Kaynana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

vadidekizambk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
52
40
3
Sevgili kk üyeleri öncelikle soruyorum kaynana ile muhteşem anlaşıyorum herşey yolunda görümcelerimlede keza öyle bir sıkıntı yok diyeniniz var mı ? Ben değilim galiba, galiba diyorum anlatıyım.Kaynanam ile ilk tanışma güzeldi bize geldiler ben kendimce bayağı uğraştım en güzel yorucu yemekleri yaptım işte ağırladık v.s Sonra onlar bizi çağırdılar ve uzak yola gittik bize yemek olarak sadece pide yapmışlardı aileme karşı çok utandım ve değersiz hissettik şimdi yemek önemli değil ama bir insan için özenmek var ki özen sıfırdı.İkincisi ben ev işi hamaratlık yemek v.s kendime güveniyorum eşimde bunu sürekli annesine anlatıyormuş kıskanmaya ve sürekli benim kızlarım daha iyisini yapar demeye başladı kızı ünv. okuyor ve asla ne temizlik ne de yemek hiçbirşey bilmiyor ki bu beni ilgilendirmez ortalığı bilmeden beni överek kızıştıran eşim oldu galiba. Nikahımız kıyıldı evimiz tam hazır değil evimize geçemedik fakat nikaha rağmen kayınvalide beni asla aramadı.Bende aramıyorum haksızmıyım peki ? Ben bu kayınvalide ile nasıl anlaşıcam bilmiyorum mesela eşim ile telde konuşurken kaç defa duydum yok konuşmak istemiyorum diye görümcelerde aynı tuhaflar evli bir tane var ondan iyice soğudum şimdi nasıl hareket etmem lazım sizce kaynanaya karşı anlaşma konusunda uzman birileri yok mu yardım istiyorum ☹

Aramasın işte çok arayınca nasıl kurtulurum diyceksiniz arada bir arayın ( 2 haftada 1 falan yani ) belki önceliği sizden bekliyordur
Eşim beni övmeden önce kendi arıyordu şimdi aramıyor sorun aramasında değil ki ben annesi ile konuşmayınca eşimde de bir tuhaflık seziyorum burukluk var

Görümceler miAllah yardımcınız olsun.Kv ile çok iyi anlaşırım çok severim.Gorumcem ile yıllardır görüşmüyorum.Benden uzak nereye giderse direkKim size nasıl geliyorsa öyle gidin bu kadar net.
Bizde kaynana ile görümceler birbirine bağlanmış gibi kaynana a dese görümce b diyor sizde hayret ki kaynana ile anlaşabilmişsiniz

Eşim beni övmeden önce kendi arıyordu şimdi aramıyor sorun aramasında değil ki ben annesi ile konuşmayınca eşimde de bir tuhaflık seziyorum burukluk var
Benim eşim benim ailemi aramayınca modum düşer (1 ay gibi uzun bir süre olunca )ama çok sık arayınca kızarım eşime gerek yok diye bende aynı şekilde ararsam iki haftada 1 bazen iki kere konuşurum Çok sık aranırsam açmam telefonu kv kp de bunu bilir ilk başlarda trip atıyorlardı şimdi huyumu biliyorlar tavrını takın bu sebeplerden aramıyorsa bırak aramasın sende arama

Kötü değilim fakat annesine çok düşkün bende bir kaç defa duydum telde yok konuşmuycam falan dedi e peki ben neden arıyım şimdi kaynanayı
E arama işte zaten oğluna söylemiş kadın sizin burda bi mesuliyetiniz yok. Annesine düşkünse düşkün napalım yani.

E ne güzel aramıyormuş. En güzeli yüz göz olmayın işte. Eşin de sorun etmiyorsa, ki baştan nasıl alıştırırsan öyle gider, canına minnet olmalı.
Aslında canıma minnet fazla muhabbet tez ayrılık getirirde bu kaynana ve görümcelerde farklı bir hava var bende onların bu soğukluğuna rağmen arayıp gururlarını okşamak istemiyorum ama eşim var arada sıkıntı bu

Eşiniz size annemleri ara neden onlarla konuşmuyorsun diyor mu

Eşiniz size annemleri ara neden onlarla konuşmuyorsun diyor mu
Şöyle oldu uzun süre aramadım adamın resmen ilgisi azaldı aradım sonra bir değişti bir mutlu oldu ben anlamadım bu işi ya ben kız olmama rağmen anneme bu kadar düşkün değilim

Çok abartmadan isterseniz 1-2 haftada 1 arayın. Üstlerine düşmeyin. Eşiniz bu konuyu dert ediyorsa mutlaka onun yanında arayıp hal hatır soru geçin.

Ben eşimin annesini öyle arayayım diye düşünmem hiç. Görümcemle hiç görüşmüyorum. Evlenmeden önce hatalı bir davranışı olmuştu.(gerçekten hatalı) Yılda 1 görürsem selam verir hal hatır sorarım.
Bu yüzden ikisiyle de sorunum yok:))
Baştan beri böyle olunca eşim de dert etmiyor. O istediği kadar görüşebilir de asla karışmam. Konuşurken de ne demişler ne söylemişler asla dinlemem.

O yüzden nabza göre şerbet derler ya. Eşinize bunu dert ettiğinizi belli etmeden her şey normalmiş gibi arada arayın geçin. O da, ailesi de alışsın bu duruma.

Şöyle oldu uzun süre aramadım adamın resmen ilgisi azaldı aradım sonra bir değişti bir mutlu oldu ben anlamadım bu işi ya ben kız olmama rağmen anneme bu kadar düşkün değilim
Bence bunu anladığınızı belli etmeyin. Normalinin sık aramak olmadığını düşünüp alışır inşallah

Sen kaynanayi aramayinca adamin sana ilgisi mi azaldi. Daha emzikten dusmemis madem me diye evleniyormus bu taze salatalik.
Sakin aman ben iyi olayim diye yuz verme sakin. Onlar senle konusmak istemiyorlarsa, konustuklarinda da moralini bozuyorlarsa sende bastan mesafeli ol. Sadece saygı yeterli onlari sevmene gerek yok. Kocana da şimdiden yeni bir aile kuracaginizi empoze et. Allttan alttan. Yoksa daha çoook çekersin bunlardan.

Zaten aynen belli etmiyorum ama anlıyorum hissediyorum ama onun yanında arama fikri aklımdaydı öyle yapıcam inşallah tmm nikah kıyıldı aynı evde değiliz belki ama nikah var artık düşünün görümcenin numarası yok bende diğerinin var ama iletişim yok böyle olması iyi ama benim sinirlendiğim nokta sanki hiçe sayıyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…