Kaynana ve eltilerimizden işittiğimiz incileri paylaşalım

kaynana görümce derdi bitmez.benimkilerde cok fesat ve kiskanclar.esimin kazancini ben yokken paylasmislar evlendikten sonrada buna devam ettiler.ama benimle paylasmayi hic hazmedemediler.kaynanam ben ikinciye hamileyken bana söyle dedi sen o cocugu para icin yapiyorsun ama biz kimseye para yedirmeyiz.yani kendi cocuguna para getiren birisi olarak baktigini ve bunu paylasmak istemedigini acikca söyledi.cok aci ama böyle seyleri cok yasadim

ay ne garip insanlar varya..ne yapmaya çalıştılar acaba...benim kaynanamda bir araya geldiğimizde yapar böyle şeyler...bir defasında bize gelmişlerdi kalmaya ..gece baktım odanın içinde bir karartı itıkırtı falan ..şöyle gözlerimi açtım kaynanam gelmiş eşimin sırtına havlu koymaya çalışıyor,,öyle gelir bizim kapıyı falan çalar durur bir araya geldiğimiz zaman..rahat vermez pek...neyse ben şok oldum bişey diyemedim zaten,eşim uyandı eşim kızdı biraz kaynanama gönderdi odadan...artık girmez öyle yatak odamıza... benimki hiç kıyamaz oğluna....

kızlaaaaar en iyi kaynana ölü kaynana benim çoktan gitti.allahım tam zamanında aldın şükürler olsun :)=)

ilahi filiz yaaa,çok hoşsun..
aman benim kaynanama bişey olmasın.iyi hoş kadın zaten pek bişeyini görmedim ama mazallah,evinde iki bekar oğlu var daha,kayınpederim falan,hepsi başıma kalırlar.Allah kimsenin yuvasını bozmasın:)))

yorum yapmak istemedim ama kaynana dedigimiz kisiler eslerimizin annesi eslerimiz nekadar uzulur bu duruma dusunebiliyormusunuz
haa sevme konusuna gelince ayri sevmem kaynanami ben eskiden cok severdim ama bana yaptiklarindan sonra sevemiyorum artik olmesin illa dua edeceksen seni sevsin diye dua etmek gerek bence benim dusuncem tabiki bu

benimki benim kilolara takmış durumda. gecen hafta bir akrabasına ( ki cok şişman bir kadın, ben onun yanında dal gibi kalıyorum ) buketimm aynı seni gibi olmuş cok kilo almış demiş. bunu duyunca sinirlerim cok fena zıpladı. ama esas olay bu değil. dün bana hediye kilot almış salak karı. ama görmelisiniz o kadar büyük ki... leğene giydirsen bol bile gelir o derece yani.....
manyak bana kilot almak sana mı düştü?ayrıca biz seninle o kadar samimi miyiz ki? ayrıca bi düşün bakalım ben bu kiloları niye aldım,co sevgili oğlun yüzünden olmasın sakın???
ama benim de bir planım var kendisine....bizimkinin dişleri inanılmaz derecede pis ve bakımsızdır. ben de ona durup durup diş macunu,fırcası , garagara suyu almazsam .............
hem de bunu sürekli yapacağım görürürsün sen..............

Bir tane de ben yazayım.
Biz ailelerimizde uzakta yaşıyoruz. Eşim iki kardeşler kaynım da başka bir şehirde yaşıyor yeni evli.
Bayramda aile ziyaretlerine gittik.
Kayınvalidem evde sıkıldığı için bir kursa kayıt yaptırmış.
Eşim annesine sordu ''anne seneye ne yapacaksın?''
Annesi: Torun bakacağım.
Ben (dururmuyum hiç atladım hemen.) ''Hayırdır, Ahmetler bebek yapmaya mı karar vermiş?''
Annesi: :bbo:
Biz evleneli 1.5 yıl oldu ya laf atıyor güya.

Valla kızlar sustukça kafamıza biniyorlar. en iyisi konuşmak gerektiği yerde lafı yapıştırmak.

