Böyle bir durum yaşayıp da ailenizi arayınca ya gidin-gelip alsınlar ya da hiç aramayın. Kocanızla eve dönmüşsünüz, 10 saat uzakta yaşayan insanları niye korkuttunuz? Kayınpeder ikna etmiş diyorsunuz, onun lafına mı itimat ediyorsunuz? Karım kızınıza saldırdı, gelinine şunu bunu yaptı demiş midir sizce? Anne babanız ne kadar üzülmüştür. Olayların bu noktaya gelmesinde baş suçlu eşinizle dönerek onu temize çıkarmış oldunuz. Ana babasıyla bir olup altınlarınıza göz koymuşlar. Hatta bana göre aralarında konuşma geçmiş olabilir. Çocuğunuz doğduğunda da benzer şeyler yaşarsınız gibi duruyor. Çocuğu alır aileme giderim yazdınız, peki sonra? Geri mi döneceksiniz, dönecekseniz niye gidiyorsunuz? Sadece sizin değil eşinizin de çocuğu. Çocuğumu anne babana gösteremezsin deme hakkınız yok. Dava açarsanız mahkeme kararına göre mümkün olabilir sadece.
Fevri davranıp sinir krizi geçirmek, fiziksel saldırı aşamasına gelmek yerine eşinize ben gidiyorum, ister kal ister gel diyecektiniz. Altını sadece ev alırsak bozdururum diyip kapatsaydınız ağızlarını.