Kaynana

Gece Uyumak ... hani uzandım 5 dk degil tabi ki . Ben kv lerdeyim. Misafirlikte. Onlara kalmaya gitmisiz ben tek yatayim o oğluyla mı yatsın? Ben hiç boyle bir sey görmedim kimsede. Ama cogu kisi normal dedigine göre normalmiş onu öğrendim.
Bazıları saçma bulur bazıları normal bu gayet normal herkesin dinamiği farklı ama absürt anormal bir durumda değil. Yani abin annen eşim benim olsun durumu sağlıklı değil. Zira kimse sizin malınız değil. Sizden önce annesi vardı sizden sonrada sizleykende olmaya devam edicek. Onu doğuran ve ya onu bu yaşa getiren annesidir. Benim karanlık fobim var 27 yaşımdayım babamın olmadığı geceler gider annemin koynunda yatarım. Bazen bir uyanırım sabah babam yanıma kıvrılmış uyumuş. Gayet normal istersen 50 yaşına gel onlar için hala küçüksün. Bu arada ben tek yatmak zorunda mıyım yetişkin adam annesinin yanında uyumaz dersiniz biride çıkar der ki sende koca kadın bir kere tek yatamıyor musun ? Evlenene kadar kocan yoktu der. Bla bla bir sürü şey denir. Herkesin yorumu bakış açısı farklı ama anne baba için bu tarz şeyler gayet normal

Gece Uyumak ... hani uzandım 5 dk degil tabi ki . Ben kv lerdeyim. Misafirlikte. Onlara kalmaya gitmisiz ben tek yatayim o oğluyla mı yatsın? Ben hiç boyle bir sey görmedim kimsede. Ama cogu kisi normal dedigine göre normalmiş onu öğrendim.
Herkesin bakış açısına göre değişir ama bence bütün gece uyumak niyetinde değildir, belki 5-10 dakika sonra hadi git eşinin yanına diyecekti, kayınvalidenize sık sık gider misiniz her defasında böyle bir istekte bulunuyor mu bilmiyorum ama mesela benim kayınvalidem farklı şehirde sürekli görüşme imkanı yok, şimdi gitsek eminim çok özlemiştir, eşime sarılıp uzanmak istese garipsemem çünkü ben rahmetli babamla uyumazdım ama rahmetli dedem bana çok düşkündü, ne zaman gitsem onunla uyurdum o yüzden arada bir böyle isteği olan anne babalar dedeler nineler bana garip gelmiyor, dediğim gibi bakış açısı ya da aile yapısı mı desem, herkese göre değişiyor.

Babam yok . Ben 2 yaşındayken vefat etmis o yüzden sizin orneginizi anlayamayacağim.
Başınız sağolsun.

Anne baba farketmez aslında.
İnsan anne babasına sarılabilir, yanında uzanabilir.
Tüm gece yanında uyusun istedi sizin yorumunuz muhtemelen, öyle demek istediğini sanmıyorum açıkçası.

Açıkçası ben herkes güler sohbet döner diye yazmıştim :KK70: ama beni haksız bulanlar var aramızda şaşırdim. Bir de o açıdan bakayım .
Ben kadının tüm gece benimle uyu niyetiyle söylediğini düşünmüyorum.
Eski anıları yad etmiştir, böyle böyle olurdu diye anlatmıştır. Şakasına gel yine yat yanıma demiştir.
Eşin gitse iki sever öper, şakalaşırlar herkes yatağına geçerdi zaten.
Bu şekliyle de olaya bakış açınızla yine siz haksızsınız bence.

Oğlum boyumu geçti, arada tv izlerken uzanırsa yanına kıvrılır öper koklarım.
Bir kaç sene sonra yine yapmak istersem gelinin ağzına "kıskanç kv" diye düşeceğim sanırım.
Evlat bu ya benim vücudum da büyümüş, canımdan can severken de gelini düşünerek uzaktan mı sevmem lazım?
Offf ya kendi doğurduğumuda mı sevemeyeceğim gelin ne der diye.
Eşlerinin kız kardeşlerine sarılmasını bile normal görmeyen yorumlar okudum ben burada.

