canım dedim zaten doğumdan sonra gelseniz de olur acele etmeyin die, yeğenlerinin düğünü nişanı var onları görüp gelin dedim bile ama bakarız artık dedi yani muhtemelen beklemez onları.. seninki soğansız yiyomuş :) benimki de pazardan aldığım sebzeyi meyveyi beğenmez illaki bi laf söyler şu şöyleymiş bu böyleymiş diye, pazar evimin karşısında gider gezer 1 kg bişi almaz, iş çıkışı koştur koştur pazar ihtiyacını görürüm bide hanım onları beğenmez.. bi keresinde söylemiştim beğenmedi aldıklarımı, pazara gidiyosunuz siz beğendiğinizi alın ben parasını veriyim dedim onuda yapmaz laf söylemeye gelince söyler..
Burda anlatigin gibi nazik bir dilde anlat.
Dinlenmek ve yanliz kalmak istediğini söyle, sonra başimin üstünde yeri var dersen, herhalde yanlış anlamaz.
kendi anneniz nerde son aylarımı annemde geçirecem bana hizmet lazım deyin annenize kalmaya gitmiş gibi yapın
Temizlik mevzu olunca sizi çok iyi anlıyorum yaa..
Bir gün kayınvalidem bize gelmişti, sen tut tuvalette ki küçük kovayla balkonu temizle, sonra o tuvalet kovasını al banyoda kullanılan kovanın içine sok!!
Ay sinir olmuştum, nerden aldıysan oraya koy dimi, herşey alt üst olur, bana temizliğini ben yaparım diyordu sürekli, iyi ki kabul etme hatasında bulunmamış dedim..
Bir günde nişanlıyklen temizlik yapıyoruz, kapıları sildiği suyu mutfak lavabosunun içine döktü!
Bilemiyorum yani ne diyebiliriz ki işin zor, umarım istediğin gibi olur herşey..
annem bana yakın zaten 15-20 dk mesafede.. bakalım bulucaz bi yolunu gelirse de katlanıcaz mecbur
annen de gelsin.madem o geliyor annemde gelicek buyrun gelin deyin bir bakalım belki annen var diye bozulur gelmez
arayıp desen
ben rahatsızım annemde kalıcam bana baksın diye..siz doğumdan sonra gelin..
yemezmi:)
açık açık söyle kıbarlıktan falan anlamıyorlar net olmak lazım bunlara
anne bende çok zorluk yaşadım bak bu zamana kadar azıcık kafa dınlıyeyyım evde
doğumdan sonra gelirsin şimdi hiç gerek yok de
dahada gelcemd emez herhalde
zaten sana yardıma gelmiyordur ki, konu komşu akraba, bak gitmedi, gelinimi almadı eve demesin diye geliyodur, konu komşuya hava atmak için
bence açık açık söyle, valla o kırılcak bu kırılcak derken kendi yıllar sonra paramparça olmuş bulursun, biraz bencil olcaksın bu hayatta yoksa kimse seni düşünmüyo senden başka
zaten doğumdan sonra gelseniz de olur acele etmeyin dedim, ama öyle işine çıkarlı öyle yüzsüzki sanki bana burda faydası dokunucakmış gibi erkenden gelesi geliyo bide beni gezdirmiyosunuz evde sıkılıyorum der ona rağmen aylarca kalır, yeni evliydim 5 ay geldi kaldı kadın..
bence geline bakmaya değil gezmeye geliyor o.malum kış vakti sıkılmış zaarrrrrrrrrrr
bence geline bakmaya değil gezmeye geliyor o.malum kış vakti sıkılmış zaarrrrrrrrrrr
5 ay derken??
canım hem gezme olsun hemde hizmetçi olsun ona, orda da evinde durmaz doğru düzgün sürekli ya kızına gider ya kızkardeşine, başkası yapsa işleri bu otursa keyif yapsa herşey önüne gitse gelse bu oturduğu yerden talimatlar verse.. olay bu yani bunda
iyice ağırlaştım dr yatmam gerektiğini söyledi,annemde kalıcam doğuma kadar de,hatta bence doğumdan sonrası için de annemde kalıcam de,çünkü söylediğin gibi pis ise yeni doğmuş bebek için ciddi tehlike arz ediyor bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?