- 1 Temmuz 2021
- 52
- 40
- 3
- Konu Sahibi vadidekizambk
-
Eşim beni övmeden önce kendi arıyordu şimdi aramıyor sorun aramasında değil ki ben annesi ile konuşmayınca eşimde de bir tuhaflık seziyorum burukluk varAramasın işte çok arayınca nasıl kurtulurum diyceksiniz arada bir arayın ( 2 haftada 1 falan yani ) belki önceliği sizden bekliyordur
BenSevgili kk üyeleri öncelikle soruyorum kaynana ile muhteşem anlaşıyorum herşey yolunda görümcelerimlede keza öyle bir sıkıntı yok diyeniniz var mı ?
Bizde kaynana ile görümceler birbirine bağlanmış gibi kaynana a dese görümce b diyor sizde hayret ki kaynana ile anlaşabilmişsinizGörümceler miAllah yardımcınız olsun.Kv ile çok iyi anlaşırım çok severim.Gorumcem ile yıllardır görüşmüyorum.Benden uzak nereye giderse direk Kim size nasıl geliyorsa öyle gidin bu kadar net.
Benim eşim benim ailemi aramayınca modum düşer (1 ay gibi uzun bir süre olunca )ama çok sık arayınca kızarım eşime gerek yok diye bende aynı şekilde ararsam iki haftada 1 bazen iki kere konuşurum Çok sık aranırsam açmam telefonu kv kp de bunu bilir ilk başlarda trip atıyorlardı şimdi huyumu biliyorlar tavrını takın bu sebeplerden aramıyorsa bırak aramasın sende aramaEşim beni övmeden önce kendi arıyordu şimdi aramıyor sorun aramasında değil ki ben annesi ile konuşmayınca eşimde de bir tuhaflık seziyorum burukluk var
Kötü değilim fakat annesine çok düşkün bende bir kaç defa duydum telde yok konuşmuycam falan dedi e peki ben neden arıyım şimdi kaynanayıKaynanayla anlaşmaya ne gerek var. Kötü olma yeter
Kaynanamla anlaşıyorum diyen görmedi bu gözler
E arama işte zaten oğluna söylemiş kadın sizin burda bi mesuliyetiniz yok. Annesine düşkünse düşkün napalım yani.Kötü değilim fakat annesine çok düşkün bende bir kaç defa duydum telde yok konuşmuycam falan dedi e peki ben neden arıyım şimdi kaynanayı
Aslında canıma minnet fazla muhabbet tez ayrılık getirirde bu kaynana ve görümcelerde farklı bir hava var bende onların bu soğukluğuna rağmen arayıp gururlarını okşamak istemiyorum ama eşim var arada sıkıntı buE ne güzel aramıyormuş. En güzeli yüz göz olmayın işte. Eşin de sorun etmiyorsa, ki baştan nasıl alıştırırsan öyle gider, canına minnet olmalı.
Eşiniz size annemleri ara neden onlarla konuşmuyorsun diyor muAslında canıma minnet fazla muhabbet tez ayrılık getirirde bu kaynana ve görümcelerde farklı bir hava var bende onların bu soğukluğuna rağmen arayıp gururlarını okşamak istemiyorum ama eşim var arada sıkıntı bu
Şöyle oldu uzun süre aramadım adamın resmen ilgisi azaldı aradım sonra bir değişti bir mutlu oldu ben anlamadım bu işi ya ben kız olmama rağmen anneme bu kadar düşkün değilimEşiniz size annemleri ara neden onlarla konuşmuyorsun diyor mu
Çok abartmadan isterseniz 1-2 haftada 1 arayın. Üstlerine düşmeyin. Eşiniz bu konuyu dert ediyorsa mutlaka onun yanında arayıp hal hatır soru geçin.Aslında canıma minnet fazla muhabbet tez ayrılık getirirde bu kaynana ve görümcelerde farklı bir hava var bende onların bu soğukluğuna rağmen arayıp gururlarını okşamak istemiyorum ama eşim var arada sıkıntı bu
Bence bunu anladığınızı belli etmeyin. Normalinin sık aramak olmadığını düşünüp alışır inşallahŞöyle oldu uzun süre aramadım adamın resmen ilgisi azaldı aradım sonra bir değişti bir mutlu oldu ben anlamadım bu işi ya ben kız olmama rağmen anneme bu kadar düşkün değilim
Sen kaynanayi aramayinca adamin sana ilgisi mi azaldi. Daha emzikten dusmemis madem me diye evleniyormus bu taze salatalik.Şöyle oldu uzun süre aramadım adamın resmen ilgisi azaldı aradım sonra bir değişti bir mutlu oldu ben anlamadım bu işi ya ben kız olmama rağmen anneme bu kadar düşkün değilim
Zaten aynen belli etmiyorum ama anlıyorum hissediyorum ama onun yanında arama fikri aklımdaydıÇok abartmadan isterseniz 1-2 haftada 1 arayın. Üstlerine düşmeyin. Eşiniz bu konuyu dert ediyorsa mutlaka onun yanında arayıp hal hatır soru geçin.
Ben eşimin annesini öyle arayayım diye düşünmem hiç. Görümcemle hiç görüşmüyorum. Evlenmeden önce hatalı bir davranışı olmuştu.(gerçekten hatalı) Yılda 1 görürsem selam verir hal hatır sorarım.
Bu yüzden ikisiyle de sorunum yok:))
Baştan beri böyle olunca eşim de dert etmiyor. O istediği kadar görüşebilir de asla karışmam. Konuşurken de ne demişler ne söylemişler asla dinlemem.
O yüzden nabza göre şerbet derler ya. Eşinize bunu dert ettiğinizi belli etmeden her şey normalmiş gibi arada arayın geçin. O da, ailesi de alışsın bu duruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?