Kaynana

Geçen gün uzanıyodu "ne olur oğlum gel yanıma yat küçükken babam işe gitse de annemle yatsam derdin hep ne olur gel biz ana oğuluz" dedi. Eşim anne olur mu öyle saçma şey diyip gitmedi tabi yanına. Eşim 30 yaşında :KK70: nelerle uğraşyoruz ya karısının yanında gel yanıma yat diyor.
Ahh,peki biz neler okuyoruz böyle,nasıl bir kafa yapınız var.İma ettiğiniz şey çok çirkin!!

öncelikle siz kayınvalidenizde mi kaldınız o gün? konuyu anlamak amaçlı soruyorum. yani başta uzanırken gel yanıma yat deyince bu bana anormal gelmedi çünkü kaç yaşına gelirsen gel bir anne için hala küçücük bir çocuksun :-) ben gidince annemle babamla sarmaş dolaş otururum babama sarılırım yanına uzanırım, ama orada kalıyor ve uyuma zamanıysa yani konu "eşinle yatma bu gece benimle yatsa" o zaman belki bende garip karşılayabilirim. ama kötü niyet olduğunu düşünerek değil. hep birlikte bir evde kalıyorsak eşimin benimle yatmasını isterim o yüzden.konu başına dönerken siz normal uzanıyorken böyle bir şey olmuş gibi yazmışsınız

Açıkçası ben herkes güler sohbet döner diye yazmıştim :KK70: ama beni haksız bulanlar var aramızda şaşırdim. Bir de o açıdan bakayım .
Bdv ye herkes gülsün,sohbet dönsün diye konu açılmıyor yalnız.Amacınız buysa geyik bölümüne açın.Hoş gülünecek bir durum da yok ortada.

Ahh,peki biz neler okuyoruz böyle,nasıl bir kafa yapınız var.İma ettiğiniz şey çok çirkin!!

Bir şey ima etmiyorum. Gece niye anne ogul uyusun ya koca adam ?? Pis bir sey gelmiyor benim aklima tabi ki de aklimin ucundan gecmez ben hic o açidan bakmadım bile sizler gibi. Töbe yarabbim. Sadece kari koca uyumak varken niye ben tek yatayim?

öncelikle siz kayınvalidenizde mi kaldınız o gün? konuyu anlamak amaçlı soruyorum. yani başta uzanırken gel yanıma yat deyince bu bana anormal gelmedi çünkü kaç yaşına gelirsen gel bir anne için hala küçücük bir çocuksun :-) ben gidince annemle babamla sarmaş dolaş otururum babama sarılırım yanına uzanırım, ama orada kalıyor ve uyuma zamanıysa yani konu "eşinle yatma bu gece benimle yatsa" o zaman belki bende garip karşılayabilirim. ama kötü niyet olduğunu düşünerek değil. hep birlikte bir evde kalıyorsak eşimin benimle yatmasını isterim o yüzden.konu başına dönerken siz normal uzanıyorken böyle bir şey olmuş gibi yazmışsınız

Onlarla kalıyorduk. Ben tek uyuma o oğluyla uyusundu muhabbet. Kendi yatağında uzanıyodu geceydi vakit yani uyuyacaktık.

E ben ne yapayım diye sormuşsunuz ama bir şey yapmanız gerektiğini neden düşündünüz anlamadım gerçekten. Siz hiç babanıza o uzanırken sarılmaz mısınız? Ayrıca ima ettiğiniz şey gerçekten hoş değil. Siz orda olunca ne oluyor ki? Siz babanıza sarılsanız eşinize ayıp mı etmiş olacaksınız? Böyle mi düşünüyorsunuz gerçekten

Hayır babama sarılmam. Cünkü babam yok. Ben bebekken öldü. Böyle hassas soruları sorarken bir dahakine dikkat edin. Hadi ben incindim. Başkası incinmesin.

Ve benim babam kötü bir adam da olabilirdi aile bağlarım çok çok kötü de olabilirdi . Hemen siz babanıza sarılmaz mısınız yatmaz mısınız minvalinde sorular çok değişik. Sonuçta herkes şanslı olmuyor sizler gibi. :)

Bir şey ima etmiyorum. Gece niye anne ogul uyusun ya koca adam ?? Pis bir sey gelmiyor benim aklima tabi ki de aklimin ucundan gecmez ben hic o açidan bakmadım bile sizler gibi. Töbe yarabbim. Sadece kari koca uyumak varken niye ben tek yatayim?
Gel benimle uyu dediğini sanmıyorum,abartıyorsunuz bence yanıma gel uzan demesini.Bu arada kp nerde peki,kv tek yatıyor demişsiniz tek kişilik yatakta?
Yazdığınız mesaj da öyle anlaşılmıyor maalesef,gayet ima etmişsiniz.

