Kaynana ve Grmce...

oyademir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
321
1
116
39
İçel Mersin
6 yıllık evliyim ve bu altı senenin 5 yıl 9 ayını kaynanamla yaşadım tabi yaşamak denirse ne çektiğimi bir ben birde Allah bilir birde görümcem var düşman başına dediklerinde kıskanç yüzsün ne desem hafif kalır aslında kaynanamla aramızı en çok o bozdu diyebilirim ilk evlendiğim zaman görümcemde bekardı neler yaşadık neler benim görümcemle hiç bir sorunum yoktu ama onun benle çok sorunu vardı ben evlendiğimde 18 yaşımdaydım oda 28 yaşındaydı ve evde kaldım diye ağlayan ben bu yaşta evliyim diye kıskançlıktan geberen biriydi

Hatta bana bir keresinde "ben seninle bir yere gitmek istemiyorum çünkü herkez sana bakıyor bana kimse bakmıyor "bile dedi neyse ben kocama kaçtım bunun içinde çok laf yedim kaynanamdan ve görümcemden ama ben evlendikten 2 sene sonra görümcemde kaçtı kaynanamla çok sorunlar yaşadık hatta kaynanam bir keresinde kocamla beni evden kovdu 3 ay babamlarda yaşadık sonra bir şekilde barıştık ama bu 3 aylık sürede görümcem bir kere olsun arayıpta neden böyle oldu gelin barıştarım falan demedi hatta nişanlanacaktı abisini aradı sen gel ama karın gelmsin bile dedi tabi bu üç aylık zamanda görümcem annesini çok pohpohladı annemi ben yanıma alıcam evlenince benimle oturck fala diye

sonra nemi oldu biz görümcemin nişanında barıştık bir şekilde bir hafta sonra nişan bozuldu annesi yüzünden iki ay sonra görümcem kaçtı annesine arkasını dönerek tabi kaynanamın yanında yine ben vardım ama sonuçta et tırnaktan ayrılmaz bunlar barıştı sonra tekrar ortalıklar karışmaya başladı

sonrada 4-5 ay sonra görümcemi kaynanası evden kovdu kocası kendi akrabalarında kendiside memleketine gitti ev tutulana kadar şimdide biz kaynanamla konuşmuyoruz evler ayrıldı binbir zorlukla binbir kavga ile hattta ben kaynana dayağı yedim neyse şimdi bile kafam rahat değil kaaynanam görümcem hala kocamı arayıp doldurmaya çalışıyorlar ama pek bir şey başaramıyorlar

Ben her zaman sunu der sunu bilirim....

Gecinmeye niyeti olmayan bir insan ne yaparsan yap gecinemez....onlarin zate seninle iyi gecinmeye niyetleri yoktu demek ki canim...

Ayrica ne olursa olsun hic bir zaman kinamamak gerektigni birkez daha görmüs oluyoruz...seni kacarak evlendin diye kinayan kayinvaliden kendi kizinlada aynisi ile sinaniyor....

Lakin en cirkin olay kaynanandan siddet görmen bana göre.....bu kesinlikle aff edilmez

ev uzerinde ev olmaz sozu cok dogru...
ayni annenin karninda yattigimiz kardeslerimizle anlasamiyoruz yeri gelince..
kaynana,gorumce gelin nasil anlassin 24 saat ayni evin icinde..
umarim hersey yoluna girer esinide dolduramazlar

Şuanda her şey yoluda gibi çünkü baktılar eşimi dolduramıyorlar onunlada küstüler ne arıyorlar ne soruyorlar ama bu eminim bir kaç günlük durum çünkü et tırnaktan ayrılmazmış

insan el kızına laf demeden önce kendi kızınında olduğunu düşünmesi gerek bence bu olaylardaki ders budur

kaynana dayağı çok üzücü yaşananlar

ya bahsettiklerim aslında devede kulak kısmı ben çocuğum olsun istiyorum kaynanam bana bir kere değil bir kaç defa şimdi olmaz ben istemiyorum dedi sonra kavga anında çocyk doğuramıyon dedi şimdi kızıda 3 ,5 yada 4 senelik evli onunda çocuğu yok

Eeee..ne demişler çalma kapımı,çalarlar kapını...yerimseniben
sana yaşatılanları,şimdi onlar yaşıyor..
a.s

Birde şiddet gördün peki canım eşin ne dedi bu duruma

Koca bile dövemezken yani buna hakkı yokken sırf oğluyla evlendin diye

Sana şiddet göstermesi o kadar saçmaki..

Omu seni 9 ay karnında taşımış,ekmeğini omu vermiş,omu bakmış büyütmüş..

Allahından bulur inşallah:Saruboceq:

:1hug:

Canım dikkat ettiysen sen ne yaşadıysan görümcende aynısını yaşıyor...
Etme bulma dünyası...

