- 27 Haziran 2017
- 694
- 621
- 103
- Konu Sahibi Demir lady
-
ayn ibenim terbiyesiz lerKızlar daha önce paylaşmıştım. Yalancı, iftiracı kaynana ve kayınpederi. Sürekli eşimi arıyorlar evime gelmek için fırsat kolluyorlar. Kızım doğalı daha görmediler neredeyse 2 aylık oldu. Göstermeyeceğim yeminim var. Onları tamamen sildim. Yok nede olsa eşinin ailesi kızının babaannesi dedesi demeyin. Ben bu zihniyeti anlamıyorum. Eşimin ailesi diye hertürlü pisliklerini, fitneliklerine katşanamayacağım. Eşime de söyledim benim bundan sonrası onlar la alakam kalmadı. Yaptıklarını yok sayamam soğuk bile olsa bir ilişki kuramam. İğrendiğim insanlarla yapmacık bir araya gelemem. Bu kendime haksızlık. Bebeğim benim karnındayken neler ettiler. Bunları unutup buyrun bu torununuz diyemem. Asla affedemiyorum. Zaten karşımda öyle bir talepte yok. Utanmasalar özür dilememi bekliyorlar.
Kızlar daha önce paylaşmıştım. Yalancı, iftiracı kaynana ve kayınpederi. Sürekli eşimi arıyorlar evime gelmek için fırsat kolluyorlar. Kızım doğalı daha görmediler neredeyse 2 aylık oldu. Göstermeyeceğim yeminim var. Onları tamamen sildim. Yok nede olsa eşinin ailesi kızının babaannesi dedesi demeyin. Ben bu zihniyeti anlamıyorum. Eşimin ailesi diye hertürlü pisliklerini, fitneliklerine katşanamayacağım. Eşime de söyledim benim bundan sonrası onlar la alakam kalmadı. Yaptıklarını yok sayamam soğuk bile olsa bir ilişki kuramam. İğrendiğim insanlarla yapmacık bir araya gelemem. Bu kendime haksızlık. Bebeğim benim karnındayken neler ettiler. Bunları unutup buyrun bu torununuz diyemem. Asla affedemiyorum. Zaten karşımda öyle bir talepte yok. Utanmasalar özür dilememi bekliyorlar.
gi
Kızlar daha önce paylaşmıştım. Yalancı, iftiracı kaynana ve kayınpederi. Sürekli eşimi arıyorlar evime gelmek için fırsat kolluyorlar. Kızım doğalı daha görmediler neredeyse 2 aylık oldu. Göstermeyeceğim yeminim var. Onları tamamen sildim. Yok nede olsa eşinin ailesi kızının babaannesi dedesi demeyin. Ben bu zihniyeti anlamıyorum. Eşimin ailesi diye hertürlü pisliklerini, fitneliklerine katşanamayacağım. Eşime de söyledim benim bundan sonrası onlar la alakam kalmadı. Yaptıklarını yok sayamam soğuk bile olsa bir ilişki kuramam. İğrendiğim insanlarla yapmacık bir araya gelemem. Bu kendime haksızlık. Bebeğim benim karnındayken neler ettiler. Bunları unutup buyrun bu torununuz diyemem. Asla affedemiyorum. Zaten karşımda öyle bir talepte yok. Utanmasalar özür dilememi bekliyorlar.[/QUOTE
ayni benimKızlar daha önce paylaşmıştım. Yalancı, iftiracı kaynana ve kayınpederi. Sürekli eşimi arıyorlar evime gelmek için fırsat kolluyorlar. Kızım doğalı daha görmediler neredeyse 2 aylık oldu. Göstermeyeceğim yeminim var. Onları tamamen sildim. Yok nede olsa eşinin ailesi kızının babaannesi dedesi demeyin. Ben bu zihniyeti anlamıyorum. Eşimin ailesi diye hertürlü pisliklerini, fitneliklerine katşanamayacağım. Eşime de söyledim benim bundan sonrası onlar la alakam kalmadı. Yaptıklarını yok sayamam soğuk bile olsa bir ilişki kuramam. İğrendiğim insanlarla yapmacık bir araya gelemem. Bu kendime haksızlık. Bebeğim benim karnındayken neler ettiler. Bunları unutup buyrun bu torununuz diyemem. Asla affedemiyorum. Zaten karşımda öyle bir talepte yok. Utanmasalar özür dilememi bekliyorlar.
cok haklisin aynen katiliyorum insanlar burda ahkam kesiyo bunu anlamak icin yaşamak lazimvalla bacım az bıle yapıyosun !! basına ne geldı bılmıyorum ama torunlarını onlara gostermeyecek seylerse haklısın. kımsede kusura bakmasın bende daha henı düşman kesıldım eşimin aılesıne. hamıle halımle kabullenemeyecegım seylerı yasattılar resmen stresten dolayı hastanelık oldum nerdeyse ya bebeklerıme bırsey olsaydı? ya kaybetseydım ? eee sımdı cocukları dogurucam alın size torunmu diycem. babayı alırlaro cocuk dogunca torun olmuyor karnımdaykende torunlarıydı. esım gıtsın ıstedegı kadar gorussun anası babası benı baglamaz. ama bana ve karnımdakı sabiye daha dogmadan bu streslerı yasatanlar dedelık nenelık haklarınıda kaybederler.. kocamaaan yaalllaahh