Kaynana

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.952
37.288
548
29
Iyi geceler kv 1 yıldır görüsmüyotum görüsmekte istemiyorum. Bugun kendını sakatladı kemıgı kırılmiş ameliyat olmus. Kp arayıp geçmiş olsun dedım ama aılem ziyatete gitmen gerekiyor dıyor. Ama ben gerçekten o kadının yüzünü bile görmek istemiyorum kalbim ona asla sogumadı sogumucakta. Çirkefın tekı benım evımde kavga cıkardılar. Saç baş giricektık görümcyle koca ayırdı birakmadı. Kovdum onları evımden. Siz olsaydınız napardınız?son kararı ben verıcem ama düsüncelerınızı merak ediyorum. Şimdiden tskler yorumlar için

Gecmis gecmiste kalmis esinizin annesi neticede nasil aynisi sizin annenize olsa siz esinizi yaninizda gormek istersiniz onlarda sizi ister
Buyuklugu siz yapin gidip 10dk gorunun en azindan sizin agzinizdan duysun gecmis olsunu
Geçmişte kalmadı bnm için annem anjiyo oldu oda arayıp geçmis olsun demedı kp aradı sadece. Offf valla içim acilmiyor onlara. Ölse cenazesıne gitmek istemem okadarını söyleyım

Geçmişte kalmadı bnm için annem anjiyo oldu oda arayıp geçmis olsun demedı kp aradı sadece. Offf valla içim acilmiyor onlara. Ölse cenazesıne gitmek istemem okadarını söyleyım
Demeyin oyle biliyorum illaki cekilcek dert degil ama mecbur ne atiliyo ne bisey kin tutmayin bosverin bu dunya kimseye kalmiyor

Ne işi alicamki. Ayrıca esım bana ısrar edemez biliyor çünkü ben istemeden o benı götüremez.
madem öyle bir tesiriniz var eşinizin üstünde, insanlık yapın da utandırın onları. 10 15 dakika görünüp dönersiniz. İyiliğe iyilik her kişinin, kötülüğe iyilik er kişinin hakkı demişler. Sonrasında yine görüşmezsiniz.

Zaten olurda gidersemde (düsük ıhtımal) yine görüsmemeye devam ederım .

Konu açıp sordugunuza göre aslında sizinde vicdanınız gitmenizi telkin ediyor, yanılıyor muyum? Kırgınlıklar olur,kavgalar olur ancak kimseye ölse cenazesine gitmek istemem diyecek kadar kin büyütmeyin kalbinizde.Ben olsam usulen gider geçmiş olsun derim.Ne kaybederim ki?

Kendine güveniyorsan geçmiş olsun demen güzel bir davranış olur.ama gidip tatsızlık çıktığında sende kendine engel olamazsan hiç gitme bence.
Nedir peki bu kadar ondan nefret ettiren şey?

Insan ya küstür ya barışık. Madem kayınvalide ile görüşmüyorsunuz, o zaman onun icin geçmiş olsun için aramak da anlamsız geliyor bana. Bence içinizden geldiği gibi hareket edin. Bu barismak için fırsat olabilir, ama aynı zaman tavrınızı net ortaya koymaninda.

Çok şey kaybederım uzun zaman oldu takmamaya basladım onları görmüyorum diye. Bu kadın bu gıdisimden yüz kapıp yıne ısrarla cagırıcak laf sokacak yıne benı cildirtıcak.bende sezeryan amelıyatlıydım. Kadın durduk yere geldı bana dedı. Ben bu cocugun yüzü suyu hürmetine ayagına hemsıre getırdım(torun)... Bigun ogluyla kavga ettik agzımdn ser. Fsiz cıktı oglunu fistekledı ustume saldı halada kocam bana dıyor sen bana s. Rfsz dedın. Doguk yaptım sözde bana bakmaua geldı cocuk aglıyor gece bana o dikişli halımle kalk cocugu emzır dıyor. Yanı ben alacaksam cocugu sen neden refakatcısın degılmı. Yaa daha anlatmadıgm okadar şey varki. Hele gözümün içine baka baka bana iftira atıcagını söyledıgi gün. Ve ben ona oglunuda al defol git burdan dedıgım zaman 'ben oglumı alırsam torunumuda alır giderim' dedıgı günü unutmam. Hakkımda helal degıl bak bak ben bunları yazdım yıne aklıma geldı ya. Gebersın umrumda degıl

Kayinpederi aradım onunla aramız bozuk degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…