Kaynana ve kayınpederi sildim bütün ilişkimi kestim

Hakkınızda hayırlısı.. Eşinizle ortak kararınızsa bize laf düşmez zaten.Herseyi sevgiyle saygı çerçevesinde yürütmek varken niye böyle oluyor anlamıyorum ben.Bakiyorum evliliklerde senin ailen benim ailem kavgası bitmiyor bir türlü.. Herkeste en iyi ben bilirim havaları kendine toz kondurmamalar..Bende doluyum bu konularda. Ben kendim görüşmesemde evladımı kısıtlı da olsa gönderirdim herhalde. Ama bazı şeyler yaşanmadan bilinmiyor belki de

Ben yasadiklatiniza yorum yapamiycam Allah bebeginizi bağışlasın ve bu zor günlerinizde yardımcınız olsun.Sadece şu dikkatimi çekti yani yasadiklariniz mi lihusalikmi yada huyunuzmu bilemem ama çok hircinsiniz.Bir cümleye satırlar dolusu cvp yazıyorsunuz.Yazık değilmi kendinize belliki çok yipranmissiniz ama sürekli haklılık halinde olma savunma yapma inannin insanı çoook yoruyor.Hayat bu kadar uzun değil bırakın haklı haksız olmayı siz kendinizi biliyor musunuz yaradan sizi biliyormu bittiii.Ben artık nekadar haklı olduğumdan ziyade ne kadar huzurlu oldugumla ilgileniyorum.Selametle

Evet keşke böyle olmasaydı ama zaten bu olay böyle olmasa başka zaman yine patlardı. Karşımda çoktan başka hesaplara girmiş insanlar varmış. Ben görememişim. Bu gün olmasa yarın mutlaka biryerden patlıyor. Ben şöyle iyiyim böyle kusursuzum diyemem. Mutlaka benimde hatalarım olmuştur. Ama iyi niyet çok başka birşey ve o insalar da bunun olmadığını çok net gördüm. Benim hatam bu ilişkiyi zamanında belli bir mesafeden yürütmemek oldu. Hatalarını anladılar diye eskisi gibi sürdürmeye çalıştım. Salaklık etmişim çok pismanim. Mesafe olsaydi bu kadar seviyesizleşemezlerdi.

Siz de haklısınız :)

Siz de haklısınız :)
İnanın hakli olmak mutlu huzurlu olmak için yetmiyor çoğu zaman elbet ahkam kesmiycem burdan herkes yaşadığını bilir bu hayatta.Lakin Allahım sana havale ediyorum ne güzel bir laftır.Kimin zulmü kimde kalmıştır.Öfke kin sinir etrafimizdan önce bizi yiyip bitirmeye başlar.Haksizsiziniz demiyorum haklısınız da diyemem zira huzurlumusunuz asil soru bu☺

Haklı olsan bile üslubun çok sert. Yani sırf sırf lafını çok kullanmışsın kendini aşırı haklı görüyorsun sürekli bir savunma durumu var haklı haksız yardırıyorsun. Dışarıdan böyle görünüyor. Görüşmeyeceksen kendi kendini doldurma derim lohusalık kafası da olabilir ama bu kadar takma kendini iyi hissetmeye bak eşine söyle sana laf taşımasın acilen bu olaylardan uzaklaş fazla takmışsın gibime geldi.

1 cümleme karsilik roman yazdınız bu kadar fevri olmayın ahh kayinvalideye de böyle yaptiysaniz size cephe alması normal.

Bana gelince sağolsun kv yerini bildi benim az ve öz konismalarim sayesinde ...
Neyse size cvp yazmicam artık ama tavsiyem pireyi deve yapmayın tıpkı benim 1 cümleme karşın yazdiklariniz gibi...

Ben de zaman zaman Allahim sana havale ediyorum diyorum. Ama bazen geliyor yapılanları hazmedemiyorum. Kin duyuyorum ister istemez. İnsanız işte kimimiz daha zayıf bu konuda. Kimisi hoşgörü gösterebiliyor, susuyor. Haksızlığa karşı susmak mı tepki göstermek mi iyi bilemiyorum. Ama benim susamadığum artık ortada.

