Kaynana

Aynen cok sıktılar oyle böyle degıl psıkolojmi bozdular ana kızlar. Allah'a havale ettim ben

Bilmiyorum bi tek bana mi oyle geldi bu yazdiklariniz olusune bile gitmeyecek kadar buyuk seyler degil gibi

Bır kısmını yorumda yazdım
Peki kv yi silmene eşinin tepkisi ne oldu..eğer görüşmemeniz daha hayırlı diyorsa arama sorma.
Ama insanlar değişebilir canim belki bir ufak zeytin dalı uzatsan ummadığın şekilde iyi davranışını da görebilirsin.
Ama herhangi bir mecburiyetin yok senin insafına kalmış. Sıkı kavga etmişsiniz

Son düzenleme:
Çok yüz göz olunmuş,mesafeyi ayarlayabilmek önemli.Fakat belliki sizin ilişkinizde bu mümkün değil.Detay bilmiyordum.Karar sizin

Bilmiyorum bi tek bana mi oyle geldi bu yazdiklariniz olusune bile gitmeyecek kadar buyuk seyler degil gibi
Ciddimisin. Kv semım gözünün içine baka baka iftira atacagını söylese ve oglunun yanında bırde sana desekı ben torunumuda(oglum) oglumuda alır gıderım dese yıne aynı seyımı dersınız. Okadın ogun b yürüteçteki oglumu almaya kalksaydı onun sonu olurdu. Neysekı yapmadı kocamda müsaade etmedı anasını alıp taksıye bindirdi gönderdı

Yazdığınız sadece siddetli kavganiz
Daha cok sey varda anlatsam ohooo bitmezki. Evımde kapımı yumrukladı görümceler. Kocama dava actım bosanmak için ozamn bıle o nalet cenesı durmadı atıp tuttı hakkımda. Sonunda annemı aradı barıstırmk için. Sırf oglu basına kalmasın diye oda yoksa benı sevdıgınden degıl. Ben evın tek gelınıyim el ustunde tutulmam gerekırken 3 yılı burnumdan getırdıler

Siz giderek büyüklük yaparsınız kimin ne olacağı belli olmaz Rabbim bilsin yeter sonuçta eşinizin annesi

Ahhh ahhhh bu gozler neler gordu bu kulaklar neler duydu bi bilseniz..
Neyse konuyu bulandirmiyim yine de karar sizin ben olsam olanlara bi sunger ceker giderdim giderdim saglik neticede

Olma canım olan sana olur :)) bnden demesı. 1 yıldır kafam rahattı su duruma bak ne geldı basıma.
Vallahi merhametimin eseri olmusum resmen asla yaranamiyorumda.. inşallah Obur dünyama mükafat olur bari.. ben anlatsam yasadiklarimi oooo hepimiz bedduadaya cikariz

Geçmişte kalmadı bnm için annem anjiyo oldu oda arayıp geçmis olsun demedı kp aradı sadece. Offf valla içim acilmiyor onlara. Ölse cenazesıne gitmek istemem okadarını söyleyım
Şu mesajı görmeden önce,
Sırf eşinizin hatrına bir görünün diyecektim.
gitmeseniz de olurmuş.
netice de söylenecekleri bişey olamaz.
onlar da sizin gibi aramış yeterli oluyormuş demek ki.

Lanet olsun icimdeki insan sevgisine.Ben giderim.Çok kızarım çenem pistir ohooo yağar dökerim.Ama zor durumda olana sırt dönemem.Kayinvalide arkadas es dost konu komsu kim olsa zor durumda olana giderim.

Hic elini etegini bulaştırma madem.
Bu erkek anaları da az değil. İyileri tenzih ediyorum da canavar mı çıkıyor yahu içlerinden gelin gelince yoksa oğullarına gosterdikleri canavarligi el kızına gösterip oğullarimi kurtarıyoruz anlayamadim

Gitme derim şahsen.

Bu üç günlük dünya lafını da bir tek kendi canım ciğerim olan yada üzerimde emeği olan insanlar için uyguluyorum.Dünya üç günlük de sadece onlara mı üç gün? Sizi üzüp yaralayan kıran insanları silmişseniz daha dönüp geriye bakmanın anlamı yok.

Hem siz insanlık bende kalsın deyip gidince sonra nasılsa yine küs kalırım derken kv niz fırsat bu fırsat deyip yine başa saracak, al uğraş sonra. Kendi çocukları varken sizin gidip gitmemesi ona bir şey de ondan katmaz bir şey de eksiltmez.Sizi hamile halinizle üzen oymuş, mesafenizi koruyun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…