araba ıcın bana da altın sat dıye baskı oluyor da hee der gecerim uzatmam.. yapılarımız farklı sana 9 yıllık evlıyım bana benze dıyemem tabı kı:)) yasın da kucuktur benden. kendı fıkrımı soylıyım yola cıkarken anlasma yapman sacma. bırını emır komuta senı sevmeye savunmaya korumaya zorlayamazsın zorla olmuyor o ısler. torunumu tasımasaydın mı

lafları cok ıgrenc. sınır krızlik. bas bas bagırmanı anlayısla karslılıyorum ınsanı durtup ısıtıp catlatana kadar sıkıp sonra neden patladın gurledın demeleerı cok aptalca gelıyor :) zaten aılesıyle anlasamayınca o evlılık yurumuyor bı ıhtımal senı hayatının merkezı ya da onemlı kısısı aılesı olarak gorunce .. yoksa mutlulugu haram ederler. yapıp yapıp bı de mazlum rolune burunup ben nededım kı sımdı ühühühü demıstır :) oof. kocan koca olcak vasıfta mı bılmem belkı yenı evlısınız dıyedır. belkı ask gozunu kor ettı cok da tartıp bıcmedın. bence ya suscaksın ya ayrılcaksın. yoksa kımse degısmez. degısmıyorlar. :) hamılesın bı de .ılgı budalası sevmem tabı yanlıs anlasılmasın da bıraz alttan alınmayı ya da bı kademe daha ıyı pozıtıf davranılmayı hakedıyor bence hamıleler.. kocan bogurup anırıp saldırmıs bı de.. kocan... cocugunu tasıdıgın canlı..