Kaynana

Bence sen hep gitme zaten, dersin var, ama kocanin sürekli gotmesinden rahatsiz oluyorsan kocanla paylas, mesela gecen dolasmak istemissin seni birakip gitmis...diyebilirsin seni ihmal ettigini... kaynana gercekten abartmis...hani haftada bir iki kere ara ama hergün?? Allah sabir versin...ama mutlaka esinle paylas!!

Senın bu evlılıkte soz hakkın yokmu. Nasıl sana sormadan karar verıyorkı. Sende soyle acık acık ben okadar mısafır sevmem neden sureklı dıp dıbe olmak zorundayız de ben ıstemıyorum de sen aılenı ozleyınce gıdebılırsın de ne bılım degısık.

Cuma ızınlı esım. Persembe kardesı ben ve esım cafeye gıdelım dıyor. Bende ıkınız gıdın cuma ıkımız gezerız dıyorum. O da olmaz sende gel ılla dıyor

Off bende bundan korkuyorum. Bu yuzden baştan mesafeliyım ve cok karıstııttırmamaya calısıyorum
Senin annene gelini nasıl davransın isterdin bunu düşün kayınvalidene öyle davran bakalım. Sen annesini annen gibi görmezsen eşin çok üzülür korkmada bence nolcak en fazla karışır zamanla onuda halledersiniz çok ciddiye alıyosunuz bu kaynana meselesini ne bu sanki düşman mı ya o da etten kemikten insan o da bi anne ve senin aşık olduğun adamı doğurup büyütmüş elleriyle sana emanet etmiş bi anne o, o bi rakip değil, o karşı kale değil senin eşinin annesi ve her anne kutsaldır

Hergun mesaj ve arama. Gece sıkı giyinin falan hep böyle. Sabah üşüdünüzmü diye arar. Aşırı düşkün aşırı. Hergün sadece 1 kez degıl sürekli arar. Yoo eşim gıtsın ama beni de sürüklüyor hep. Gitmezsem trıp atıyo

Ama ben zaten kadını arıyorum sürekli. Haftada bır gıdıyorum da fazlasında sıkılıyorum

İşte aılesı oldugu ıcın hayır diyemem ma 1 ay cok fazla rahat edemem ben.Mesela dogum yapınca annem gelır 1 ay kalır dıyor. Ama ben gene rahat edemem.Ama benım annem ıcınde gelsın 1ay kalsın dıyor. Ama aynı evde 1 ay cok fazla cok. Sırf bu yuzden atanınca ufacık ev tutcam ya

Yani aslında fesatlık yapmıyor, sadece hep mıç mıç istiyor. Ama o sehre yerlesmese de 1 2 aylık kalmalı gelsinler dıyor eşim. Ama 1 2 ay fazla degıl mı
Fazla cok fazla benım esımın aılesını evı mahkemelık olmustu ıste evden cıkarlarsa bıze tasınırsınız fılan dedı aılesıne bızle yasayın dedı ses cıkarmadım eve gıdınce ben yasayamam kusura bakma onlar gelırse ben gıderım basta bır oturalım desen evlenmezdım dedım. Kv kp de ben aynı evde yasayamam o sıze kıyamıyor ama ven ıstemem demıstım benım kv dede yerlesmek ıstıyordu bıze oyle soyleyınce oglumun yuvası yıkılır dıye vazgecmıstı sızınkı laftan anlamazmı uygun dılle boyle laf arasında anlatsanız ıstemedıgınızı rahatsız olacagınızı

Ama ben zaten kadını arıyorum sürekli. Haftada bır gıdıyorum da fazlasında sıkılıyorum
Şimdi şöyle kadın yalnız mı eşi var mı yanında ne kadar zamandır evlsiniz oğlunun yokluğuna alışabildi mi bunlar önemli detaylar. Zannetmiyorm ki zamanla bu durum stabil kalsın, illa değişicek haftada bir gitmeler ama dediğim gibi annene nasıl davranılmasını istiyosan kayınvalidene öyle davranmanı tavsiye ederim

