KAYNANA YÜZÜNDEN BAĞIRAN EŞ!!!

Shshshhs aferin kız nerden anladın sevgisi kalmadığını 🥰
O kadar çok sevilmiyosun ki etrafına saldırıyosun.
Ailen bile bişey yapmamış , benim ailem böyle şeyler duysalar yurtdışındalar yinede aynı gün çıkar gelirler beni alırlar.

Yoo sen gitmeyene kadar bende gitmeyeceğim inat ettim senin gibilere meydanı bırakır mıyım😅 sen neden mune diye ağlıyorsun kıyamam sanaaaaa😞 üzdün beni bak şimdi
Senin üzülecek çoooook şeyin var zaten be tatlım, sen önce şu dağılan yuvana üzül.Değer görmediğin evliliğine, sana sahip çıkmayan sevmeyen ,ezdiren kocana,seni hiçe sayıp üzerine yürüyen kaynana ve kayınbaboya üzül. daha doğmadan böyle bir aileye gelecek olan bebeğine üzül be canım. Senin üzülecek daha önemli kederlerin var. Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Sen bu kafayla daha çooookkkk özelini buralara dökersin işte böyle 😂🤭

Sanırım. Kışkırtlamalarına dayanamadım. Hep böyle mi olacak sürekli karışacak mı her şeyime diye düşündüm. Birden patladım
Oyuna gelmemek lazım herkes neler duyuyor görüyor ama rezillik çıkmasın diye bazen oyuna vurmak lazım . Hoş şeyler yaşamamışsiniz ama bir anlık öfkeyle koca bir hayat etkileniyor bazen

Senin üzülecek çoooook şeyin var zaten be tatlım, sen önce şu dağılan yuvana üzül.Değer görmediğin evliliğine, sana sahip çıkmayan sevmeyen ,ezdiren kocana,seni hiçe sayıp üzerine yürüyen kaynana ve kayınbaboya üzül. daha doğmadan böyle bir aileye gelecek olan bebeğine üzül be canım. Senin üzülecek daha önemli kederlerin var. Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Sen bu kafayla daha çooookkkk özelini buralara dökersin işte böyle 😂🤭
🤣🤣🤣🤣 akıllı bıdık seni ne de güzel çözmüşsün olayı senden beklemediğim performans ama iyi yol katettin :) beni vurmaya çalışıyorsun ama hepsini ben anlattım zaten dhshshsh

Haklısınız inanın ama karşımda her şeye karışan birisi vardı dayanamadım yeter dedim yani
Karisamazlar sadece fikir veririler sizde yok der geçersiniz 7 senedir evliyim giydiğim dona kadar karşir kayınvalidem bıraksam çocuğumun ismine 9 ay ısrar ettiler gene kabul etmedim dalgaya vurun he hi deyin yapmayın benden öneri yoksa hep kavga tartışma üzüntü olur . Özellikle eş arasında

Karisamazlar sadece fikir veririler sizde yok der geçersiniz 7 senedir evliyim giydiğim dona kadar karşir kayınvalidem bıraksam çocuğumun ismine 9 ay ısrar ettiler gene kabul etmedim dalgaya vurun he hi deyin yapmayın benden öneri yoksa hep kavga tartışma üzüntü olur . Özellikle eş arasında
Eşimle hiç sıkıntımız yok çok şükür sadece bu olay bizi biraz gerdi ama ailesinin nasıl olduğunu biliyor kendi o yüzden hep yanımda durdu evimize geldiğimiz süreden itibaren. Ki inanır mısınız hiçbir problemimiz yoktu oraya gitmeden önce anlamadık ne olduğunu. Bıraksam altınlarımı neden bıraktın demezlerdi amaçlarının o olduğunu anlayınca çok sinirlendim

Bazen bu sitede o kadar şaşırıyorum ki... Evet, cimri insanlar hep var ama hamile gelininden yemeği suyu kesen kayınvalide... Nereden buluyorsunuz bu tipleri diyeceğim ama ülkemin 50+ kadın-erkek insan tiplemesi beni her defasında şaşırtmıyor. Daha sonraki yorumlarınızı okumadım ama aklınızda boşanma gibi bir durum yoksa olayları en yüksek seviyeye taşımayın. Bazen insanın üstüne çok geliyorlar ama herkesin içinde gelişen olaylar ilerde ısıtılıp ısıtılıp önünüze koyuluyor, en iyisi kendinizi izole edip umursamamak.

Back
X