- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.283
- 748
- Konu Sahibi duvarsaatii
- #61
Bazıları saçma bulur bazıları normal bu gayet normal herkesin dinamiği farklı ama absürt anormal bir durumda değil. Yani abin annen eşim benim olsun durumu sağlıklı değil. Zira kimse sizin malınız değil. Sizden önce annesi vardı sizden sonrada sizleykende olmaya devam edicek. Onu doğuran ve ya onu bu yaşa getiren annesidir. Benim karanlık fobim var 27 yaşımdayım babamın olmadığı geceler gider annemin koynunda yatarım. Bazen bir uyanırım sabah babam yanıma kıvrılmış uyumuş. Gayet normal istersen 50 yaşına gel onlar için hala küçüksün. Bu arada ben tek yatmak zorunda mıyım yetişkin adam annesinin yanında uyumaz dersiniz biride çıkar der ki sende koca kadın bir kere tek yatamıyor musun ? Evlenene kadar kocan yoktu der. Bla bla bir sürü şey denir. Herkesin yorumu bakış açısı farklı ama anne baba için bu tarz şeyler gayet normalGece Uyumak ... hani uzandım 5 dk degil tabi ki . Ben kv lerdeyim. Misafirlikte. Onlara kalmaya gitmisiz ben tek yatayim o oğluyla mı yatsın? Ben hiç boyle bir sey görmedim kimsede. Ama cogu kisi normal dedigine göre normalmiş onu öğrendim.
 
	 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 ama beni haksız bulanlar var aramızda şaşırdim. Bir de o açıdan bakayım .
  ama beni haksız bulanlar var aramızda şaşırdim. Bir de o açıdan bakayım .
		 ileride damat da bizi yadırgayabilir, bazen yatakta ben, arada 26'lık kızım ve dört bacaklı kızım, eşim şeklinde yatarız sabah keyfi yapmak için, bir gün ya yatak çökecek ya birimiz düşecek sığamıyoruz bir türlü.
 ileride damat da bizi yadırgayabilir, bazen yatakta ben, arada 26'lık kızım ve dört bacaklı kızım, eşim şeklinde yatarız sabah keyfi yapmak için, bir gün ya yatak çökecek ya birimiz düşecek sığamıyoruz bir türlü. sen biliyorsun abla engelli kardeşim var bazen babama bugun koltukta yat bugun annemleyim diyor. Reis emiri verdi diye güleriz. Bazen babam gece çalışır gelmez. Abla beni annemin yanına götür der. Yatağa taşırım bı bakarım dürter diyorum uyuyor ben üstünü örterim derim yok durmuyor yatağın dibine giriyor elini tutucak temas olucak
 sen biliyorsun abla engelli kardeşim var bazen babama bugun koltukta yat bugun annemleyim diyor. Reis emiri verdi diye güleriz. Bazen babam gece çalışır gelmez. Abla beni annemin yanına götür der. Yatağa taşırım bı bakarım dürter diyorum uyuyor ben üstünü örterim derim yok durmuyor yatağın dibine giriyor elini tutucak temas olucak 
 
		
 
 
		
 
 
		 
 
		 
 
		