Temizlik mevzu olunca sizi çok iyi anlıyorum yaa..
Bir gün kayınvalidem bize gelmişti, sen tut tuvalette ki küçük kovayla balkonu temizle, sonra o tuvalet kovasını al banyoda kullanılan kovanın içine sok!!
Ay sinir olmuştum, nerden aldıysan oraya koy dimi, herşey alt üst olur, bana temizliğini ben yaparım diyordu sürekli, iyi ki kabul etme hatasında bulunmamış dedim..
Bir günde nişanlıyklen temizlik yapıyoruz, kapıları sildiği suyu mutfak lavabosunun içine döktü!
Bilemiyorum yani ne diyebiliriz ki işin zor, umarım istediğin gibi olur herşey..
aynı durum benim de başıma geldi ve nasıl hissettiğini çok iyi anlıyorumfazla takmamaya çalış çünkü ruh halin bebeğini de etkileyecek..ayrıca eşinle aranda sorunlar yaratabilir ..bunun geçici bir süreç olduğunu unutma
Siz şanslısınız yine bir kaç günlüğüne geliyor gidecek. Ben kayınvalidemle yaşıyorum. Temizlik yemek vs sorun değil ama herşeye karışıyor yaya bi pazarımız var sabah 10 da kalksak evde bağırıp çağırıyo kalkın diye... Ondan nefret ediyorum. Eşim askerlik yapmadı bu yüzden katlanmak zorundayım ama dayanamıyorum.
Allah sabır versin arkadaşım
Allahtan eşin anlayışlı biri
kaynana gelince sanırım yapacak pek bişey yok yuz verme
yardıma ihtiyacın olsaydı yada gel desen gelmez
gelmesini istemezsn burnunun dibinden ayrılmaz
hele bide hijyenden yoksun
canım Allah yardımcın olsun ben o kadarına katlanamazdım, gerçekten çok zor Allah sanada sabır versin..
keşke elimden birşey gelse.herseferinde tartışıyorum kızıyorum sinirimden oturup ağlıyorum bu sefer de geliyor özür diliyo affet bilmem ne diyo. Dayanmak çok güç
canım gerçekten çok zor, benim kaynanam eşimden çekindiği için bana çok karışamıyo ama laf sokma, bişeyleri beğenmeme oluyo illaki, ilk evlendiğimizde beni ezmeye çalıştı bişeyler söyledi eşimde uyardı annesini ondan beridir çekiniyo bana bişey diyemiyo bu işler eşlerde bitiyo yani biraz..
Benim eşim çok merhametli biri. Bana da annesine de çok sinirlense bile kızmaz. Bir de annesi sonra ağlayıp özür dileyince idare et diyobeni ezemez, ben ezdirmem kendimi ama yıpranıyorum. Neden benimn de normal bir evlilik hayatım yok diyorum. Ben eşimle çok mutluyum yoksa kesinlikle boşanırdım.
inşallah ayrı bi eve çıkarsınız yoksa insan sinir hastası olur, benim eşimde kırmadan halletmeye çalışır zaten benim bişey dememe gerek kalmazki, eşim kendisi görüyo neyin ne olduğunu
kaynanan nereli çok merak ettim şehirli mi? köylümü?
Benim eşim de haklısın sabret biraz diyo ayrılacağız diyor ama ağlaya ağlaya uyumaktan bıktım.
ayrıca şimdiden hazır ol eşinle ve seninle kesin arana girecektir kayga etme politik ol vallahi bana çok çektirtdiler ikisi bir olup anamı eve yolladılar sonra ben alttan dikişli ve sancılı bebeğime bakmak zorunda kaldım halen bu konuda eşimi ve annemi suçlamaktayım 19 yıl geçmesine rağmen ben pek iyi geçmedi
slm bayanlar 2 ay sonra Allah kısmet ederse doğum yapıcam herşey yolunda şükür bi sıkıntım yoktu taki kaynanamın geliceğini duyana kadar, tabiki doğumda yada doğumdan sonra gelsin torununu görsün ama erken gelmesini istemiyorum, yakında doğum iznine ayrılıcam ve evimde dinlenmek yalnız kalmak istiyorum..
2 seneye yakın bebeğim olmadı tedavi oldum sonra ara vermiştim o sırada hamile kalmışım Allahıma şükür.. ama zor bi hamilelikti başlarda 9 kilo verdim hastanelerde serumlarla beslenebildim yeme içme olmadı olanda sürekli çıktı 6. aya kadar sürekli bulantı kusma yaşadım sonra düzeldi şükür, o kötü günlerimde 1 kere bile arayıp halimi hatırımı sormadı kaynanam, bebeğim için hayırlı olsun demedi, halada hiç arayıp sormaz ama erkenden gelesi geldi tabi ona gezme olsun değişiklik olsun.. sağolsun kendisi hijyenden de yoksundur suya sabuna dokunmaz, bi işin ucundan tutmaz normalde de ben işten giderim yemek yaparım kendisi akşama kadar oturur yada yatar işten gidip bide hanımın hizmetini yaparım, normal zamanda hadi neyse ama şimdi doğuma kadar evimde rahat rahat durmak istiyorum ama nerde huzurmu var erkenden gelicek o halimle hanıma hizmet edicem zaten pis dokunduğu ellediği heryerden tiksinicem sinir olucam ben bunlara nasıl katlanıcam ya
erken gelmesine nasıl engel olucam söyledimde acele etmeyin daha doğuma var diye ama beni kaale alan kim çok bunalttı bu düşünce beni... nefret ediyorum ondan sadece kocamın hatırına dişimi sıka sıka katlanıyorum o kadına.. öyle paylaşmak istedim napıcamı bilmiyorum(
benim eşimden sorunum yok şükür benim aileme karşı saygısızlık etmez, annemi eve yollamaz yani, ayrıca annem evimde 1 gece dahi kalmadı daha, doğumumda kalırsa da eve yollayamaz kimse onu, hele kayınvalidem asla yollayamaz eşimde izin vermez, öle bişi yaparsa bende onu yollarım kusura bakmasın
kayınvali den gelmeden ara ve dedi ki : doktor son 2 ayı dinlenerek geçirmem gerektiğini söyledi gerekirse ev işi bile yapma bol bol dinlen diye söyledi eger gelirsen seninle ilgilenemeyebilirim anne de isttersen dogum dan sonra gel daha iyi olur de
gerçi ben olsam diyebilirmiydim acaba bilmiyorum ama benim kayınvalide de soğan yemez her yemekten önce koklar soğan var mı diye soğansız yapıyorum onun için öyle yapması iyice sinirimi bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?