- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Mesela baska sehır de ıs buldu ama buraya 1 saatlik sehır. Oraya girersem o sehire kardeşimi de getırım dıyor. Tabı getırırse bızde kalcak. Yanı atanınca yok surata atanırsam aılemı getırım onlarda yerlesir oraya. Vala sırf dogu yazcam ki kimse gelmesin pesımden.E ozman sorun es te esınle konus aıle oldugunuzu kımseden bısey duymak ıstemedıgınızı gerekırse sızın soyleyecegınızı.
Bunun suçu kaynananız değil ki eşiniz. Niye kaynanaya bilendiniz de eşinize karşı bir yaptırım yok hiç? Anlatırsanız evdeki her şeyi kadının da haberi olur sonuç olarakMesela kaynananiz hergun kım geldı kım gıttı noldu hepsinden haberı var. Bunu nasıl engellicem
Atanınca gercekten ufacık ev tutcam. Ailem 1 ay gelır kalır dıyor en kotu. Ama nevsehıre atanırsan ailemde gelır yerlesırız oraya dıyor. Hayır ınsanlar niye duzenını bozacak. Karadenize gidersen 1 ay gelirler kalırlar dıyor. Kı 1 ay aynı evde cok uzun zaman.Yanı sırf bu yuzden Karadeniz yazmıycam.E ozman sorun es te esınle konus aıle oldugunuzu kımseden bısey duymak ıstemedıgınızı gerekırse sızın soyleyecegınızı.
Ama o da soruyo ne var ne yok. Haklısınız. Eşime söylıycem herseyı söyleme kim geldı kım gıttı ama bu sefer dıycek ki neden annem o benım bilse nolcak dıycekBunun suçu kaynananız değil ki eşiniz. Niye kaynanaya bilendiniz de eşinize karşı bir yaptırım yok hiç? Anlatırsanız evdeki her şeyi kadının da haberi olur sonuç olarak
Öyle herkes sorar herkese anlatmıyoruz ama. Yuvarlayın gitsin işte. Gerçi ben kendi kaynanam olsa bilmesinden rahatsız olmazdım doğrusu. Sonuçta çağırma etme demiyorsa.Ama o da soruyo ne var ne yok. Haklısınız. Eşime söylıycem herseyı söyleme kim geldı kım gıttı ama bu sefer dıycek ki neden annem o benım bilse nolcak dıycek
her gun gorusuyorsa bunlari bilmesi normal degil mi? esiniz yatak odanizi anlatmis gibi konusuyorsunuz. siz kardesinizle konusurken gunluk olup bitenden bahsetmez misiniz? annenizin rahatsizligi, sizin izinli olmaniz, kardesinizin gelecek olmasi vs. bunlar devlet sırrı meseleler degil.Tamamda evde ne oldu ne bıttı herseyı bılıyor. Mesela ben sınav sonucumu söylemeden esım herseyı söyluyor. Mesela eve masa alcaz. Eşim bızımkıler at fotosunu dıyor. Ya dedim bız kullancaz.ev tutcaz son onlara gösterdik. İlla onlarda begencek. Yanı herseye onları katıyor ama ben kullanacagım. Ya oglunu arasın ama ben evde ne oldu kım geldı kım gıttı herseyı bilsin istemiyorum. Annemin parmagı sıkıstı hastaneye gıttık. Kadının bundan haberi var, annenlerin o gun geldıgınden falan herseyden haberı var. Ben bunu sevmıyorum. Yarın kardesım gelcek söylemıycem esıme. Gıdıp annesıne söyluyor herseyı
Şu erkeklerin sanki bi kendileri evlenmis annesinden ayrilmis gibi davranmalari kadar beni ifrit eden bisey yok ya.Kaynanam genel olarak iyi. Sadece sürekli görüşmek istiyor.Eşimi günde en az 1 2 kez mutlaka arar. Haftasonu işe gitmedim. Her şeyden haberi var.Beni gene 2 güne bir arar ama eşime aşı düşkün. Ogullarına paşam diye ölür resmen.Her hafta gideriz oturmaya.Bugün eşim izinli.İş görüşmesine gidecek. Kaynanam beni de onlara götürmemi ve birlikte oturmamızı söyledi. Ben kpss çalışıyorum. Eşimde ders çalışıyor dedi.Evde sıkıldım oturmaktan. Görüşme sonrası az dolaşalım dedim eşime. O da o zaman hazırlan alayım seni bize geçelim otururuz diyor. Ben evde oturmaktan sıkıldım, ordada oturcaz dedim. O gitti gitmedim ben.Eşimde aşırı düşkün. Burda ki konuları okuyorum ve etkileniyorum. Ve kaynanam sürekli şunu yaptım gelin bunu yaptım gelin deyince daralıyorum. 2haftada bir gitmek istiyorum ama eşim ailesini özlüyor.Eşimi hergün araması fazla mı bana mı öyle geliyor. Sürekli iç içe olalım, hep gidelim istiyor. Ama kendi aileme bile o kadar sıklıkta gitmiyorum.
Haklısınız cok dogruKaynana değil sorun eşiniz .
Ben şundan rahatsız oluyorum. Kadın sonra demesin kardeşin gelıyor bız gelmiyoruz falan. Bundan sorun cıkmasın dıye söylemek istemiyorumÖyle herkes sorar herkese anlatmıyoruz ama. Yuvarlayın gitsin işte. Gerçi ben kendi kaynanam olsa bilmesinden rahatsız olmazdım doğrusu. Sonuçta çağırma etme demiyorsa.