Bazıları istiyor ki eşi, sadece kendisine yakın olsun, sadece kendisinin nazını çeksin, kök ailesiyle de uzaktan resmi bir ilişki yürütsün. Ama söz konusu kendi aileleriyse aynı resmiyet olmaz tabi.

Evliliğimin 5. Yılında gelen itiraf deyince ben de şok şok şok bişey var sandım. Siz iyimisiniz kafanız mı güzel vallahi bi gerçek hayata dönün yahu. Bu adamlar ağaç kovupundan çıkmadı anaları besledi büyüttü . 30 yaş çok mu bir annenin evladına sarılması için. Ben varolduğum müddetçe evlatlarıma sarılım öperim koklarım ve bu kimseyi ilgilendirmez. 5 yıllık eşisin istersen 35 yıllık ol kimsiniz allasen ya. Ben de gelinim kv değilim ama anneyim.

Benim karanlık fobim var 27 yaşımdayım babamın olmadığı geceler gider annemin koynunda yatarım. Bazen bir uyanırım sabah babam yanıma kıvrılmış uyumuş. Gayet normal istersen 50 yaşına gel onlar için hala küçüksün.
Sizleri gözümüzde bir büyütemedik 🤣 ileride damat da bizi yadırgayabilir, bazen yatakta ben, arada 26'lık kızım ve dört bacaklı kızım, eşim şeklinde yatarız sabah keyfi yapmak için, bir gün ya yatak çökecek ya birimiz düşecek sığamıyoruz bir türlü.

Eşlerinin kız kardeşlerine sarılmasını bile normal görmeyen yorumlar okudum ben burada.

Bazıları istiyor ki eşi, sadece kendisine yakın olsun, sadece kendisinin nazını çeksin, kök ailesiyle de uzaktan resmi bir ilişki yürütsün. Ama söz konusu kendi aileleriyse aynı resmiyet olmaz tabi.
Bunun adı da kv beni kıskanıyor oluyor işte. Aslında tam tersiyken.
Bırak kardeşi eşim kuzenleriyle iç içe büyümüşler. Gördüğünde özlemle sarılsa kıskanmam ben. Eylemden çok niyete bakarım çünkü.

Ve benim babam kötü bir adam da olabilirdi aile bağlarım çok çok kötü de olabilirdi . Hemen siz babanıza sarılmaz mısınız yatmaz mısınız minvalinde sorular çok değişik. Sonuçta herkes şanslı olmuyor sizler gibi. :)
Neden değişik sorular ? Kv ile yatma olayını burda çarşaf çarşaf anlatıyorsunuz ama. Olabilir babanız hayatta olmayabilir allah rahmet etsin. Annesi olmayan insanlar da var o zaman annesine sarılıp yattı demeniz de onları incitebilir. Kimse sizin hayatınıza göre yorum yapamaz .insanları tek tek düzeltemezsiniz. Siz kendinizi değiştirin sağlam durmayı güçlü olmayı öğrenin. Mantıklı davranın mesela en başta. Bir anne oğul , anne kız bağının asla kopmayacağını , annenin çocuğu 50 yaşına da gelse haka onun kuzusu olduğunu unutmayın yoksa hayat sizi çok fazla yıpratır.

Sizleri gözümüzde bir büyütemedik 🤣 ileride damat da bizi yadırgayabilir, bazen yatakta ben, arada 26'lık kızım ve dört bacaklı kızım, eşim şeklinde yatarız sabah keyfi yapmak için, bir gün ya yatak çökecek ya birimiz düşecek sığamıyoruz bir türlü.
Büyümeyelimde mune abla ya valla böyle güzel memnunum. Aman damadıda kendi annesine yollarsınız sorun çözülür😂 sen biliyorsun abla engelli kardeşim var bazen babama bugun koltukta yat bugun annemleyim diyor. Reis emiri verdi diye güleriz. Bazen babam gece çalışır gelmez. Abla beni annemin yanına götür der. Yatağa taşırım bı bakarım dürter diyorum uyuyor ben üstünü örterim derim yok durmuyor yatağın dibine giriyor elini tutucak temas olucak😂 Kızınız evlendikten sonrada kaçar gelşr uyumaya ben öyle yaparım kesin😂

