kaynana ve doğumum

iyi çok meraklıysa gelsn otursun baş köşeye. ark ımn kv si de geldi dopuma yardım diye. yok hastayım yok bilmem ne dşyerek bi çorba bile yapmadı kadın. ark ım kanepe de gündüz uyuyakalımış. üşür üstünü örteyim dememiş. kızcağız karnı burnunda çorba makarna bilmem ne yine de bişeyler yapmaya çalışıyor. ben yemem bunu diyomuş. dışardan söyleyelm demiş ark yok istemem. eeee ne istiyon diceeen de eşinin hatrına susuyo biizm kız. doğum öncesi daha da morlai bozuldu ark ımın . sen de takılma artık gelrise de. keyfine bak. kasmamak lazım demek ki.

ben ne kadar sevmesemde eşimin hatırına saygı gösteriyodum ilgileniyodum, şimdi gelirde canımı sıkarsa çıkar evden kafamı dağıtırım, canım ne isterse onu pişiririm ister yesin ister yemesin ona sormam artık, moralimi bozmasınada izin vermem dünkü basitliğinden sonra kendi kaybetti, gelsinde görsün bakalım bu defa gelin nasıl oluyomuş...

bı care bulursanız banada soyleyın kaynana senııı dogumda gormek ıstemıyorummm
bıze anca zararın olduu ortalarda babaneyım dıye salınmanı ıstemıyorummm

bı care bulursanız banada soyleyın kaynana senııı dogumda gormek ıstemıyorummm
bıze anca zararın olduu ortalarda babaneyım dıye salınmanı ıstemıyorummm

aman takmıcam umursamıcam ben onu artık sende öyle yap, zaten o bakamaz bana ben annemi isterim annem gelir o köşesine kurulur oturur..
kendi kızı bile doğuma giderken haber vermemiş buna kızı doğurmuş eve çıkmış bunun öle haberi olmuş kendi kızı bile istememiş bunu hastanede, başkasından tesadüfen duymuş kızının doğum yaptığını, kızının istemediğine biz katlanmak zorunda kalıyos işte

Son düzenleme:
sana yardim amacli gelmek istiyordur....
sende onun varligindan rahatsiz oldugunu belirt ceksin gitsin...

sana yardim amacli gelmek istiyordur....
sende onun varligindan rahatsiz oldugunu belirt ceksin gitsin...

bana hiç bi zaman yardım etmediki şimdi yardım etsin, evime geldiğinde en az 2-3 ay kalır ve ben çalışıyorum akşam eve giderim yemeğimi yine kendim yaparım temizliğimi yine kendim yaparım o hiç bizaman yapmaz akşama kadar oturur tv izler yardım filan etmez, ben hastaysam bile kalkıp bişi yapmaz eşim hazırlar yemeğimi eşim bakar sağolsun..

oha kızlar ne sabır var sızde hem boyle yapıolar hem de kendı kız evlatları da var bırcogunun allah akıl fıkır versın dıyorum sankı bız anadan dogmadık

oha kızlar ne sabır var sızde hem boyle yapıolar hem de kendı kız evlatları da var bırcogunun allah akıl fıkır versın dıyorum sankı bız anadan dogmadık

yok canım bizi sokakta bulmuşlar sanki, oğlan doğurdum die şişiyo bizim kayınvalide ama oğlunun biri yüzüne bakmıyo biride iplemiyo bi benim eşimden görüyo saygıyı bide kızının birinden, öbür kızıda yıllardır görüşmüyo annesiyle ve kayınvalidem onun kaç çocuğu var onu bile bilmiyo varsada tinerci balici olsunlar diye beddua ediyo.. Allahtan beddualarıda tutmuyo çocuklar başarılı okuyolar ve sporla uğraşıyolar..

deli midir nedir:)
insan çocğuna beddua eder mi yaaaa eşi yok mu bunun, çok başıboş kalmış.
ya eşim saolsun diyorsun yaaa ne güzel maşallah, ben de eşimi çok sevmek ona hiç kızmamak isterdim.................

kocası yok canım biz evlenmeden önce ölmüş, evet eşim sağolsun oda annesine uysa ben tahammül edemem o kadına zaten, ipler kopar gider yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…