Bilmiyorum ama o duruma gelınce söylerım kaynanama. 1 ay patlarım yani.Zaten ben atanınca farklı sehıre 2 3 sene ıdare edecegız.sonra bu sehre gerı gelecegim. Babaannesi hayatta ve kadın felc. Annesı falan ona bakıyor. Suan gelemez. Ama o ölunce kesın gelır. Ben söylerım acık acık aslında 1 ay fazla dıye

Evet ama o da nasıhatvermek, şöyle yap böyle yap demeyı seviyor. Ben İpin ucunu dalsam bız aynı mahallede oturup, sürekli dipdibe olurduk
İkisinin arası niye olmuyor? Dip dibe olmayın ama oturduğunuz yerden de kurulmayın. Bazen yalandan fikrini sorun filan keyfini yapın sonra yine bildiğinizi yapın. İnsan idare etmek deniyor o işe. Özellikle de atıp satamadığımız akrabalarla lazım oluyor.

Haklisin hediyeyse sana sectirirler gidip su olsun diye kaynananin istediğini alinca hediyenin ne anlami kaliyo? Senin isine yaricak sen kullancaksin sonucta..
Eşine tavrini koy taviz tavizi dogurur bastan ayarla mesafeni ailesine karsi.. yani olmuyo cunku bi noktadan sonra kendi kendine kurup patlarsin. Ben de yeni evliyim bastan beri mesafeliyim aramam fazla cunku biliyorum samimi olmaya gelmez.. kaynanama kalsa kendi misafirini bana agirlatcak hergün onun dibinde olcam her istedigi olcak oglu oturcak ben hizmet etcem. Maalesef öyle bi dünya yok oglu prens degil kendi de kralice elizabeth değil
Sana bi tavsiye kimse icin kirilir yanlis anlar diye dusunme sonra bi bakarsin senin kirilmani sallayan bile yok.. bunu yaz bi kenara. En cok kendini sev sadece kendi keyfini düşün kimse icin fedakarlik yapma esin senin icin fedakarlik yapip seni mutlu etmeye calissin.

Yok ıyı davranıyorum kesınlıkle. Bence alısamadı daha. 1 ay oldu. Eşimde alısamadı. Eşi var hatta bir oğlu daha var. Ama asırı duskun bır aıle

Öyle haklısınız. Zaten o hep şunu bunu yap dıyor. Dınlıyorum ama yapmıyorum tabıkı de

Yok ıyı davranıyorum kesınlıkle. Bence alısamadı daha. 1 ay oldu. Eşimde alısamadı. Eşi var hatta bir oğlu daha var. Ama asırı duskun bır aıle
Geçer mutlaka alışma aşamasında herkes şimdi. kasma rahat ol eşini sıkma gülücük saç etrafa güzel dilli tatlı dilli ol

Bence bu karsinizdaki kisiye göre cook degisiyo. Ben dediginiz gibi bildigim seyleri bile soruyodum bi ara hosuna gitsin bak bana danisiyo desin diye bi baktim iş bambaska bi yere gidiyo. Simdi direkt geri cekildim. Karsinizdaki baskın biriyse olmuyo öyle en güzeli mesafe koymak. Az iletisim az huzursuzluk

Ben zaten kesınlıkle herseyı söyluyorum. Kaynanam gelın mevludu vermek istiyordu bu evde. Tüm akrabaları toplayacak. Ben istemedim yapamadı. Evet ben taviz versem varya haftada en az 3gun oradayız hatta evı oraya tası tırlar bıze. Suprız yapacaklarmış. Guzel dusunmus ler ama masayı görsen tam yaslı ısı hıc begenmedım. Eşimde bana kızıyo begenmedım bana ıyılık yaranmazmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…