Evliliğimin 5. Yılında gelen itiraf deyince ben de şok şok şok bişey var sandım. Siz iyimisiniz kafanız mı güzel vallahi bi gerçek hayata dönün yahu. Bu adamlar ağaç kovupundan çıkmadı anaları besledi büyüttü . 30 yaş çok mu bir annenin evladına sarılması için. Ben varolduğum müddetçe evlatlarıma sarılım öperim koklarım ve bu kimseyi ilgilendirmez. 5 yıllık eşisin istersen 35 yıllık ol kimsiniz allasen ya. Ben de gelinim kv değilim ama anneyim.
Sarılmasına bir şey demedim . Tüm gece öyle uyumak istedi diyorum . Inanmiyor musunuz vallahi billahi öyle dedi :) eşim de zaten ne sacma falan diyorsa dedigim gibidir dimi. He derseniz ki uyumasına bir sey mi dediniz diye yine haksiz bulsaniz ona tamam. Gercekten sarilmasina tabi ki bir sey demem denir mi hic. Ben uyumasini anormal karşiladim. Herkes farkli dusunebilir tabi bunu da. Bana gore yanliş bir başkasina dogru gelebilir.

Neden değişik sorular ? Kv ile yatma olayını burda çarşaf çarşaf anlatıyorsunuz ama. Olabilir babanız hayatta olmayabilir allah rahmet etsin. Annesi olmayan insanlar da var o zaman annesine sarılıp yattı demeniz de onları incitebilir. Kimse sizin hayatınıza göre yorum yapamaz .insanları tek tek düzeltemezsiniz. Siz kendinizi değiştirin sağlam durmayı güçlü olmayı öğrenin. Mantıklı davranın mesela en başta. Bir anne oğul , anne kız bağının asla kopmayacağını , annenin çocuğu 50 yaşına da gelse haka onun kuzusu olduğunu unutmayın yoksa hayat sizi çok fazla yıpratır.
Sağlam durmadığimı güçlü durmadigimi neye göre anladınız? Ben hayatımla alakalı bir sey demedim ki çarşaf çarşaf anlattın dedıginiz 2 satır bir şey :) Hatta konuyu anlatirken de güldügümü soyledim hani ah vah edip ayy karalar bağlayan biri değilim ki.

Ben tam tersi herkes keşke ben kadar sağlam dursa kocası naz çekmedi diye oğluna nazlanmasa kafasındayim benim annem çok zor koşullarda yetisti ama kimseye de abim degil naz etmedi. Benim hatam herkesten ayni davranisi bekliyor olmak galiba. Insanları degistiremezsiniz lafiniza katılıyorum. Orda haklısiniz. Benim hatam da o.

Sarılmasına bir şey demedim . Tüm gece öyle uyumak istedi diyorum . Inanmiyor musunuz vallahi billahi öyle dedi :) eşim de zaten ne sacma falan diyorsa dedigim gibidir dimi. He derseniz ki uyumasına bir sey mi dediniz diye yine haksiz bulsaniz ona tamam. Gercekten sarilmasina tabi ki bir sey demem denir mi hic. Ben uyumasini anormal karşiladim. Herkes farkli dusunebilir tabi bunu da. Bana gore yanliş bir başkasina dogru gelebilir.
Eskileri düşünmüş özlemiş olabilir. Eskileri düşününce çıcuklarımı daha bi mıncırasım geliyor. O yüzden yadırgamadım . Keşke benim kv de kocamı bukadar sevse. Yüzüne bakmaz o daha büyük bir sorun emin olun.

