- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi Demir lady
-
Aynen...Ben o kadar kötü bişey de demedim iyi düşünün dedim hepsi bu yani akılcı olmak gerekir gemileri yakmak herzaman işe yaramıyor yani. Ne yaşadığını nereden bileyim. Resmen bütün hıncını benden almış
Ne kadar eşinin ailesiyle görüşmeyen gördüysem hepsi yıllar sonra da olsa boşandı...
Allah zorda olan herkesin yardimcisi olsun.Ben konu sahibinin kararlarını sorgulayamam saygı duyarım zira ne yaşadığını en iyi kendi bilir.Bunları söylerken bende iyilik meleği olarak dolasmiyorum tüm gün.Benimde büyük ofkelerim kinim sinırim olmuştur zaaman zaman.Ama En iyi vekil yaradanmis onu cook iyi anladım.Kimseye beddua bile etmek Allaha havale ederim.Öfke kin gerçekten önce insanın kendi ruhunu yiyip bitiriyor.Haklılık çabası herkese kendini anlatma derdi bir soruya bin cevap bunlar bana artık manasız geliyor.Çünkü içimdeki öfkeyi attım.Olmayanı oldurmaya çalışmıyorum mesafe'yi ayarliyorum.Kırmadan ve kırılmadan işin içinden çıkmak istiyorum.İşin özeti bu benim hayatimdaAynen...Ben o kadar kötü bişey de demedim iyi düşünün dedim hepsi bu yani akılcı olmak gerekir gemileri yakmak herzaman işe yaramıyor yani. Ne yaşadığını nereden bileyim. Resmen bütün hıncını benden almış
sizin yorumunuzu elestırmek benım hakkım degıl ama soylemeden edemeyecegım. ben “okadar da” kötü birşey demedım dedıgınız cumleye bırde bu acıdan bakın :))
aminn Allah herkesın evına bolca huzur nasıp etsın kımseyede bu tecrubelerı tattırmasın inşallahİşte yaşayan biliyor demekki. Allah kolaylık versin size de ne diyeyim. Bir sokak ileride oturuyorlar. Yüz yüze bakmıyoruz. Hayat işte böyle. Neyseki eşim evet çok iyi bir insan ahlaklı bir insan. Çok şanslıyım Allahım bozmasın inşallah.
Kışkırtılırsan?Allah zorda olan herkesin yardimcisi olsun.Ben konu sahibinin kararlarını sorgulayamam saygı duyarım zira ne yaşadığını en iyi kendi bilir.Bunları söylerken bende iyilik meleği olarak dolasmiyorum tüm gün.Benimde büyük ofkelerim kinim sinırim olmuştur zaaman zaman.Ama En iyi vekil yaradanmis onu cook iyi anladım.Kimseye beddua bile etmek Allaha havale ederim.Öfke kin gerçekten önce insanın kendi ruhunu yiyip bitiriyor.Haklılık çabası herkese kendini anlatma derdi bir soruya bin cevap bunlar bana artık manasız geliyor.Çünkü içimdeki öfkeyi attım.Olmayanı oldurmaya çalışmıyorum mesafe'yi ayarliyorum.Kırmadan ve kırılmadan işin içinden çıkmak istiyorum.İşin özeti bu benim hayatimda
Bakin sizin yaşadıklarınızı kendimle kiyaslamiyorum.lütfen ahkam kestiğimi düşünmeyin.Herkesin yaşadığı farklidir.Her insanın olaylara sabri farklidir.Yasadiklariniz sizi yipratmistir.Üstüne hamilelik.haksızlıklar.ama bunlara ragmen gerçekten ne demek istediğimi anladinizmiKışkırtılırsan?
Cevabiniz banamiNe diyeyim.
İftira ve yalanlar ne olacak?Bence oyle bir hayat yok
Yani cocugunuzu dddesiyle nenesiyle gorusturmiyeceksinizde mutlumu olacaksiniz
Tabikide hayir
Ustelik zamn gectimi esinlede aran acilir
Eyisi icindeki atesi sondur
Icerigi onemli tabiİftira ve yalanlar ne olacak?
