- Konu Sahibi Rengarenk...
-
- #2.961
merhaba çiçek nasılsın?
iyim tgull sen nasilsin gorusmeyeli???
bizimde evlendiğimiz gün düğünden sonra kavınvalideme geldik artık gelinliği felan çıkarıp hazırlanıp uçağa binecez biz eşimle odaya girdik gelinliğimii çıkarmak iiçin kaynanan eltim görümcem üçü arkamızdan geldi bizde yardım edelim çıkarırken dedilerşok oldum kaldım öylece eşim gerek yok dedi kapıyı kilitledik 5dk sonra bi görümcem bi kaynanam bi eltim ve görümcemin çocukları kapıya vurup durdular çıkın misafirlere güle güle diyin dediler halbuki misafir felan kalmadı artık 2 3 kadın kalmıştı artık eşim sinirle çıkıp bağırdı ne var neeeeee diye birahat bırakmadınız dedi.yazları gittiğimizde de bizim yattığımız odaya eltim görümcem çocuklarını gönderiri bizi erkenden uyandırırlar kaynanam gidin dayıyınızn yanına yatın der
smile
kızlaaaaar en iyi kaynana ölü kaynana benim çoktan gitti.allahım tam zamanında aldın şükürler olsun :)=)
kızlaaaaar en iyi kaynana ölü kaynana benim çoktan gitti.allahım tam zamanında aldın şükürler olsun :)=)
benimki benim kilolara takmış durumda. gecen hafta bir akrabasına ( ki cok şişman bir kadın, ben onun yanında dal gibi kalıyorum ) buketimm aynı seni gibi olmuş cok kilo almış demiş. bunu duyunca sinirlerim cok fena zıpladı. ama esas olay bu değil. dün bana hediye kilot almış salak karı. ama görmelisiniz o kadar büyük ki... leğene giydirsen bol bile gelir o derece yani.....
manyak bana kilot almak sana mı düştü?ayrıca biz seninle o kadar samimi miyiz ki? ayrıca bi düşün bakalım ben bu kiloları niye aldım,co sevgili oğlun yüzünden olmasın sakın???
ama benim de bir planım var kendisine....bizimkinin dişleri inanılmaz derecede pis ve bakımsızdır. ben de ona durup durup diş macunu,fırcası , garagara suyu almazsam .............
hem de bunu sürekli yapacağım görürürsün sen..............
:) tgull cok guldum kayinvaliden denen o kadina ve kayinpederine..
ne insan ya ama yalniz degilsin canim aynisini banada yaptilar.
esim hakkinda cok sinirli ters tembel calismaz yapamaz edemez diye rahmetli anannesi bile yapmisti sebebni hala anlayamiyorum ama kiskancliktan oldugunu dusunuyorum ben
valla niye öle yaptılar hala anlamış değilim. bi de işin komik tarafı tamam kimse dört dörtlük değil eşiminde kusurları olumsuz özellikleri var ama kayınpederin dedikleriyle alakası yok. pistir diyo ama ben adamın titizliğinden hal yanıyorum. kayınpeder eve geçgelir hiç sahip çıkmaz diyo, benim adam ev kuşu işten çıkar çıkmaz evde. tembel dediler adamın çalışkanlığı belgeli kaç tane türkiye birinciliği plaketi var işiyle ilgili.
bir komiklik daha komşu kızlarını tanıyorum yapışkanın gevezenin teki. eşime anlattım baban sana bu kızı düşünüyor diye(Allah ın yarattığı kula çirkin denmez ama)kesinlikle eşimin tipi değil dönüp yüzüne bakmaz.
valla mezhep farkımız var beni istememelerini ona bağlamıştım biraz ama galiba hayalleri birlikte oturmak ve maaşımı onlarar vermemdi.Allah a şükür olmadı. avuçlarını yalarlar, sülalemde en beleşe gelin olan bendim çook utandım aileme sülaleme karşı sanki evde kalıyodum da zorla aldılar. ne nişanımda ne düğünümde hiç sahip çıkmadılar,yağmurlu havada bir yudum su yok onlaraklava:
senin de aklına geldi mi acaba beni istemiyorlarda soğuyup bırakim diyemi yapıyorlar diye?
benim kayınvalidemde düğünde sözde 2 tane bilezik taktı onları düğün için istedileri düğündede set yerine imitasyon taktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?