Kaynana

duvarsaatii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2018
2.189
4.417
133
Evliliğimin 5.yaşında gelen itiraf... :) Kv aynen şöyle bir cümle kurdu. "Kocadan bir şey göremeyince tüm ilgiyi çocuğuma verdim ondan bekledim. Bi de hasta büyüdü çok uğraştım şimdi de o beni çekmezse olmaz , çekecek." Görümce kadın olunca malum onda kocasini göremiyor. Varsa yoksa eşim... halbuki kp de iyi . Gıcıklığı kv yapıyor. Adama ne dese yapar.

Eşime Nazlarının sebebi buymuş. E ben ne yapayım?

Geçen gün uzanıyodu "ne olur oğlum gel yanıma yat küçükken babam işe gitse de annemle yatsam derdin hep ne olur gel biz ana oğuluz" dedi. Eşim anne olur mu öyle saçma şey diyip gitmedi tabi yanına. Eşim 30 yaşında :D nelerle uğraşyoruz ya karısının yanında gel yanıma yat diyor.

Şelâle midir nedir bu ne saçmalık yahu

Kv hala oğlunu 10 yaşında ballı süt içen biri olarak görüyor
Birşey diyemiyorum kadın kocasından ilgi göremeyince veya kocası ilgilidir de anlaşamıyorlardır belki vs. Her ne ise kendisini oğluna adamış
Ama bence oğlu da mantıksal çerçevede davrandığı ve cevap verdiği sürece sorun yok

Bu ne yahu ben kv şükredeyim kadının tek sıkıntısı sesi . Sürekli bi yüksek sesle konusur bağırarak onda da alıştım zaten artık. Hatta bazen eşim rahatsız olur anne yavaş bağırma diye.
İş eşte bitiyor kendisi mantıklı davrandığı sürece sıkıntı yok..

Geçen gün uzanıyodu "ne olur oğlum gel yanıma yat küçükken babam işe gitse de annemle yatsam derdin hep ne olur gel biz ana oğuluz" dedi.

ne var bunda

eskileri anmış

sarılalım demiş
nelerle uğraşyoruz ya karısının yanında gel yanıma yat diyor.

karısının yanında olunca ne oluyor

yani eşiniz annesinin yanına yatınca karısı ile bağı mı zedeleniyor

yahut birinin yanına yatınca akla neden ilk cinsellik geliyor

evin ortasında hep beraber otururken uzanmaktan söz ediliyor yani öyle eş ile anneyi karşılaştırılacak bir durum dahi yok

kv dem hep anlatır babası nöbete gidince X benimle yatardı diye hiç aklıma bundan kötü anlam çıkartmak gelmedi

eşim evine girdiği andan itibaren de gel otur yanıma, uzan sen, yorulmuşsundur vs vs der

bundan da alınmadım hiç

Eşim 30 yaşında :KK70: nelerle uğraşyoruz ya karısının yanında gel yanıma yat diyor
Ben en çok bu cümleye şaşırdım
Biriniz karısı biriniz annesi
Karısının yanında annesinin yanına niye yatamasın adam?
Birbirinizin seçeneği değilsiniz ki 🙄

Evliliğimin 5.yaşında gelen itiraf... :) Kv aynen şöyle bir cümle kurdu. "Kocadan bir şey göremeyince tüm ilgiyi çocuğuma verdim ondan bekledim. Bi de hasta büyüdü çok uğraştım şimdi de o beni çekmezse olmaz , çekecek." Görümce kadın olunca malum onda kocasini göremiyor. Varsa yoksa eşim... halbuki kp de iyi . Gıcıklığı kv yapıyor. Adama ne dese yapar.

Geçen gün uzanıyodu "ne olur oğlum gel yanıma yat küçükken babam işe gitse de annemle yatsam derdin hep ne olur gel biz ana oğuluz" dedi. Eşim anne olur mu öyle saçma şey diyip gitmedi tabi yanına. Eşim 30 yaşında :KK70: nelerle uğraşyoruz ya karısının yanında gel yanıma yat diyor.
Oldu bide ayağına yatırp sallasın uyutsun bari koca adamı :olamaz:

Yanıma yat demesini neden bu kadar garipsediniz ki? Sizin yanınızda olunca ne oluyor? Gece benimle uyuyu kastetmemistir herhalde, o an içindir.

32 yaşında ve evliyim arada babam, koltukta uzanıyorken yanına sokulurum, küçükken bu şekilde bana çok masal anlatırdi onları konuşur güleriz. Eşimin de evde olduğu zamanlar olmuştur. Ayıp mı etmiş oluyorum şimdi kendisine?

