kaynana ve doğumum

işin zor canım allah hepimize kolaylık versin

Burda anlatigin gibi nazik bir dilde anlat.
Dinlenmek ve yanliz kalmak istediğini söyle, sonra başimin üstünde yeri var dersen, herhalde yanlış anlamaz.

Burda anlatigin gibi nazik bir dilde anlat.
Dinlenmek ve yanliz kalmak istediğini söyle, sonra başimin üstünde yeri var dersen, herhalde yanlış anlamaz.

zaten genelde sakin bi dilde konuşurum kendisiyle, ama bi tuhaf kadın artık kafasımı almıyo işinemi gelmiyo bilmiyorum dün benden önce eşim aramış bana ne sorduysa aynı şeyleri eşime de sormuş eşimde e ben söyledim bunları ona diyo.. zaten bozuk plak gibidir aynı şeyi konuşur durur yada aynı soruyu sorar durur sürekli karamsar mızmız insanı bunaltır.....

kendi anneniz nerde son aylarımı annemde geçirecem bana hizmet lazım deyin annenize kalmaya gitmiş gibi yapın

ben de çok takarım böyle şeylere.evim dağınık olur yeri gelir berbat olur ama bu ayrıntılara her zaman dikkat ederim

annem bana yakın zaten 15-20 dk mesafede.. bakalım bulucaz bi yolunu gelirse de katlanıcaz mecbur

annen de gelsin.madem o geliyor annemde gelicek buyrun gelin deyin bir bakalım belki annen var diye bozulur gelmez

annen de gelsin.madem o geliyor annemde gelicek buyrun gelin deyin bir bakalım belki annen var diye bozulur gelmez

annem gelirse doğumdan sonra hastaneden çıkınca gelir hastanede de annem bakar zaten, sonrada bakmak için gelir, doğumdan önce gelmez rahatsız etmeyim sizi die düşünür hep..

açık açık söyle kıbarlıktan falan anlamıyorlar net olmak lazım bunlara

anne bende çok zorluk yaşadım bak bu zamana kadar azıcık kafa dınlıyeyyım evde

doğumdan sonra gelirsin şimdi hiç gerek yok de

dahada gelcemd emez herhalde

arayıp desen
ben rahatsızım annemde kalıcam bana baksın diye..siz doğumdan sonra gelin..
yemezmi:)

zaten sana yardıma gelmiyordur ki, konu komşu akraba, bak gitmedi, gelinimi almadı eve demesin diye geliyodur, konu komşuya hava atmak için

bence açık açık söyle, valla o kırılcak bu kırılcak derken kendi yıllar sonra paramparça olmuş bulursun, biraz bencil olcaksın bu hayatta yoksa kimse seni düşünmüyo senden başka

zaten doğumdan sonra gelseniz de olur acele etmeyin dedim, ama öyle işine çıkarlı öyle yüzsüzki sanki bana burda faydası dokunucakmış gibi erkenden gelesi geliyo bide beni gezdirmiyosunuz evde sıkılıyorum der ona rağmen aylarca kalır, yeni evliydim 5 ay geldi kaldı kadın..

aynen canım tamda dediğin gibi ordaki komşularına akrabalarına gösteriş olsun gitti geline baktı desinler die geliyo erkenden, zaten o önce kendine baksa en azından temiz olsa bu kadar takmıcam gelip kalmasını ama neler gördüm ya anlatamam burda mide ister yani...

5 ay derken??

bence geline bakmaya değil gezmeye geliyor o.malum kış vakti sıkılmış zaarrrrrrrrrrr

canım hem gezme olsun hemde hizmetçi olsun ona, orda da evinde durmaz doğru düzgün sürekli ya kızına gider ya kızkardeşine, başkası yapsa işleri bu otursa keyif yapsa herşey önüne gitse gelse bu oturduğu yerden talimatlar verse.. olay bu yani bunda

iyice ağırlaştım dr yatmam gerektiğini söyledi,annemde kalıcam doğuma kadar de,hatta bence doğumdan sonrası için de annemde kalıcam de,çünkü söylediğin gibi pis ise yeni doğmuş bebek için ciddi tehlike arz ediyor bu durum.

Son düzenleme:

zaten bebeğimle aynı odada tutmamki ben onu, geçenlerde bi haber görmüştük eşimle birlikte, bi bebeği babası öpmüş bebek uçuk virüsü kapıp ölmüş o günden beri eşimde insanların içinde tutmayalım sürekli, kimseye de öptürmeyelim diye kendisi söylüyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…