Eleştiren arkadaşlar yapmayın Allah aşkına kadın burda paylaşmaya rahatlamaya gelmiş,yok çok takmışsınız,yok uzun yazmışsınız,yok kv cephe alması normal.5 parmağın 5 bile aynı değilken herkesin olaylar karşısında aynı şekilde olması beklenemez değilmi,demekki arkadaşımız da sakin kalamıyor kalınmıyor da kendimden biliyorum.Bende sayfalar dolusu yazabilirim kv le ilgili ama bu demek değilki bütün hayatımı onları konuşarak geçiriyorum,burda rahat rahat içimizi döküyoruz rahatlıyoruz.

Yazdıklarımın tamamını okumamışsınız. Kimseye yardırmıyorum. Benim de belki hatalarım olmuştur dedim. ama o insanlar siz yuvanızda mutlu olun diyemediler dedim. YALAN söyleyip durdular dedim.

Hakkinizda hayiirlisi ins

Sizin az ve öz konuşmalarınız sayesinde deme ki :) belkide sizin ifade gücünüzden değil karşınızdakindeki insanın size gösterdiği anlayıştandır.

konu sahibii Demir lady arkadasım cidden bazı yorumları umursama. ben bıle ne dıyecegımı bılemedım. yasamayan zoru yaşamayan
An-LA-MI-YOR...... cok cok konusman bır cumleye satırlar dolusu yazman bu sucluluk psıkolojısı degıl... Aksıne kendını ıfade edemeyıs haksızlıga ugrayıs içine atmaktan bunalış vs vs.. oyuzden bos konusanlara bakma uzulmede. insanın öyle bır zoruna gıdıyorkı bır parca konu acılsa hıc konusmamıscasını tekrar ıcındekı kırgınlıkları öfkeyı ılk bastakı gıbı anlatası gelıyo. ben sıkılmam ıcine atacagına ozelden bıle yazabılırsın ha ayrıca bırı demıs ya nekadar budurumda olan varsa ilerde bosanıyo diye, halt yemış :))) okadar cok tanıdıgım varkı torunun t’sıne hasret bırakıpta gul gıbı yasayan. ufak bı not= arkadaslar gozunun ustunde kasın var sebeplerıyle kımse kımseden cocugunu esırgemezz bır anne bu noktaya gelmısse tukenmıstır. sevgıler :)

Kızlar bazılarınız olaya aşırı tepki gösterdiğimi yazmış. İftiranın detayını yada yaşananları yazmadım. Gerçekten derler ya Allah kuru iftiradan korusun iyi insanlarla karşılaştırsın diye. Kimse başına gelmeden bilemez. Ben Allah'a havale ettim. Yatak odamın çarşafından çocuğumun adına kadar herşeye burunlarını soktular bir şey demedim. Ama iş karşındakinin onuru Şerefi olursa bambaşka oluyor.

Duygularıma tercüman oldunuz.

Duygularıma tercüman oldunuz.
üzülme bende benzer seyler yasadım bak benımde ıkızler yolda:)) hıc bıse umrumda degıl. dogduklarında gorucem :) gercı delıklere kacarlar yardımcı olmak bır yana dursun iş beklerler. uzagım cok şukur hakkımı bıle helal edıyorum kı rabbım ahırette bıle bızı karsı karsıya getırmesın. bundan ötede cumlem yok. kocana bak cocuguna bak evde huzurlumusun kocan hergun nıye aıleme boyle yaptın dıye beynınıde yemıyomus zaten daha ne olsun miss gibii. inşallah daha bırbırınıze baglanırsınız

Aynen...Ben o kadar kötü bişey de demedim iyi düşünün dedim hepsi bu yani akılcı olmak gerekir gemileri yakmak herzaman işe yaramıyor yani. Ne yaşadığını nereden bileyim. Resmen bütün hıncını benden almış

İşte yaşayan biliyor demekki. Allah kolaylık versin size de ne diyeyim. Bir sokak ileride oturuyorlar. Yüz yüze bakmıyoruz. Hayat işte böyle. Neyseki eşim evet çok iyi bir insan ahlaklı bir insan. Çok şanslıyım Allahım bozmasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…