Ben en çok bu cümleye şaşırdım
Biriniz karısı biriniz annesi
Karısının yanında annesinin yanına niye yatamasın adam?
Birbirinizin seçeneği değilsiniz ki 🙄
Yatabilir ilaki, yatamaz diye yazılı bir kural yok ama herşeyinde bir yakışığı var
Benim eşim girse annesinin koynuna sarmaş dolaş yatsalar tuhafıma gider açıkcası.
Bende küçükken en çok babama sarılıp uyumayı severdim, ama şuan yapsam oda tuhafıma gider

Yatabilir ilaki, yatamaz diye yazılı bir kural yok ama herşeyinde bir yakışığı var
Benim eşim girse annesinin koynuna sarmaş dolaş yatsalar tuhafıma gider açıkcası.
Bende küçükken en çok babama sarılıp uyumayı severdim, ama şuan yapsam oda tuhafıma gider
Bu yakışık herkese göre farklı ama
Sizin evde tuhaf karşılanır bizim evde karşılanmaz
Bu bizi de sizi de tuhaf yapmaz ki
İlişki dinamiklerimiz farklı sonuçta

Bu yakışık herkese göre farklı ama
Sizin evde tuhaf karşılanır bizim evde karşılanmaz
Bu bizi de sizi de tuhaf yapmaz ki
İlişki dinamiklerimiz farklı sonuçta
Mutalaka
Ama ben yorum yaparken zaten herzaman kendi açımdan yorumlarım. Başkasının evinin içinde ne olmuş bilemem, çokta ilgilenmem.
Belki benim kayınvaldem ister oğlu yanına uzanıp yatsa diye ama hiç öyle birşey demedi. Görmediğim için zihnimde canlandırınca hoş gelmedi. Canlısını görsme belki banada normal gelirdi.

İnsanlarda bir değişik büyüyünce evlatlıktan afaroz edilip artık yetişkin anne baba ile öpme sarılma yok efenim şu şu artık yapılmamalı diye bir kural mı var? Karısı yanında diye kimse o zaman içinden geldiği gibi evladını sevmesin. Yanına uzanınca ne oluyor niye garip geldi? Benim babam her gün işe gitmeden önce kalkar kardeşimi öper biraz başında durur sonra gelir yanıma sokulur yarım saat bir saat de yatar. Akşamları yorulmuşsa annemin erkek kardeşimin benim kimi dibinde görürse dizlerine yatar. Her ailenin ilişki dinamiği sıcaklığı farklıdır

İleriye gitmedigi sürece masumane geldi bana aslında. 30 yaşında ki adama gel yanıma yat haa çok iyi:KK48: benimde oglum var 6 aylık 30 yaşına geldiğinde yanıma uzan diyebilirim heralde ne karısı ne bi başkası oğluma olan sevgimi nasıl göstereceğime karışamaz siz biraz abartıyosunuz bence olayı anne oğul onlar. Burda nasıl ki karı koca arasına giren kaynanaları eleştiriyoruz burdada sizi elestirmemizde sıkıntı olmaz heralde

Geçen gün uzanıyodu "ne olur oğlum gel yanıma yat küçükken babam işe gitse de annemle yatsam derdin hep ne olur gel biz ana oğuluz" dedi. Eşim anne olur mu öyle saçma şey diyip gitmedi tabi yanına. Eşim 30 yaşında :KK70: nelerle uğraşyoruz ya karısının yanında gel yanıma yat diyor.

Ben anneme sarılıp yatarım. Ama oğul olunca gelinin gözüne batıyor. Ne var sarılıp yatsa size neden batıyor ki ? Kızı olmayan ne yapsın oğlunu evlendirince unutsun mu?

Diğer konuda haklısınız beni çekmek zorunda çekecek diye bişey yok. Çocukları kendimize baktırmak kapris yapmak için doğurmuyoruz

Boyle insanlarin hislerini oldukca anormal buluyorum. Oglu kucukken yatarlar anlarim da artik kazik kadar adam. Hasta midir nedir kadin?
Ha bu arada tuhaf karsiladigim cocuguna sarilmak istemesi degil beni cekmek zorunda diye cirkin bir lafi alenen soylemesi.

Son düzenleme:
Yanıma yat demesini neden bu kadar garipsediniz ki? Sizin yanınızda olunca ne oluyor? Gece benimle uyuyu kastetmemistir herhalde, o an içindir.

32 yaşında ve evliyim arada babam, koltukta uzanıyorken yanına sokulurum, küçükken bu şekilde bana çok masal anlatırdi onları konuşur güleriz. Eşimin de evde olduğu zamanlar olmuştur. Ayıp mı etmiş oluyorum şimdi kendisine?

Yanımda uyu anlamındaydı :) o anlık degil.

Back
X