ve ailesi için seni silmekten bahseden adamla evlenme planı kuruyorsunuz öyle mi?Evet evlenmeye girismeyeleim diyor
Ya aslında napacagimi bilemedim bi yanim yaşlılar ay indurumda ben ya da ailem de olabilir sevaptır diye kabuk et diyor bi yanim da sburdakiler in söylediği olumsuz yönlerievet ama her yazida istisareden ziyade kabul etmek icin ikna olmaya calistigini dusundum
Kendiyle celişiyor bence
Adam bastan demis ben de buna benzer yorum yaptım farkindaysanÇok da ikna etmek icin ugrasmadi yani Birlikte yaşayacağız benjm içim el vermez evlensem de evlenmesem de onlar yanımda kalacaklar diyor kabul etmiyorsan baştan girismeyelim diyor
Evet tsk ettimAdam bastan demis ben de buna benzer yorum yaptım farkindaysan
Yani adamin derdinin evlenmek olduğunu ama illa sen ol diye uğraşma derdinde olmadigini soyledim yani benimle evlenirsen ailemi de kabul edeceksin yoksa ben baska birini bulurum demis daha ne desin?
Rica ederim umarım kendin icin en doğru kararı verirsin,hakkinda hayrlisi neyse o olsunEvet tsk ettim
Rica ederim umarım kendin icin en doğru kararı verirsin,hakkinda hayrlisi neyse o olsun
Diyor ki zaten eger yapamiyorsan istemiyorsan hic girismeyelim diye
Bu adam kapıya koyulmayı çoktan haketmiş
Hem bir sürü sorunu var hem de kuyruğu dik
Eskiden erkekler kadının vicdanına oynama yoluna falan giderlerdi
Ne için yakacaksın hayatını ?
Ortada aşk yok, saygı yok , arayışı belli olan bir adam
Eş aramadığı çok kesin
Cok acik bi sekilde soylemis bak burda sen bize nasl bakcaksn evlenince gelrz diye yani bakicilik yapcaksin ayni binada olun ama eviniz ayri olsun benceYa işte şimdi erkek kardeşiyle kalıyor arkadaşım anne babası köyde kızıyla kalıyor kizi bu yazın evleniyor düğünden sonra oğulları yanına gidecekler erkek arkadaşım gelin demis düğünden sonra anne babasına
Önceden de gelin kalın diyormuş anne babaşina biz gelecez de sen bize nasıl bakacaksın evlen öyle geliriz demis
Cok acik bi sekilde soylemis bak burda sen bize nasl bakcaksn evlenince gelrz diye yani bakicilik yapcaksin ayni binada olun ama eviniz ayri olsun bence
İnsan evlenmeden önce baya saf oluyo, bende aman sevaptır nolcak diye düşünürdüm ama hiç de öyle olmuyor. O gecimsizlikle edilen dedikodular tartışmalar sevap falan bırakmıyor adamda. Aman yol yakınken dön, ya ikna et edemezsende bırak kendine başkasını bulsun. İlerde bosanacagina hiç başlama daha iyi.
Hele yaşı ilerlemiş her dakika bakıma muhtaç biri sabır taşı olsan catlarsin. Eskidenmis oyle yıllarca bakan gelinler, zaman farklı koşullar farkli , bu devirde gitmiyo artik. Şahsen ben 50 yaşındaki kv yle bi ay yasayamadim, yaşlandıkça garip bi kapris havasına giriyorlar. Sen yapabilirsen de burdaki herkesle madalya takariz sana. Ama değmez bu riski almaya.
Bi de ne hikmetse koca milleti degisiveriyo evlendikten sonra, o yüzden kanma edilen laflara. Ayrıca ne kdr fedakarlık edersen et yaranamazsin muhakkak laf edilecek bisey bulurlar. Mesala annem yıllarca dedeme baktı ama annemden kotusu yoktur, kimse kıymet vermez , giden yillarina yanarsin. Ne kadar uzak ev o kadar tantanasiz hayat.
Bu kdr insan aynı şeyi söylüyor sana artık ne kdr dinlrsen sana kalmış.
Bastan şartlarını koy evlendikten sonra degisir diye dusunme hic bsy degsmyo daha kotu oluyoEvetinsaAllah ayrı ev olir yoksa böyle hbi evlilik zor olur
Ayh içten gelen bişey bu taktikle falan olmuyor ya. Her tavsiye herkese uymuyor onu anladım ben.Aslında kadında bitiyor.
Onun kocası gördüğüm en agresif ve sivri dilli adam. Çok da tartışıyorlar ama arkadaş işi biliyor. Bir şekilde istediğini yaptırıyor. Bana çok tavsiye veriyor da yapamıyorum
Bal börek olsanız ev, ev üstüne olmaz canım.Arkadaşlar merhaba erkek arkadaşımla daha yüzük takma dik ama evlenirsek kaynana ve kayınbabayla birlikte yaşayacağız çünkü yaşlılar 70 ve 77 yaslarinda lar ben de çalışıyorum sizce ne yapmalıyım bu konuyu ailem onaylamıyor hatta istemiyorlar bu durumda olanlar ya da daha önce yaşamış olanar tecrübenizi paylaşırsanız sevinirim Teşekkürler şimdiden :)
Annem babam razı gelmiyorsa ayrılığı göze alırımAdam zaten eğip bükmemiş, açık açık yapamayacaksan evlenmeyelim demiş.
E siz de ayrılığı göze almıyorsunuz.
Sevgiliniz kadar göze alsanız değişir belki, ama almıyorsunuz.
Sonuç belli, Allah kolaylık versin.
İnşallah gelirsiniz üstesinden, ama yaşayacağınız şey hayallerinize yaklaşmayacak, hayal kurmayı bırakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?