den sonra el yıkamaması cabası aynı ortamda tutamam zaten çocuğumu istesemde..

zaten tek derdim temizliği başka şeyler o kadar batmıyo gözüme ama işte temizlik olayı beni deli ediyo onun dokunduğu değdiği yerlere dokunamıyorum içim almıyo tiksiniyorum, o varken asla aynı wc yi kullanmıyorum eşimde anlıyo sanırım beni direk konuşmasakta annesi varken banyoyu wc yi hep kendisi temizliyo... gördüğüm şeyler yüzünden ağlama krizlerine giriyorum resmen işkence onun varlığı..

valla canlarım benim kaynanam doğumumda 4 buçuk ay kaldı doğumdan bir buçuk ay önce geldi ve eline değil bir bez almak bir işe yardım etmek ben vitrin süsüyüm hiç birşey yapamam deyip çıktı ne komşularım rahat gelip gidebildi ne ben gidebildim gelene gidene laf söyledi sabır içinde bütün gün muhabbet etmeme rağmen eşim işten gelmeden yarım saat önce balkona çıkıp sanki bütün gün evde kavga ediyomuşuz süsü verdi hep orda oturuyomuş gibi yaptı ve daha neler neler ama ben bunların hiç birini eşime anlatmadım annesi nede olsa suçlu ben olurum diye allah herkezin yardımcısı olsun bu işler çok zor ben yaşadım çok iyi anlayabiliyorum

seydacım sana da tavsiyem kesinlikle herşey mükemmel olsun diye uğraşma çünkü agzınla değil kuş timsah tutsan yaranamazsın yani yaranmakta demiyimde güllük gülistanlık yapamazsın olmuyo çünkü ben çok denedim max 15 gün sonrasında eşinde ne kadar anlayışlı olursa olsun problem çıkmaya başlıyo sen elinden geldiği kadar geç gelmesini ve erken gitmesini sağla onun dışında o varken evde normal bi günki gibi yaşa yat kalk canın isterse yemek yap umursama sen kendini ne kadar sıkarsan bebekte o kadar etkileniyo ve insanın bu en hassas dönemlerinden biri ve bu dönemde yaşanılan tek bi sn akıldan çıkmıyo

aynı modelden bendede var annemde kalmak ıstıyorum yuzsuz kadın bende gelıcem dıyo (( kendısı sımdıye kadar hıcbı anımızda yanımızda olmamıştır))

Bu tarz insanlara laf dokundurarak sonuç alamazsınız. Çünkü anlarlar aslında sizin ne demek istediğinizi ama salağa yatarlar, anlamamazlığa gelirler.
En iyisi açık açık söyleyin. ''Doğum iznine çıkıcam. Biraz yalnız kalıp dinlenmek istiyorum. Siz doğumdan sonra gelin.'' deyin. muhtemelen çevir kazı yanmasın yapacakatır. ''ben işleri yaparım sen dinlenirsin kızım.'' peh peh peh. ''teşekkür ederim. en zor zamanımda nasıl hallettiysem yine öyle hallederim'' deyin kapatın konuyu. umarım gelmez.

bugün eşimi arayıp beni ispiyonlamış zaten, gelin bizi istemiyo demiş eşimde sordu bende ne dediysem onu anlattım gelmesin demedimki zaten, eşimde boşver alınganlık etmiş annem dedi ama benim elim ayağım titredi sinirden.. Allah kalbine göre versin hepsininde iyi olana iyilik versin kötü olanada layığını versin..

aynı modelden bendede var annemde kalmak ıstıyorum yuzsuz kadın bende gelıcem dıyo (( kendısı sımdıye kadar hıcbı anımızda yanımızda olmamıştır))

işte bende bunu sevmiyorum hiç bi anımızda yanımızda olmaz hasta olsan bişi olsa aramaz sormaz keyfi isteyince gelcek gitcek ama kendi ne isterse öle olucak hayat ona güzel

canım işte doğuma yakın yada doğumdan sonra gelin dedim die bugün beni eşime ispiyonlamış,
gelin bizi istemiyo die çok güzel saptırıyo fitne fesat Allah bildiği gibi yapsın..

bide hiç rahatsız olmadan annene kendine hizmet ettirir çokta mutlu olurr :)anneni ezdirme sakın

ah benim annem beni dinlese, kendisi annemi asla arayıp sormaz annem arada bir onu arayıp sorar açıkçası anne yapma bu kadar ilgilenme aynı şeyi sen karşıdan görmüyosun dediğim zaman ne olucak insanlık bende kalsın der, illaki ilgilenir o gelince en alasından ağırlar annem kendisini zaten o kadar ilgi gördüğü için bu şımarıklığı...

Bırak istediğini söylesin canım ya. Geri adım mı atacaksın o eşine seni şikayet etti diye. Bu sefer taviz versen, her istediği olmayınca seni eşine şikayet edecek.
Bundan sonra ne yaparsın tabi ki bilmiyorum ama herkes kendi hayatına göre yorum yapar ya hani, ben olsam arar yüzleşirdim. ''neden benim sözlerimi çarpıtıp eşime şikayet ediyorsunuz. ben size gelmeyin mi dedim. doğuma gelin, dinlenicem dedim'' derim. ''Çok yoruldum, dinlenmek istiyorum anlayış gösterin lütfen biraz'' derim. Konuşmayı da kaydederim ki yine çarpıtmaya çalışırsa eşime dinletirim.

eşimin hatırı için kendisini arayıp soruyodum, artık eşimin hatırı için bile aramam gelirse gelir gelmezse kendi bilir..
dün aradım zaten neden öyle söyledin ben sana öylemi dedim die yok demedin de ama doğumdan sonra gelin dedinya dedi, e bunun neresinden çıkardın gelin bizi istemiyo diye dedim neden aradın eşimi bunun için diye sordum, sonra kıvırmaya çalıştı bende uzatmadım kısa kestim telefonu.. eşime de aynen anlattım böyle böyle söyledim haberin olsun diye oda tamam sıkma canını sen dedi biliyo çünkü annesini sağolsun beni üzmedi.. önceden de eltimle kaynımın arasını çok bozuyomuş laf taşıyıp olayları çarpıtıp kaynım annesine uyup karısını çok üzmüş ama sonradan anlamış hata yaptığını şimdi annesiyle kaynım kendi küs yüzüne bile bakmıyo annesinin..
öyle fesat bi kadın allah kalbine göre versin..

sonuç olarak gelmiicek ve eşin de seni kırmadı neden anneme böyle diyon ne zman isterse gelir diye değil mi?????
inan şanslısın eşinden yana özellikle de.
kv n de senin dik duruşunu gördü ya artık sesi çıkmaz. ohhhh sen gibi rahatladım inan. keyfine bak doğuma kadar............

eşimden Allah razı olsun zaten ondan yana sıkıntım yok gelmeyin demem zaten eşimde bunu gayet iyi biliyo,
yinede yakında geliyomuş canım eşime işlerimi halledip gelicem demiş

ama gelse de ben yürüyüş için çıkar gezer tozarım arkadaşlarıma giderim, onları çağırırım takılırım oda otursun kendi başına umursamam artık..

Son düzenleme:
eşimden Allah razı olsun zaten ondan yana sıkıntım yok gelmeyin demem zaten eşimde bunu gayet iyi biliyo,
yinede yakında geliyomuş canım eşime işlerimi halledip gelicem demiş

yarın bile gelebilir yani.işten güçten anlamıyormuş yaa ne işi olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…