Gel benimle uyu dediğini sanmıyorum,abartıyorsunuz bence yanıma gel uzan demesini.Bu arada kp nerde peki,kv tek yatıyor demişsiniz tek kişilik yatakta?
Yazdığınız mesaj da öyle anlaşılmıyor maalesef,gayet ima etmişsiniz.

Karı koca ayrı yatıyorlar. Kp erken uyur genelde ben eşim ve kv otururuz onlardayken . Gece 12 bucuk 1di kendi yataginda uzanıyordu. Biz de geçecektik kendi yatagimiza. Olay bu. Uyuma vaktiydi yani.

Ve benim babam kötü bir adam da olabilirdi aile bağlarım çok çok kötü de olabilirdi . Hemen siz babanıza sarılmaz mısınız yatmaz mısınız minvalinde sorular çok değişik. Sonuçta herkes şanslı olmuyor sizler gibi. :)
Biraz sakin ne olur,herkes baba sevgisi yada ilgisi göremeyebilir buda çok normaldir.
Ben kendi adıma söyleyim bende rahmetli babama sarılayım gidip öpeyim durumu olmadı hiç,banada çok düşkün bir babaydı.
Bunlar tamamen içten gelen duygulardır bana göre.

Biraz sakin ne olur,herkes baba sevgisi yada ilgisi göremeyebilir buda çok normaldir.
Ben kendi adıma söyleyim bende rahmetli babama sarılayım gidip öpeyim durumu olmadı hiç,banada çok düşkün bir babaydı.
Bunlar tamamen içten gelen duygulardır bana göre.

Yani ben de sarılma taraftarıyım kesinlikle en cok istedigim sey cocugum olursa babasiyla oyle bir ilişkisi olsun . Ama orda ben hem onlardayım hem beni tek bırakıp onunla yatmasını istemek anormal degil de nedir. Yani o kadar anormal ki beni güldürdü :)

Hayır babama sarılmam. Cünkü babam yok. Ben bebekken öldü. Böyle hassas soruları sorarken bir dahakine dikkat edin. Hadi ben incindim. Başkası incinmesin.

Başınız sağolsun, incittiysem özür dilerim ama hassas bir soru olduğunu düşünmüyorum. Baba bir örnekti sadece yerine amca, dayı, kardeş, kuzen ekleyebilirsiniz aynı soruya. Müneccim değilim, bilemem, böyle bir hassasiyetiniz vardıysa konuda belirtebilirsiniz. Elbette ki yakın birinin acısı hiçbir zaman geçmez bunu kabul ediyorum, babanız yeni vefat etse acınızın tazeliğini anlayabilirdim ama bu yaşınıza kadar defalarca baba söylemiyle karşılaşmışsınızdır siz babanıza böyle yapmıyor musunuz sorusu hala sizi bu derece incitebiliyorsa kendi iyiliğiniz için destek almanızı öneririm.

Karı koca ayrı yatıyorlar. Kp erken uyur genelde ben eşim ve kv otururuz onlardayken . Gece 12 bucuk 1di kendi yataginda uzanıyordu. Biz de geçecektik kendi yatagimiza. Olay bu. Uyuma vaktiydi yani.
Oğluna naz yapmış,kayınvalide diye hemen tavır almayın.Sürekli sizi huzursuz etse,evliliğinizi zedelese hak vermem kayınvalidenize.Evlendi diye anne babalar çocuklarına hiç mi naz yapmasın,hiç mi ilgi beklemesin,ne olur yani.İnsanlar yaşlandıkça çocuklaşıyor.Anne baba gönlü hoş etmekle bir şey kaybedilmez.

Yani ben de sarılma taraftarıyım kesinlikle en cok istedigim sey cocugum olursa babasiyla oyle bir ilişkisi olsun . Ama orda ben hem onlardayım hem beni tek bırakıp onunla yatmasını istemek anormal degil de nedir. Yani o kadar anormal ki beni güldürdü :)
İnşallah olur babayla sevgi yumağı oluştururlar.
Anne oğul beraber mi uyumaktı yoksa niyeti ..

