Kaynana

Hepimiz yaşlanacağız kız anneleri neden böyle vıcık, vıcık olmuyor onuda anlamış değilim
Anneme daha az gıdıyorum kaynanadan. Ama annem sıkmaz bu kadar benı. Bunu anlamadım. Annem bıle bu kadar aramaz benı. Eşimin bır baktım mesajlara görmeniz lazım

Baskın degıl ama ısrarı ve konusmayı cok seven bırı. Cok ısrar edıyo. Kafasına göre hazırlık yapıyo. Sonra aa bıze gelmediniz dıye sitem edıyo. O kadar hazırlık yaptım dıyo

Ben arkadsimla o kadar çok gorusemiyorum bunalıyorum ya
Kayinvalidemi de valla çok severim ama ayda yılda bir ararım çünkü telefon konuşmalarını sevmem
Mesajlasiyoruz o da on dakikadan fazla sürünce sklyorum
Ekimin onunda gittim
Bide kasımın 25 inde filan gitcem yani bir buçuk ayda bir görüşüyorum yeterli
Sürekli mic mic olamam
Kocanda saf heralde sklyosan annemlerde oturalim ne demek sen dolaşalım demisken

Bazen erkeklerin kafasını surte surte beynini akıtmak istiyorum

Baskın degıl ama ısrarı ve konusmayı cok seven bırı. Cok ısrar edıyo. Kafasına göre hazırlık yapıyo. Sonra aa bıze gelmediniz dıye sitem edıyo. O kadar hazırlık yaptım dıyo
İste benimki de ayni böyle.. sana yemin ederim nisanliyim koltuk takimi alcaz tam iki saat kendi önceden gidip begenmis civciv bunu alir demis kendince.. onu aldirana kadar israr etti üsenmedi konuştu. ben de garibim yok annecim icime sinmedi olmasa olur mu falan diyorum daha kirilmasin diye ama almadim iyi ki almadim. İşte bazen yetiskin olduğumuzu artik yönlendirilmeye ihtiyacımız olmadigini olsa bile bizim daniscagimizi anlamiyolar
Sitem etsin bosver zamanla alisir. Bi kere gidiyosan iki kere gitme yavas yavas araya mesafe girer. Esini ikna edebilirsen yani

Dimi yanı. Bırde gitsek varya öglen gıtsek taa aksama kadar orda oluruz

Üff eşim duskun o yuzden zor. Ben suna da cok sınır oldum. Bızım yatagı gıdıp kendılerı sectı begendı.Yanı belkı ben begenmıycem. En ıyısı mesafe cok cıddıyım. Ne kadar ıyi olsalarda mesafe ıyıdır

Dimi yanı. Bırde gitsek varya öglen gıtsek taa aksama kadar orda oluruz
Bende gidince dört gün kalıyorum aslında
Ama sizinki çok mic mic
Ben annemin başını böyle beklemiyorum annemlere sürekli gidelim desem rahatsiz olmaZzmisin dedjn mi kocana

Bende gidince dört gün kalıyorum aslında
Ama sizinki çok mic mic
Ben annemin başını böyle beklemiyorum annemlere sürekli gidelim desem rahatsiz olmaZzmisin dedjn mi kocana
Demedim de özlüyorum diyor. Gidelim insanlar özlüyor diyor. O yüzden haftada bir mutlaka gideriz

Bak bu normal değil ve sağlıklı değil. Eşin evlendiyse merkezde karisi durmalı, normali bu, benim eşimde annesine düşkün ama haftada bir veya iki kere konuşurlar. Bu olmaz. Ona söylemelisin. Yoksa evliliginizde ciddi sorunlar yaşarsınız. Sizin yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmemeli. İstisnalar olabilir.ama düzenli bi şekilde habire anneye gitmek, bu olmaz!! Al karşına konuş onunla, kendini nasil hissettiğini, siz bir yuva olduğunuzu bunu anlamali, artik o annesinin evinde yaşayan küçük çocuk değil, belki evlenince sorumluluk ağır geldi, bilmiyorum, ama zamanla alisacaktir

Konu sahibinin kayınvalidesi öyle değilmiş ki aksine sizinkiler gibi örnekler görüp kadına karşı gereksiz doluyor.

