kaynana dayağı çok üzücü yaşananlar6 yıllık evliyim ve bu altı senenin 5 yıl 9 ayını kaynanamla yaşadım tabi yaşamak denirse ne çektiğimi bir ben birde Allah bilir birde görümcem var düşman başına dediklerinde kıskanç yüzsün ne desem hafif kalır aslında kaynanamla aramızı en çok o bozdu diyebilirim ilk evlendiğim zaman görümcemde bekardı neler yaşadık neler benim görümcemle hiç bir sorunum yoktu ama onun benle çok sorunu vardı ben evlendiğimde 18 yaşımdaydım oda 28 yaşındaydı ve evde kaldım diye ağlayan ben bu yaşta evliyim diye kıskançlıktan geberen biriydi
Hatta bana bir keresinde "ben seninle bir yere gitmek istemiyorum çünkü herkez sana bakıyor bana kimse bakmıyor "bile dedi neyse ben kocama kaçtım bunun içinde çok laf yedim kaynanamdan ve görümcemden ama ben evlendikten 2 sene sonra görümcemde kaçtı kaynanamla çok sorunlar yaşadık hatta kaynanam bir keresinde kocamla beni evden kovdu 3 ay babamlarda yaşadık sonra bir şekilde barıştık ama bu 3 aylık sürede görümcem bir kere olsun arayıpta neden böyle oldu gelin barıştarım falan demedi hatta nişanlanacaktı abisini aradı sen gel ama karın gelmsin bile dedi tabi bu üç aylık zamanda görümcem annesini çok pohpohladı annemi ben yanıma alıcam evlenince benimle oturck fala diye
sonra nemi oldu biz görümcemin nişanında barıştık bir şekilde bir hafta sonra nişan bozuldu annesi yüzünden iki ay sonra görümcem kaçtı annesine arkasını dönerek tabi kaynanamın yanında yine ben vardım ama sonuçta et tırnaktan ayrılmaz bunlar barıştı sonra tekrar ortalıklar karışmaya başladı
sonrada 4-5 ay sonra görümcemi kaynanası evden kovdu kocası kendi akrabalarında kendiside memleketine gitti ev tutulana kadar şimdide biz kaynanamla konuşmuyoruz evler ayrıldı binbir zorlukla binbir kavga ile hattta ben kaynana dayağı yedim neyse şimdi bile kafam rahat değil kaaynanam görümcem hala kocamı arayıp doldurmaya çalışıyorlar ama pek bir şey başaramıyorlar
Canım dikkat ettiysen sen ne yaşadıysan görümcende aynısını yaşıyor...
Etme bulma dünyası...
Iyyyy bendede var bekar bir görümce evlerden ırak.tabi kaynana ve kayınpeder.allahım ya hiç sevmiyorum bu 3 kişiyi.görümce hanıma gelelim benden 10 yaş büyük.eşimdende büyük .davetiy bastırdık bundan 6 ay önce düğünüm olacak tabi.bunlar benim davetiyelerim olabilirdi diye üzülmüş.nişanımda sacımı abartılı bulmuş.harşeyde o haklı herşeyin eniyisini o biliyor.biz gelinler onun yanında birer hiçiz.hizmetci gibi görürler gelinleri ailecek.gelinler her hizmeti yapmaya mecbur.evlerine gidelim başlar kayınpeder anne baba hakkını anlatmaya.anlaya anlata bıktık artık.kaynanam her gittiğimizde oda kayınpederim fenalıgından bahsede bahsede bitiremez.yanı beni korkutmaya çalışıyor zavallı kendisi korkmuş kayınpederden.bende o anlatınca bir korkuyorumki.sinirlerim bozuluyor.allahım bana yaşattıkları için onları affetmicem hiç ama hiç.daha anlatmadıgım şeyler var onun için ben beddua ediyorum arkadaşlar.kızlarında görsünler.allahım sen çok büyüksün.kayınpederim diomuşki kızımın çocugu olmazsa gelinlerden birinin çocugunu evlatlık alırım ona diomuş.ne alıosun sen ya pazardan oyuncak bebekmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?