Son düzenleme:
kızlaaaaar en iyi kaynana ölü kaynana benim çoktan gitti.allahım tam zamanında aldın şükürler olsun :)=)

benimkide bana çok yaptı.ama böyle bir şeyi aklımdan bile geçirmedim.allah uzun ömürler versin yinede.seninkide çok ağır olmuş cidden.allahtan rahmet dileseydin keşke.

ay alemsin vallahidelikafaduldendelikafadulden

inanamıyorum ya anlattıklarınıza neler neler varmışşş,oturup halime şükretmem lazımmış vallahi.kimisi gerdek gecesi sülalesini toplamış,kimisi yeni evlilerin odasına çocuk yollamış,kimisi gelinliği ben çıkartayım demiş vs..dayanılacak şeyler değil.valla parçalardım ben milleti oracıkta:)iyi tahammül ediyorsunuz ya.

harbi ağar olmuş bu da...

arkadaşlar aklıma geldi çook önceden sinirimi bozan kayınpederin başlattığı kaynananın sonlandırdığı bir olay;
daha eşimle arkadaşken, kayınpeder arkadaş olduğumuzu biliyor. eşime kızla konuşacam falan diyormuş da eşim şaka sanıyormuş. bir gün geldi yanıma
" o böyle kötüdür şöyle fenadır sorumsuzdur, yalancıdır, pistir evi hep dağıtır, geçimsizidir. tuvalete girer sifonu çekmez. zaten çok sağlıksız besleniyor çok yaşamaz seni yarı yolda bırakır sana yazık olur." böyle seviyesizce saydı söyledi oğlu için dünyanın lafını (düşünebiliyor musunuz kendi oğlu için elin kızına tuvaletin sifonuna kadar detaylı iğrenç neler söylüyor.) en sonundada demez mi aslında ben bizim komşunun kızı var falanca böyle iyi şöyle edepli saygılı onu gelin etmek istiyordum ama benim ki ona layık değil. neyse ne aptallıkki hiç cevap vermedim konuşma bitsin artık diye ve bitti.
gelelim kaynananın bölümüne, o olaydan sonra bir gün aradı ve sürekli tartışıyorsunuz soğuk davranıyormuşsun bir sorun mu var diye. bende anlattım ben elin kızıyım kocan öz oğlunu bana böyle böyle kötüledi ya gerçekten oğlunuzda bişi var ben göremedim yada beni istemiyo ne uzatalım ayrılalım diyorum dedim. yok kızım olur mu baban seni okulun bitince isteriz evlenirler yanımızda durur diyo demez mi. maaşlarımızı birleştirecekmişiz falan filan hikayeye bakın... kaynananın inciside sağolsun bizi düşünmüş birlikte rahat olamayız diye kapıcı dairesi boşalıyormuş onu tutsakmış.. kapıcı dairesinde kalanları küçümsediğimden değil ya düşünün eşim bankacı ben öğretmen belirli bir çevremiz var ve para biriktirecez kayınpederin kredi borcu bitecek diye kapıcı dairesinde kalacaz....hala aklıma gelince sinirden çatlıyorum.klava:

bu arada kırmızı ile işaretlediğim yerde söylediği şey ve pis dağınık olduğu konusu... aranızda gören vardır "titizliğin bu kadarıda fazla" diye konu açmıştım eşimin titizliğinden yakınıp. babasının pisliğinden yakındığı insanı az kaldı doktora götürecektim temizlik hastası diye hala bile evde o konularda sorun yaşarız.

Son düzenleme:
:) tgull cok guldum kayinvaliden denen o kadina ve kayinpederine..
ne insan ya ama yalniz degilsin canim aynisini banada yaptilar.
esim hakkinda cok sinirli ters tembel calismaz yapamaz edemez diye rahmetli anannesi bile yapmisti sebebni hala anlayamiyorum ama kiskancliktan oldugunu dusunuyorum ben

