- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ben olsam Allah rızası için yarım saat gider fazla yüz göz olmadan oturur kalkar gelirim. Eşimin hatırına yaparım.Iyi geceler kv 1 yıldır görüsmüyotum görüsmekte istemiyorum. Bugun kendını sakatladı kemıgı kırılmiş ameliyat olmus. Kp arayıp geçmiş olsun dedım ama aılem ziyatete gitmen gerekiyor dıyor. Ama ben gerçekten o kadının yüzünü bile görmek istemiyorum kalbim ona asla sogumadı sogumucakta. Çirkefın tekı benım evımde kavga cıkardılar. Saç baş giricektık görümcyle koca ayırdı birakmadı. Kovdum onları evımden. Siz olsaydınız napardınız?son kararı ben verıcem ama düsüncelerınızı merak ediyorum. Şimdiden tskler yorumlar için
Bence gitmeyin belli buyuk ihtimalle tatsızlık çıkacak durduk yere gerek yok. Birde evimde o kadar büyük kavga etsem biriyle bende gitmem. Saygı sevgi bitmiş gerek yokHahh bende ondan bahsediyorum. Biz mümkünatı yok anlasamıyoruz. Busefer karakolluk oluruz onlarla
Aramışsınız gecmiş olsun demişsiniz, o ise annenuz anjiyo olunca bile aramamış.
Gitmeyin daha iyi.
Biliyorum onun için eşit değil diyorum.Eşi değil kayınvalidesi aramamış. Yani eşit çerçeveden bakmıyor arkadaş.
Siz geçmiş olsun diyerek üzerinize düşeni yapmışsınız. Bence gitmek zorunda değilsiniz.Iyi geceler kv 1 yıldır görüsmüyotum görüsmekte istemiyorum. Bugun kendını sakatladı kemıgı kırılmiş ameliyat olmus. Kp arayıp geçmiş olsun dedım ama aılem ziyatete gitmen gerekiyor dıyor. Ama ben gerçekten o kadının yüzünü bile görmek istemiyorum kalbim ona asla sogumadı sogumucakta. Çirkefın tekı benım evımde kavga cıkardılar. Saç baş giricektık görümcyle koca ayırdı birakmadı. Kovdum onları evımden. Siz olsaydınız napardınız?son kararı ben verıcem ama düsüncelerınızı merak ediyorum. Şimdiden tskler yorumlar için
Hmmm. Valla kayınvalide gene de sabırlıymış.ben kendi anneme "defol git" desem, kendi annemin yanında kendi kardeşime "şerefsiz" desem annem beni siler herhalde.Çok şey kaybederım uzun zaman oldu takmamaya basladım onları görmüyorum diye. Bu kadın bu gıdisimden yüz kapıp yıne ısrarla cagırıcak laf sokacak yıne benı cildirtıcak.bende sezeryan amelıyatlıydım. Kadın durduk yere geldı bana dedı. Ben bu cocugun yüzü suyu hürmetine ayagına hemsıre getırdım(torun)... Bigun ogluyla kavga ettik agzımdn ser. Fsiz cıktı oglunu fistekledı ustume saldı halada kocam bana dıyor sen bana s. Rfsz dedın. Doguk yaptım sözde bana bakmaua geldı cocuk aglıyor gece bana o dikişli halımle kalk cocugu emzır dıyor. Yanı ben alacaksam cocugu sen neden refakatcısın degılmı. Yaa daha anlatmadıgm okadar şey varki. Hele gözümün içine baka baka bana iftira atıcagını söyledıgi gün. Ve ben ona oglunuda al defol git burdan dedıgım zaman 'ben oglumı alırsam torunumuda alır giderim' dedıgı günü unutmam. Hakkımda helal degıl bak bak ben bunları yazdım yıne aklıma geldı ya. Gebersın umrumda degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?