kaynana ve doğumum

bunlarda katlanılcak gibi değil ama benimkinin yanında bunlar bile temiz kalıyo inanki :)

Allah sabır versin arkadaşım
Allahtan eşin anlayışlı biri
kaynana gelince sanırım yapacak pek bişey yok yuz verme
yardıma ihtiyacın olsaydı yada gel desen gelmez
gelmesini istemezsn burnunun dibinden ayrılmaz
hele bide hijyenden yoksun

Siz şanslısınız yine bir kaç günlüğüne geliyor gidecek. Ben kayınvalidemle yaşıyorum. Temizlik yemek vs sorun değil ama herşeye karışıyor ya ya bi pazarımız var sabah 10 da kalksak evde bağırıp çağırıyo kalkın diye... Ondan nefret ediyorum. Eşim askerlik yapmadı bu yüzden katlanmak zorundayım ama dayanamıyorum.

zaten benim derdim de yaşayacağım stresin bebeğimi etkilemesi yoksa geliyo kalıyo 3-5 ay iyi kötü katlanıyorum eşimin hatırına, bide hiç arayıp sormuyo hayırlı olsun demiyo sanki bana ve bebeğime meraklıymış gibi erkenden gelesi geliyo......

canım Allah yardımcın olsun ben o kadarına katlanamazdım, gerçekten çok zor Allah sanada sabır versin..

zaten bişey istememki ben ondan ne bana ne eşime hiç bi konuda destek olmadı, iğnesini bile istemem eksik kalsın ondan gelen herşey..

canım Allah yardımcın olsun ben o kadarına katlanamazdım, gerçekten çok zor Allah sanada sabır versin..

keşke elimden birşey gelse.herseferinde tartışıyorum kızıyorum sinirimden oturup ağlıyorum bu sefer de geliyor özür diliyo affet bilmem ne diyo. Dayanmak çok güç

keşke elimden birşey gelse.herseferinde tartışıyorum kızıyorum sinirimden oturup ağlıyorum bu sefer de geliyor özür diliyo affet bilmem ne diyo. Dayanmak çok güç

canım gerçekten çok zor, benim kaynanam eşimden çekindiği için bana çok karışamıyo ama laf sokma, bişeyleri beğenmeme oluyo illaki, ilk evlendiğimizde beni ezmeye çalıştı bişeyler söyledi eşimde uyardı annesini ondan beridir çekiniyo bana bişey diyemiyo bu işler eşlerde bitiyo yani biraz..

Benim eşim çok merhametli biri. Bana da annesine de çok sinirlense bile kızmaz. Bir de annesi sonra ağlayıp özür dileyince idare et diyo beni ezemez, ben ezdirmem kendimi ama yıpranıyorum. Neden benimn de normal bir evlilik hayatım yok diyorum. Ben eşimle çok mutluyum yoksa kesinlikle boşanırdım.

Canımm bol bol dua et şimdi senin duan makbul. Gece falan uyandığında hemen dua et allahım erkenden gelmesin de inşallah bir engel çıkar da geç gelir az durur gider Allah yardımcın olsun

inşallah ayrı bi eve çıkarsınız yoksa insan sinir hastası olur, benim eşimde kırmadan halletmeye çalışır zaten benim bişey dememe gerek kalmazki, eşim kendisi görüyo neyin ne olduğunu

kaynanan nereli çok merak ettim şehirli mi? köylümü?

inşallah ayrı bi eve çıkarsınız yoksa insan sinir hastası olur, benim eşimde kırmadan halletmeye çalışır zaten benim bişey dememe gerek kalmazki, eşim kendisi görüyo neyin ne olduğunu

Benim eşim de haklısın sabret biraz diyo ayrılacağız diyor ama ağlaya ağlaya uyumaktan bıktım.

ayrıca şimdiden hazır ol eşinle ve seninle kesin arana girecektir kayga etme politik ol vallahi bana çok çektirtdiler ikisi bir olup anamı eve yolladılar sonra ben alttan dikişli ve sancılı bebeğime bakmak zorunda kaldım halen bu konuda eşimi ve annemi suçlamaktayım 19 yıl geçmesine rağmen ben pek iyi geçmedi

benim eşimden sorunum yok şükür benim aileme karşı saygısızlık etmez, annemi eve yollamaz yani, ayrıca annem evimde 1 gece dahi kalmadı daha, doğumumda kalırsa da eve yollayamaz kimse onu, hele kayınvalidem asla yollayamaz eşimde izin vermez, öle bişi yaparsa bende onu yollarım kusura bakmasın

Son düzenleme:

Allah yardımcın olsun canım. Sadece sabır diyip görmezden gelmeni tavsiye edebiliriz o zaman. Hem gelme denildiği halde gelene ne denir ki başka? Sakın hizmet falan edeyim deme. Kendini ve bebeğini düşün dikkat et...

kayınvali den gelmeden ara ve dedi ki : doktor son 2 ayı dinlenerek geçirmem gerektiğini söyledi gerekirse ev işi bile yapma bol bol dinlen diye söyledi eger gelirsen seninle ilgilenemeyebilirim anne de isttersen dogum dan sonra gel daha iyi olur de

gerçi ben olsam diyebilirmiydim acaba bilmiyorum ama benim kayınvalide de soğan yemez her yemekten önce koklar soğan var mı diye soğansız yapıyorum onun için öyle yapması iyice sinirimi bozuyor

canım dedim zaten doğumdan sonra gelseniz de olur acele etmeyin die, yeğenlerinin düğünü nişanı var onları görüp gelin dedim bile ama bakarız artık dedi yani muhtemelen beklemez onları.. seninki soğansız yiyomuş :) benimki de pazardan aldığım sebzeyi meyveyi beğenmez illaki bi laf söyler şu şöyleymiş bu böyleymiş diye, pazar evimin karşısında gider gezer 1 kg bişi almaz, iş çıkışı koştur koştur pazar ihtiyacını görürüm bide hanım onları beğenmez.. bi keresinde söylemiştim beğenmedi aldıklarımı, pazara gidiyosunuz siz beğendiğinizi alın ben parasını veriyim dedim onuda yapmaz laf söylemeye gelince söyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…