valla niye öle yaptılar hala anlamış değilim. bi de işin komik tarafı tamam kimse dört dörtlük değil eşiminde kusurları olumsuz özellikleri var ama kayınpederin dedikleriyle alakası yok. pistir diyo ama ben adamın titizliğinden hal yanıyorum. kayınpeder eve geçgelir hiç sahip çıkmaz diyo, benim adam ev kuşu işten çıkar çıkmaz evde. tembel dediler adamın çalışkanlığı belgeli kaç tane türkiye birinciliği plaketi var işiyle ilgili.
bir komiklik daha komşu kızlarını tanıyorum yapışkanın gevezenin teki. eşime anlattım baban sana bu kızı düşünüyor diye(Allah ın yarattığı kula çirkin denmez ama)kesinlikle eşimin tipi değil dönüp yüzüne bakmaz.
valla mezhep farkımız var beni istememelerini ona bağlamıştım biraz ama galiba hayalleri birlikte oturmak ve maaşımı onlarar vermemdi.Allah a şükür olmadı. avuçlarını yalarlar, sülalemde en beleşe gelin olan bendim çook utandım aileme sülaleme karşı sanki evde kalıyodum da zorla aldılar. ne nişanımda ne düğünümde hiç sahip çıkmadılar,yağmurlu havada bir yudum su yok onlaraklava:

senin de aklına geldi mi acaba beni istemiyorlarda soğuyup bırakim diyemi yapıyorlar diye?

tabiki canim benim aklima gelmezmi sogmam icin yaptilar tamam benim esimde dort dortluk degil ama cok guzel gecinip gidiyoruz cok sukur tembellik olayi ayni senin esin gibi caliskan esim ben bile inanamiyorum bazen cok yorgun hasta oldugu gunler isi aksatmadan gidiyor ... benimkilerinde amaci o idi canim ayni evde yasamamizi istediler ama ben ayni ev degil sehir degil ayri bi ulkeyi tercih ettim ..
farkli ulkelerde yasiyoruz ama buraya kadar uzaniyorlar inan... birsekilde esimin sinirini bozmayi basariyorlar dun sevgili kayinvalidem olacak kadin esmin morelini alt ust etti yine sIKistirip duruyor yok oglum oku muhendis ol yok oglum para biriktir 5000 euroluk araba cek altina sonra ev al bilmem bisey yap esimde tabiki sana ne anne deemiyor diyemiyor belki ama dinleyip duruyor zavallim dun moreli alt ust oldu haliyle benimde sinirlerim bozuldu.. yani ayri ulkede iken boyleyse ayni evde ben dusunemiyorum Allahim iyileri korusun boylelerinden

benim kayınvalidemde düğünde sözde 2 tane bilezik taktı onları düğün için istedileri düğündede set yerine imitasyon taktım

benim kayınvalidemde düğünde sözde 2 tane bilezik taktı onları düğün için istedileri düğündede set yerine imitasyon taktım

imitasyon takım mı? gerçekten çok ayıp etmişler. bende eşime hep şunu demiştim
"sakın altın alıp verdiğini duymim, utanmıyorlarsa almasınlar takmasınlar." zaten kaynana altın almamanın yolunu yapıyordu bizim paramız yok bizden bişi bekleme bişi takamayız biz falan diyip duruyordu. yani salona girene kadarda bişi demedi almıştır herhalde diyordum ki takı merasimine damadın ailesini bekliyoruz diye anons yapılınca bir türlü yanımıza gelmeyen bizi ortada bekletip rezil eden kaynanam ve kayınpederin bişi hazırlamadığını anladım. bide gelip o anda tam o anda oğlum sen daha önce nişanda falan almıştın ya verde takalım. bilezikler zaten daha önce alınmış bana verilmiş. dolayısıyla benim çantamda annemin elinde. kız kardeşime seslendim gitti annemin elindeki çantadan bilezikleri aldı ve kaynanada kayınpederde ikişer tane taktılar helal olsun. hala aklıma geldikçe sinirden elim ayağım dolaşıyor. zaten bi kaynım var o da 14 ayar bi bilezik taktı onada helal olsun. şu parası olmayan sülalelerine uzuun yıllardan sonra girecek ilk geline bile bi takı alacak kadar para bulamayan kaynanam ve kayınpederimin 2evi ve arabası var. Altınlarıda var biliyorum. hatta bankada paralarıda vardı en az beşbin tl... ama kıyamadılar vermeye kıymasınlarda ama ben kıymasını bilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…