Bende şimdi bunu diyecektim etme bulma dünyası..
Ama şimdi arkalarına bakıp biz çektirdik aynı şekilde bize çektiriyorlar demezler.Aynen devam ederler.
Böyle durumlarda Allaha havale etmek gerekiyor.İlahi adalet işte

Kocam en başlarda büyülenmiş gibiydi pek ses çıkaramıyordu yani dayak olayında tabiki önce ayır ne yapıyorsun falan diye bağrındı ama çokta büyük tepkiler vermedi ama artık oda çok büyük tepkiler veriyor

herşey erkekte biter canım
eğer eşin onların yanlışlarını görüp seni savunmaya başladıysa tedirgin olmanada gerek yok artık.bundan sonra senin huzurunu fazla kaçıramazlar

Sen yinede temkinli ol ailesiyle neler konuştuğunu her zaman sana anlatmasını iste büyük tepkiler verme gül geç.önlem almak her zaman iyidir

allah yardımcın olsun bende birlikte durdum bir yıl altlı üstlü oturuyorum görümcem bayramdan bayrama geliyo ben çalışıyom diye çekemiyo ortalı karıştırıp gidiyo.oysa ben beş kardeşim allaha şükür hiç kavgamız gürültümüz yok kardeşlerimle onlar gelince hal ve hareketleri okadar değişiyoki anlatamam.ben senede 1 kez yatılı kaldım eşimle annemlerde görümcem daha kaç günlük gelinmişim de yatılı kalıyormuşum.demiş kayınpederime oda yemedi işmedi bana söylüyo insan daha kızım neden böyle konuşuyon dicene utanmıyo yaşlı başlı.

Ben de bir bekar görümce var evlere şenlik... Hep o haklıdır, annesi haklıdır, kardeşi haklıdır, bir kere de sen şu konuda haklısın demedi... Kendine güveni tam maşallahh,,, Ama benden 10 yaş büyük daha bir tane çıktığı kişi, olmadı. Çok ukala, hiç laf söylenmez aksi huysuz hastalık hastası, çirkef, burnu kaf dağında... Küçük dağları bu yaratmış yani... Küstah, eşimi yeni evliyken çok doldurdu ama artık yapamıo ben annemlere gitsem batardı, ben okuyordum o da batıyordu, Çekemez hiç bir şeyi kıskançtır gururludur, bir de kaynanam onunla gecinemezsem bizi evden atacaktı başka bir eve cıkacaktık böle tehdit etmişti beni... Şimdi noldu peh hiç bir şey yapamazlar ayrıca evden atarsa da ben çooooooooook üzülürüm çokkkkkkk sinirimden göbek atarım vaallaa Ne dersem yanlış anlar benim görümcem ultra alıngandır... Bir konuda muhalefet olamazsın hep sen haklısın abla sen ne dersenn doğrudur dersen geçinirsin ama yok ben böyle düşünüyorum demeyeceksin küser aylarca barışmaz... Daha doğrusu gecimsizdir zaten herkesle küs. Pek kimseyle samimiyeti yok bütün gün anasıyla evde oturur. Ancak benim için en zor tarafı eşimle aynı işi yapıo ortak dükkan.. Yani eşimin yanına inince mecburen onun ekşi suratını görüyorum... Ahhh ahh keşke şöle arkadaş gibi olabilseydik ama nerde onunla imkansızzz

Iyyyy bendede var bekar bir görümce evlerden ırak.tabi kaynana ve kayınpeder.allahım ya hiç sevmiyorum bu 3 kişiyi.görümce hanıma gelelim benden 10 yaş büyük.eşimdende büyük .davetiy bastırdık bundan 6 ay önce düğünüm olacak tabi.bunlar benim davetiyelerim olabilirdi diye üzülmüş.nişanımda sacımı abartılı bulmuş.harşeyde o haklı herşeyin eniyisini o biliyor.biz gelinler onun yanında birer hiçiz.hizmetci gibi görürler gelinleri ailecek.gelinler her hizmeti yapmaya mecbur.evlerine gidelim başlar kayınpeder anne baba hakkını anlatmaya.anlaya anlata bıktık artık.kaynanam her gittiğimizde oda kayınpederim fenalıgından bahsede bahsede bitiremez.yanı beni korkutmaya çalışıyor zavallı kendisi korkmuş kayınpederden.bende o anlatınca bir korkuyorumki.sinirlerim bozuluyor.allahım bana yaşattıkları için onları affetmicem hiç ama hiç.daha anlatmadıgım şeyler var onun için ben beddua ediyorum arkadaşlar.kızlarında görsünler.allahım sen çok büyüksün.kayınpederim diomuşki kızımın çocugu olmazsa gelinlerden birinin çocugunu evlatlık alırım ona diomuş.ne alıosun sen ya pazardan oyuncak bebekmi?

ıyyy bole sacma seyler ne bu boyle , gelın yapar kızıma yada ogluma verırı. boyle cahıller ama cok bılıyormusunuz.... o cocugun sonradan duyunce ne yapacagı hıc akıllarına gelmıyor. hele anne ıcın ne kadar zordur. bır suru ornek var boyle amcasını baba bılen cocuklar....
allahım cahıllerden korusun bızı.

benim kaynanam beni dövecek kapiya bastimam o insani ne görümce nede koca görür gözüm
bundan sonra esin barissa bile siz barismayin ne o öyle samar oglanina benzetmislre sizi canlari ister kovarlar canlari ister döverler canlari ister barisir ohhhhh ne ala memleket

yok ya daha neler duyacagiz görümcene bebek doguracaksiniz vay anasini öyle kayin pederin ben külahina tüpüreyimklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…