Başınız sağolsun, incittiysem özür dilerim ama hassas bir soru olduğunu düşünmüyorum. Baba bir örnekti sadece yerine amca, dayı, kardeş, kuzen ekleyebilirsiniz aynı soruya. Müneccim değilim, bilemem, böyle bir hassasiyetiniz vardıysa konuda belirtebilirsiniz. Elbette ki yakın birinin acısı hiçbir zaman geçmez bunu kabul ediyorum, babanız yeni vefat etse acınızın tazeliğini anlayabilirdim ama bu yaşınıza kadar defalarca baba söylemiyle karşılaşmışsınızdır siz babanıza böyle yapmıyor musunuz sorusu hala sizi bu derece incitebiliyorsa kendi iyiliğiniz için destek almanızı öneririm.
Tesekkür ederim öneriniz için. Normalde hic bir hassasiyetim yok aslinda dediginiz gibi cook uzun yillar oldu. Kardeslerim ve annem hiç yoklugunu hissettirmedi bugüne kadar. Evin simarik kizi gibi el bebek bül bebek asiri sevgiyle yetistirildim. Belki de ondan eşimi kıskaniyorun abim gibi annem gibi bir benim olsun istiyorumdur bu konuda destek aldım da :) ama böyle sacma bi konuda Sanane tarzı saygisiz saygisiz cevaplar beni gerdi.

Babam yok . Ben 2 yaşındayken vefat etmis o yüzden sizin orneginizi anlayamayacağim.
Başınız sağ olsun😔 Diğer konular için bir şey diyemem ama erişkin olsanız bile, arada annenizi veya babanızı kırmamak için anne veya babayla yatmak tuhaf değil.

Başınız sağ olsun😔 Diğer konular için bir şey diyemem ama erişkin olsanız bile, arada annenizi veya babanızı kırmamak için anne veya babayla yatmak tuhaf değil.
Gece Uyumak ... hani uzandım 5 dk degil tabi ki . Ben kv lerdeyim. Misafirlikte. Onlara kalmaya gitmisiz ben tek yatayim o oğluyla mı yatsın? Ben hiç boyle bir sey görmedim kimsede. Ama cogu kisi normal dedigine göre normalmiş onu öğrendim.

Tesekkür ederim öneriniz için. Normalde hic bir hassasiyetim yok aslinda dediginiz gibi cook uzun yillar oldu. Kardeslerim ve annem hiç yoklugunu hissettirmedi bugüne kadar. Evin simarik kizi gibi el bebek bül bebek asiri sevgiyle yetistirildim. Belki de ondan eşimi kıskaniyorun abim gibi annem gibi bir benim olsun istiyorumdur bu konuda destek aldım da :) ama böyle sacma bi konuda Sanane tarzı saygisiz saygisiz cevaplar beni gerdi.

Aldığınız destek sanırım bir işe yaramamış eğer hala eşim bir benim olsun diye düşünüyorsanız söylüyorum bunu. Sizden önce annesi vardı. Olayı yarışa, eşim kimin olacağa döndürürseniz kaybederSiniz veya sorunlu bir evlilik yaşarsınız. Elbette sanane kelime olarak hoş değil ama eğer konu açılıyorsa farklı görüşlere de hazırlıklı olmak lazım. Herkes sizinle aynı düşünemez neticede, yüzde yüz haklı olduğunuz bir konu bile açsanız sizin gibi düşünmeyen birine denk gelmeniz binlerce üyenin olduğu bir platformda gayet olası.

ne var bunda

eskileri anmış

sarılalım demiş

karısının yanında olunca ne oluyor

yani eşiniz annesinin yanına yatınca karısı ile bağı mı zedeleniyor

yahut birinin yanına yatınca akla neden ilk cinsellik geliyor

evin ortasında hep beraber otururken uzanmaktan söz ediliyor yani öyle eş ile anneyi karşılaştırılacak bir durum dahi yok

kv dem hep anlatır babası nöbete gidince X benimle yatardı diye hiç aklıma bundan kötü anlam çıkartmak gelmedi

eşim evine girdiği andan itibaren de gel otur yanıma, uzan sen, yorulmuşsundur vs vs der

bundan da alınmadım hiç
Oğlum boyumu geçti, arada tv izlerken uzanırsa yanına kıvrılır öper koklarım.
Bir kaç sene sonra yine yapmak istersem gelinin ağzına "kıskanç kv" diye düşeceğim sanırım.
Evlat bu ya benim vücudum da büyümüş, canımdan can severken de gelini düşünerek uzaktan mı sevmem lazım?
Offf ya kendi doğurduğumuda mı sevemeyeceğim gelin ne der diye.

İleriye gitmedigi sürece masumane geldi bana aslında. 30 yaşında ki adama gel yanıma yat haa çok iyi:KK48: benimde oglum var 6 aylık 30 yaşına geldiğinde yanıma uzan diyebilirim heralde ne karısı ne bi başkası oğluma olan sevgimi nasıl göstereceğime karışamaz siz biraz abartıyosunuz bence olayı anne oğul onlar. Burda nasıl ki karı koca arasına giren kaynanaları eleştiriyoruz burdada sizi elestirmemizde sıkıntı olmaz heralde
Aynı fikirdeyiz ama "İleriye gitmedigi sürece masumane geldi" derken neyi kastetdiğinizi algılayamadım.

Back
X