Ben sana hak veriyorum canım. Bende evlendim evleneli eşimin ailesinden çekiyorum, 4 ay sonra 4 seneyi doldurcam ama dayanamıyom artık, beynim uyuştu ruh gibiyim, boşlukta yürüyor gibiyim, bir süre sonra insan böyle durgunlasıyor çok yordular beni çok çektim, ayda bir kez gittiğim halde psikolojimi bozdular.eşim zaten beni ezdiriyor pısırık. Biz gitmesek kayınbabam eve çat kapı baskına geliyor sabah biz oğlumla uyurken eşim işteyken. Kapı 2 saniye geç açılsın kavga çıkartıyor. Gitsek laf sokuyor gitmesek kapıya dayanıyor bıktım artık, ayda bir kez görmeye tahammülüm yok, gittik mi oraya eşim 4 saatten aşağı kalkmıyor üf. 5 dakka bile çekemiyom laflarını, 4 saate cenazem cikcak noktaya geliyom. Kayinbabam oğlumu benden aşırı kıskanıyor ve devamlı oglumla ilgili konularda laf sokuyor, kaynanam çok sinsi herkesi bana karşı doldurur numaradan yüzüme güler, gorumcem 2 çocuk büyüttü ve yaşı benden büyük diye devamlı oğlumla ilgili konularda bana bilgiçlik taslar oğlumun kıyafetine kadar karışır beni saf görür, oğlum 2 yaşını geçti tek basima büyüttüm ona rağmen hala beni tecrübesiz görür kendini üstün zeka görür. Kaynım abisini kiskirtir bizim abisiyle boşanmamiz için uğrasir.Böyle hayat mi olur be kardeş 25 yaşında hayata küstümNe diyeyim.
Eminmisiniz benim yazdigimdanEvet size. Söylediğiniz bazı şeylerde haklısınız. Allah'a havale etmeliyiz. Ama böyle çiftler boşanıyor derseniz ona diyecek bişey bulamadım zira her evlilik her eş ger ilişki farklıdır. Böyle bir genelleme. Ne yaşandığını bilmeden eşimin ailesiyle ilişkisini bilmeden çok olmamış.
bosanma genellemesını yapan hayat nıcklı kısıydıEminmisiniz benim yazdigimdan
Kıyamam gerçekten çok üzüldüm. İnsan mutlu olmak için evleniyor. Şu yaşananları anlamak mümkün değil.Ben sana hak veriyorum canım. Bende evlendim evleneli eşimin ailesinden çekiyorum, 4 ay sonra 4 seneyi doldurcam ama dayanamıyom artık, beynim uyuştu ruh gibiyim, boşlukta yürüyor gibiyim, bir süre sonra insan böyle durgunlasıyor çok yordular beni çok çektim, ayda bir kez gittiğim halde psikolojimi bozdular.eşim zaten beni ezdiriyor pısırık. Biz gitmesek kayınbabam eve çat kapı baskına geliyor sabah biz oğlumla uyurken eşim işteyken. Kapı 2 saniye geç açılsın kavga çıkartıyor. Gitsek laf sokuyor gitmesek kapıya dayanıyor bıktım artık, ayda bir kez görmeye tahammülüm yok, gittik mi oraya eşim 4 saatten aşağı kalkmıyor üf. 5 dakka bile çekemiyom laflarını, 4 saate cenazem cikcak noktaya geliyom. Kayinbabam oğlumu benden aşırı kıskanıyor ve devamlı oglumla ilgili konularda laf sokuyor, kaynanam çok sinsi herkesi bana karşı doldurur numaradan yüzüme güler, gorumcem 2 çocuk büyüttü ve yaşı benden büyük diye devamlı oğlumla ilgili konularda bana bilgiçlik taslar oğlumun kıyafetine kadar karışır beni saf görür, oğlum 2 yaşını geçti tek basima büyüttüm ona rağmen hala beni tecrübesiz görür kendini üstün zeka görür. Böyle hayat mi olur be kardeş 25 yaşında hayata küstüm
Ayy kusura bakmabosanma genellemesını yapan hayat nıcklı kısıydıDemir lady bu arkadas degıl:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?