- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi duvarsaatii
Bazıları saçma bulur bazıları normal bu gayet normal herkesin dinamiği farklı ama absürt anormal bir durumda değil. Yani abin annen eşim benim olsun durumu sağlıklı değil. Zira kimse sizin malınız değil. Sizden önce annesi vardı sizden sonrada sizleykende olmaya devam edicek. Onu doğuran ve ya onu bu yaşa getiren annesidir. Benim karanlık fobim var 27 yaşımdayım babamın olmadığı geceler gider annemin koynunda yatarım. Bazen bir uyanırım sabah babam yanıma kıvrılmış uyumuş. Gayet normal istersen 50 yaşına gel onlar için hala küçüksün. Bu arada ben tek yatmak zorunda mıyım yetişkin adam annesinin yanında uyumaz dersiniz biride çıkar der ki sende koca kadın bir kere tek yatamıyor musun ? Evlenene kadar kocan yoktu der. Bla bla bir sürü şey denir. Herkesin yorumu bakış açısı farklı ama anne baba için bu tarz şeyler gayet normalGece Uyumak ... hani uzandım 5 dk degil tabi ki . Ben kv lerdeyim. Misafirlikte. Onlara kalmaya gitmisiz ben tek yatayim o oğluyla mı yatsın? Ben hiç boyle bir sey görmedim kimsede. Ama cogu kisi normal dedigine göre normalmiş onu öğrendim.