Evet bu denli ic islerinden haberdar olmasi can sıkıcı gercekten. Esinizle konustunuz mu uzun uzun bu konulari mesela, ne diyor?Kesinlikle degısmez. Baskı bazen yapıyor yapmaz mı. Dün yapmadı Allahtan. Cunku evde degıldı dısardaydı. Ya ben sundan da rahatsızım eşimi arıyor tamamda arasın. Ama kadının herseyden haberı oluyor. Hergun kım geldi kim gitti noldu. Gecen annemler geldı annemın parmagı sıkıstı falan. Kadın bunu bıle duymus.Yanı esım herseyi rapor edıyor ben bunu sevmiyorum. Gece mesaj atıyo üstünüz sıkı giyin. Sürekli bir mesaj sunu bunu yapın. Ben bunu sevmiyorum
Öyle öyle.kendi anneme de 2 haftada bır gıdıyorum. Annemı özledım dıye sızlanmıyorum ben. Ama o sürekli aılemı özledım, onlarla zaman gecırmeyı özledım, burnumda tutuyo dıyor. Persembe kardesıyle 3umuz cafeye gıdelım dıyor. Ama ben dedım kardesınle tek gıt zaman gecırın. Ama o da illa sende gel seni tek bırakmam dıyor. Belkı yalnız daha rahat konuscak lar ondan dıyorum bende. Aılesine gıdınce de kardesıyle cekılır kenara öyle saatlerce konusma bunu anlamıyorumŞu erkeklerin sanki bi kendileri evlenmis annesinden ayrilmis gibi davranmalari kadar beni ifrit eden bisey yok ya.
Sen de ayrildin ailenden sen annem diye agliyo musun her gün?
Haklisin sonuna kadar. Gidiyosa kendi gitsin ama biraz da kendine ceki duzen versin yani böyle nereye kadar.. bi süre sonra gelin gelmiyo lafi yapar..
Hiç öyle bir tavrına rastladınız mı?Ben şundan rahatsız oluyorum. Kadın sonra demesin kardeşin gelıyor bız gelmiyoruz falan. Bundan sorun cıkmasın dıye söylemek istemiyorum
Yanlıs anlar dıye söylemedim. Ama mesela ev tutarken onları da aldık geldik. Masa alırken falan eşime dedim ya bız kullancaz onlara nıye soruyoruz.Ben herseyı kendım yaparım alıstım böyle. Ama o ılla sorcak onlara. Ama ben begendım masayı. Mesela annesıne kalsa bıze daha buyuk koyu masa aldırcaktı. Ben mermer tarzı aldım. Yani ne bıleyım böyle herseyı sormak falan sevmıyorum ciddenEvet bu denli ic islerinden haberdar olmasi can sıkıcı gercekten. Esinizle konustunuz mu uzun uzun bu konulari mesela, ne diyor?
Rastlamadım ama üzülür falan ondan sonra yanlıs anlar. Kız kardesımde araba var. 2 kez geldıler. Yarın sadece kız kardesım gelcek yanıma.Hiç öyle bir tavrına rastladınız mı?
Konusmaniz lazim ciddi ciddi. Artik ayri bir evi oldugunu, onceliginin annesi degil esi oldugunun ayrimina varmasi gerekiyor. Bu sekilde yasmaaya devam ederseniz uzun vadede daha ciddi sorunlar cikabilir. Bu da sizi yorar.Yanlıs anlar dıye söylemedim. Ama mesela ev tutarken onları da aldık geldik. Masa alırken falan eşime dedim ya bız kullancaz onlara nıye soruyoruz.Ben herseyı kendım yaparım alıstım böyle. Ama o ılla sorcak onlara. Ama ben begendım masayı. Mesela annesıne kalsa bıze daha buyuk koyu masa aldırcaktı. Ben mermer tarzı aldım. Yani ne bıleyım böyle herseyı sormak falan sevmıyorum cidden
Kusura bakmayın ama kaynanamı sevesim yok deseniz inanın çok daha kolayRastlamadım ama üzülür falan ondan sonra yanlıs anlar. Kız kardesımde araba var. 2 kez geldıler. Yarın sadece kız kardesım gelcek yanıma.
Haklısınız. Bir daha böyle bırsey de onları da kattıgında söylıycem.Konusmaniz lazim ciddi ciddi. Artik ayri bir evi oldugunu, onceliginin annesi degil esi oldugunun ayrimina varmasi gerekiyor. Bu sekilde yasmaaya devam ederseniz uzun vadede daha ciddi sorunlar cikabilir. Bu da sizi yorar.
Aslında seviyorum da sürekli mıç mıç olmak istemiyorum. Bırde sunu söyle yap bunu buraya koy hep böyle seyler dıyor sıkılıyorumKusura bakmayın ama kaynanamı sevesim yok deseniz inanın çok daha kolay
Kadın size hiçbir şey yapmıyor aslında kötü olarak ama asla yaranamıyor. Olmayan ihtimallerden bir şeyler kurup kafanızdan tavır alıyorsunuz.
Kendi anneniz hiç demez mi mesela şunu yap bunu yap diye? Desin siz kendi bildiğinizi yapın. Çok öyle dediğim dedik biri gibi anlatmadınız. Eşya alırken eşiniz sormak istiyorsa sorsun aynı fikirde olursanız ne ala ama farklı düşünüyorsanız kendi istediğinizi alın. Zaten size de sormuyormui eşinize ne yaptınız ne ettiniz diye soruyormuş. Ne bileyim ben kendi annemle konuşurum o gün ne yaptık hiç evimizin her şeyini biliyor gibi düşünmedim. Eşim düşünse rahatsız olurdum.Aslında seviyorum da sürekli mıç mıç olmak istemiyorum. Bırde sunu söyle yap bunu buraya koy hep böyle seyler dıyor sıkılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?