Kaynana ve görümce yanında eş ile kavga etmek

katolikHLL

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
21
4
1
Merhaba,

Hanımlar.. bugün eşime yapma dediğim bir şeyi benim hakkımda olan bir şeyi benim söylemem üzerine yine de yaptı ve ben çok sinirlendim ağladım,bağırdım.

Sorun şu ki kaynanam ve görümcem de bizdeydi. Eşime kızdılar ama sanki beni suçlar gibi. Her neyse onlar da çok üzüldüler. Ben de çok üzüldüm onların yanında bu kavga olmamalıydı kötü hissettiler.

Sizce ben şuan ne duruma düşmüşümdür(0

Mevzu neydi? Milletin ağzına baya bir laf vermişsiniz daha 100 yıl geçse de konuşurlar bunu. Dayımla yengem de yıllar önce bazı akrabaların yanında kavga etmişti. Kaç yıl geçti hala konuşuluyor bu mevzu. Size hak veriyor gibi gözükseler de yanlarında oğullarına kızdığınızdan dolayı sizi de içten içten haksız bulurlar.

Neyse olan olmuş ders olsun bu. Bir daha kendinizi tutun, kızacaksanız da millet gidince kızın.

Hiçbir duruma düşmediniz her çift tartışıp kavga edebilir.

Yani duygularınızı neden kontrol edemiyorsunuz ki ? Benim en nefret ettiğim şey bu . Ailemin yanında eşim bir konuda uyardı beni ona bile çok bozuldum .
Hiç kimse çocuğunun huzursuzluğunu mutsuzluğunu hissetmek istemez. Benim yanımda kardeşime bağırsalar çok kizarim . Eşinizi kötü bir duruma düşünmüşsünuz

Hanımlar ben duygularını kontrol edemeyen birisi değilim. Yaptığı şey basit bir şey değil benim hayatım ile alakalı

Kaç kere uyarmışsınız yapmasaymış haketmiş. Kv kim görümce kim allasen istedikleri kadar konuşsunlar. Dolmuşsunuz ve patlamışsınız sizde istemezdiniz böyle olmasını. Alttan alıp özür falan dilemeyin siz 1 hatalı iseniz o 10.

Ben ogullarim esleriyle benim yanimda kavga etsin istemezdim. Hatali da olsa anne evladina kotu davranilsin istemez bence. Biz de ne annemlerin ne esimin ailesinin yaninda oyle seyler yapmayiz. Siz unutursunuz esiniz unutur. Ama aileler unutmaz ve kin beslerler.

Sebebi ne olursa olsun eşinizle üçüncü bir kişinin yanında kavga etmemelisiniz. Çok yakışıksız bir durum bu. Hele ki ailesi en yakınlarının yanında kavga etmişsiniz. Beklersiniz gitmelerini yalnız kaldığınızda ne yaparsanız yaparsınız. İstediğiniz kadar haklı olun kimse çocuğuna/kardeşine bağırılsın kızılsın istemez. Kendinizi kontrol etmeniz lazım. Şimdi oturup acaba hep mi böyleler diye düşünseler haklılar.

Asla ve asla üçüncü kisilerin yanında kavga etmem .konu ne olursa olsun .

Sen kendi elinle kv ve gorumcene koz vermişsin.Yarin birşey olduğunda başına vururlar bunu.Esine kimsenin yanında bağırıp rencide etme.Ne yaparsa yapsın eşin o senin.

Sebep her ne olursa olsun ne kendi aileniz ne onun ailesi yanında ya da farklı insanların yanında tartışmayın hatta uyarmayın bile birbirinizi.Yalnız kalınca bağırın çağırın.Bu hem o insanı küçük düşürür ve onların gözünde azarlanıcak veya hiçbir şey bilmeyen kişi durumuna düşürür.Ve bunları kendilerinede hak görebilirler.Sizide yol yordam bilmeyen insan konumuna sokar.Eşinizlede aranız haklı olsanız dahi fena olur.Konuda haklı olabilirsiniz ancak yöntem çok yanlış olduğu için haksız düşersiniz.Kendinizi eşinizin yerine koyun o size annenizin babanızın abinizin yanında bağırsa kızsa nasıl hissedersiniz.

Aynısını eşiniz ailenizin yanında yapsa ne düşünürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…