Eskileri düşünmüş özlemiş olabilir. Eskileri düşününce çıcuklarımı daha bi mıncırasım geliyor. O yüzden yadırgamadım . Keşke benim kv de kocamı bukadar sevse. Yüzüne bakmaz o daha büyük bir sorun emin olun.

İşte herkesin ayri ayrı sikayeti varsa desenize. Anne olunca eminim ben de daha farklı düşünürüm.

Sağlam durmadığimı güçlü durmadigimi neye göre anladınız? Ben hayatımla alakalı bir sey demedim ki çarşaf çarşaf anlattın dedıginiz 2 satır bir şey :) Hatta konuyu anlatirken de güldügümü soyledim hani ah vah edip ayy karalar bağlayan biri değilim ki.

Ben tam tersi herkes keşke ben kadar sağlam dursa kocası naz çekmedi diye oğluna nazlanmasa kafasındayim benim annem çok zor koşullarda yetisti ama kimseye de abim degil naz etmedi. Benim hatam herkesten ayni davranisi bekliyor olmak galiba. Insanları degistiremezsiniz lafiniza katılıyorum. Orda haklısiniz. Benim hatam da o.
Babanıza sarılıp yatma lafı eden birine neden bunu söylüyorsunuz kırıldım vs diyorsunuz ya ona diyorum. Kimse sizin babanızın öldüğünü bilmez bilemez konuşur siz sağlam durun diyorum. Yoksa kocan annesine sarılması bukadar sarsılacak bir durum değil. Normal ötesi bir durum yani.

Büyümeyelimde mune abla ya valla böyle güzel memnunum. Aman damadıda kendi annesine yollarsınız sorun çözülür😂 sen biliyorsun abla engelli kardeşim var bazen babama bugun koltukta yat bugun annemleyim diyor. Reis emiri verdi diye güleriz. Bazen babam gece çalışır gelmez. Abla beni annemin yanına götür der. Yatağa taşırım bı bakarım dürter diyorum uyuyor ben üstünü örterim derim yok durmuyor yatağın dibine giriyor elini tutucak temas olucak😂 Kızınız evlendikten sonrada kaçar gelşr uyumaya ben öyle yaparım kesin😂
Kardeşin teması seviyor demek ki, benim kızda ahtapot gibi sarılır 🤣 Konu sahibesi de bebek istiyormuş, Allah inşaallah nasip etsin o zaman aslında arada bir anne babalarının böyle isteklerinin anormal olmadığını anlayacak, evlat kaç yaşına gelirse gelsin anne babanın gözündeki yeri değişmez, kayınvalide devamlı oğlunun yanında yatmak istese başka, o zaman herkes farklı yorum yapardı ama kırk yılda bir yanıma uzan diyen anne baba eskiyi özlemiştir, evladına sarılmayı özlemiştir olabilir böyle şeyler.

Babanıza sarılıp yatma lafı eden birine neden bunu söylüyorsunuz kırıldım vs diyorsunuz ya ona diyorum. Kimse sizin babanızın öldüğünü bilmez bilemez konuşur siz sağlam durun diyorum. Yoksa kocan annesine sarılması bukadar sarsılacak bir durum değil. Normal ötesi bir durum yani.

Anladım anladım haklısınız bir dahakine daha dikkatli yazarım.

Bu tarz konularda bende ilk başta çok sorguladım.
Hatta buraya da bir iki konu açtığım oldu.
Benim kv de de eşime aşırı düşkündür.
Eşim tek erkek çocuğu o yüzden kv çok sever. (Eskiden erkek torunumuz olsun diye çok baskılamışlar)
Geçenler de telefonda konuşurken bana eşim için " o benim erkeğimdi " dedi.
İyi anne dedim uzatmadım.
Takmıyorum artık.
Takınca migrenim azıyor çünkü.
Eşim gayet net ama kv laftan anlamıyor.

Evlendikten sonra yastığına sarılıp 1 hafta onunla yatmış, ağlamış. :uykucu:

Back
X