Kaynana ve kayınbabayla birlikte yaşamak

Evet evlenmeye girismeyeleim diyor
ve ailesi için seni silmekten bahseden adamla evlenme planı kuruyorsunuz öyle mi?
adam mantık evliliği arayışında, sen olmazsan başka saf bulup evlenecek.
sen hala başını yakma derdindesin.
inşallah herifi şutlarsın.
yoksa her gün ağlarsın kocam beni sevmiyor, varsa yoksa ailesi diye.
biraz gururlu mantıklı ol.

evet ama her yazida istisareden ziyade kabul etmek icin ikna olmaya calistigini dusundum

Kendiyle celişiyor bence
Ya aslında napacagimi bilemedim bi yanim yaşlılar ay indurumda ben ya da ailem de olabilir sevaptır diye kabuk et diyor bi yanim da sburdakiler in söylediği olumsuz yönleri
İnsaAllah hayırlı güzel bir sonuç olur

Çok da ikna etmek icin ugrasmadi yani Birlikte yaşayacağız benjm içim el vermez evlensem de evlenmesem de onlar yanımda kalacaklar diyor kabul etmiyorsan baştan girismeyelim diyor
Adam bastan demis ben de buna benzer yorum yaptım farkindaysan
Yani adamin derdinin evlenmek olduğunu ama illa sen ol diye uğraşma derdinde olmadigini soyledim yani benimle evlenirsen ailemi de kabul edeceksin yoksa ben baska birini bulurum demis daha ne desin?

Evet tsk ettim

Yorumları okumadim, böyle de bir problem yaşamadım ancak şunu mantığım almıyor; erkek anne babası olunca bakmak mecburi, kadının anne babası ise sığıntı muamelesi görüyor. Niçin bu ayrım var? Sırf örflerden kaynaklanıyor. Din ile bagdastirilabilecek bir mevzu değil çünkü. Çok üzülüyorum bu şekilde mecbur birakilanlara.

Diyor ki zaten eger yapamiyorsan istemiyorsan hic girismeyelim diye

Bu adam kapıya koyulmayı çoktan haketmiş
Hem bir sürü sorunu var hem de kuyruğu dik
Eskiden erkekler kadının vicdanına oynama yoluna falan giderlerdi
Ne için yakacaksın hayatını ?
Ortada aşk yok, saygı yok , arayışı belli olan bir adam
Eş aramadığı çok kesin

Cok acik bi sekilde soylemis bak burda sen bize nasl bakcaksn evlenince gelrz diye yani bakicilik yapcaksin ayni binada olun ama eviniz ayri olsun bence

İnsan evlenmeden önce baya saf oluyo, bende aman sevaptır nolcak diye düşünürdüm ama hiç de öyle olmuyor. O gecimsizlikle edilen dedikodular tartışmalar sevap falan bırakmıyor adamda. Aman yol yakınken dön, ya ikna et edemezsende bırak kendine başkasını bulsun. İlerde bosanacagina hiç başlama daha iyi.
Hele yaşı ilerlemiş her dakika bakıma muhtaç biri sabır taşı olsan catlarsin. Eskidenmis oyle yıllarca bakan gelinler, zaman farklı koşullar farkli , bu devirde gitmiyo artik. Şahsen ben 50 yaşındaki kv yle bi ay yasayamadim, yaşlandıkça garip bi kapris havasına giriyorlar. Sen yapabilirsen de burdaki herkesle madalya takariz sana. Ama değmez bu riski almaya.
Bi de ne hikmetse koca milleti degisiveriyo evlendikten sonra, o yüzden kanma edilen laflara. Ayrıca ne kdr fedakarlık edersen et yaranamazsin muhakkak laf edilecek bisey bulurlar. Mesala annem yıllarca dedeme baktı ama annemden kotusu yoktur, kimse kıymet vermez , giden yillarina yanarsin. Ne kadar uzak ev o kadar tantanasiz hayat.
Bu kdr insan aynı şeyi söylüyor sana artık ne kdr dinlrsen sana kalmış.

en mantiklisi ayni bina ayri ev boylece yardima ihtiyaclari olunca sanada kolaylik olur esinin gonlude olur

Tsk ederim

Ayh içten gelen bişey bu taktikle falan olmuyor ya. Her tavsiye herkese uymuyor onu anladım ben.

Bal börek olsanız ev, ev üstüne olmaz canım.
Sabah evden çıkarım akşam eve gelirim yatmadan yatmaya geldiğim evde ne olabilir ki gibi bir düşünceniz varsa çok yanlış.
Ne olacağını söyleyeyim akşam ebe geldiğin de 4 kişilik ev işi çamaşır hizmet vs yapacaksın o yorgunlukla bir süre sonra çekemez hale geleceksin.
Kv ve Kp birde üstüne dırdır yapmaya başlarsa işte o zaman şapa oturur kalırsın.
Eşin sana artık çalışma der sende inat edersin çalışcam dersin.
Birde kv ve kp olduğu eve kendi ailen bir gelir iki gelir ondan sonra huzursuzluk başlar aileler birbirine küser.
Sonuç; ARADA KALAN MUTSUZ GELİN OLURSUN.

Adam zaten eğip bükmemiş, açık açık yapamayacaksan evlenmeyelim demiş.
E siz de ayrılığı göze almıyorsunuz.
Sevgiliniz kadar göze alsanız değişir belki, ama almıyorsunuz.

Sonuç belli, Allah kolaylık versin.
İnşallah gelirsiniz üstesinden, ama yaşayacağınız şey hayallerinize yaklaşmayacak, hayal kurmayı bırakın.

Annem babam razı gelmiyorsa ayrılığı göze alırım
Ha tabi ki işerim rahatlığı evimde rahat yaşamayı ama insanlar mecbur bu duruma razı gelebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…