İnşallah. Ama iki tarafta birbirine aşırı düşkün.Dün ailemle vakıt gecırmeyı özlemısım dedı. Eve bıle yenı yenı alısıyor. Ama gitme sürekli diyemem ki yanlıs anlar ben kötü olurum. Zaten eşim daha az arıyor. Annesı hep arayıp mesaj atıyor

Burada yorum yapanlarin neredeyse yarısından fazlasi 'annesi, isterse gunde 15 kere arar, sana mi soracak ne zaman konusacagini, karisma' tarzi yorumlar yapmışlar. Arkadaslar gunde 15 kere anneyle konusmak normal mi Allah aşkına? Tabiki özleyebilir ama daha yeni evliler. Kaldi ki konu sahibi dışarı çıkip yürüyüş yapalim dediği halde anneme gidelim diyende adam. Arayip gelin diye darlayanda kayinvalide.
Evliliğin basında hep nasil başlarsa oyle gider demiyor muyuz?
Zaten hep böyle başlar bu durum, kayinvalide ilk once çağırır çağırır arar devamlı gidilsin ister, e kayınvalidenin niyeti kötü değil aman gidiyim, aman eşim mutlu olsun deyip gidildikce artik geri dönüşü olmaz ve bir kere kayinvalide çağırdığında gitmezseniz sizden kötüsü olmaz.
Konu sahibi kendinden ödün verme. Gitmek seni mutsuz ediyorsa haftada bir iki haftada bir git, alışmasınlar.

Canım bak annem beni 2 kere arasa eşim buna laf etse ağzına o lafı tıkarım. Yalan mı kim eşine bu konuda tavız verir veren var mı ? Ki çoğu kadın gün içinde konuşuyor adam işte yani ne bilecek. Ayrı bır nokta oğlunu paşam dıye sevebilir bu anne oğul ilişkisi ben varım diye kadın oğluna istediği gibi hitap edemiyecek mi? Saçmalık yani. Eşi de zorlamıyor gel diye kocası gıdıp görür kendısı ders çalışıyorum şu bu bahane eder yani yorumlarda konu sahıbı kadının ıyı olduğunu söylüyor ve eşinin zorla götürmediğinide

Kesinlikle öyle yapıyorum. Günde kac kez arıyor annesi. Ben annemı o kadar aramam. Hadi bir kez normal diyeyim. Herseyı merak eder noluyo ne bıtıyo. Benı arıyo gecen bır yaramazlık var mı diyo. Dün ben patladım evde. Eşime dısarı cıkaım dolasalım dedım. O da alayım bızımkılere gıdelım otururuz dedı. Bende zaten evde de oturuyorum. Ben oturmaktan sıkıldım dedım ve kardesı duydu sanırım. Ilk haftamız da abartmıyorum 2 3 kez bız gıttık onlar geldı ve halaa annesı cagırdı. Yenı yenı haftada bire düştü bu durum. Ve kendimde görev gıbı hıssedıyorum. Emın olun her cagırdıgında gıtsem varya hep orda oluruz

Şöyle bazen zorlamaz.Ama haftada bır gıdelım der ve gitmezsem trıp atar. Kızar bana. Ama annesı benı tek cagırıyoo oturalım dıye. O zaman ders calısıyorum falan dersem esım bısey demezde, illa haftada bir falan bırlıkte gıdelım ıstıyır

Hafta bir gidin ne olacak ki sonradan yavaşça 2 haftada bire düşürürsün. Oğlu ıstediği zaman gider eşinde zorlamıyor ders çalışan insana bir şey demez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…