- 14 Mart 2008
- 6.059
- 5.196
- 723
- Konu Sahibi vadidekizambk
-
Yani bence de aramasın en güzeli arayıp da bulamadığımız bizimAslında canıma minnet fazla muhabbet tez ayrılık getirirde bu kaynana ve görümcelerde farklı bir hava var bende onların bu soğukluğuna rağmen arayıp gururlarını okşamak istemiyorum ama eşim var arada sıkıntı bu
Sevgili kk üyeleri öncelikle soruyorum kaynana ile muhteşem anlaşıyorum herşey yolunda görümcelerimlede keza öyle bir sıkıntı yok diyeniniz var mı ? Ben değilim galiba, galiba diyorum anlatıyım.Kaynanam ile ilk tanışma güzeldi bize geldiler ben kendimce bayağı uğraştım en güzel yorucu yemekleri yaptım işte ağırladık v.s Sonra onlar bizi çağırdılar ve uzak yola gittik bize yemek olarak sadece pide yapmışlardı aileme karşı çok utandım ve değersiz hissettik şimdi yemek önemli değil ama bir insan için özenmek var ki özen sıfırdı.İkincisi ben ev işi hamaratlık yemek v.s kendime güveniyorum eşimde bunu sürekli annesine anlatıyormuş kıskanmaya ve sürekli benim kızlarım daha iyisini yapar demeye başladı kızı ünv. okuyor ve asla ne temizlik ne de yemek hiçbirşey bilmiyor ki bu beni ilgilendirmez ortalığı bilmeden beni överek kızıştıran eşim oldu galiba. Nikahımız kıyıldı evimiz tam hazır değil evimize geçemedik fakat nikaha rağmen kayınvalide beni asla aramadı.Bende aramıyorum haksızmıyım peki ? Ben bu kayınvalide ile nasıl anlaşıcam bilmiyorum mesela eşim ile telde konuşurken kaç defa duydum yok konuşmak istemiyorum diye görümcelerde aynı tuhaflar evli bir tane var ondan iyice soğudum şimdi nasıl hareket etmem lazım sizce kaynanaya karşı anlaşma konusunda uzman birileri yok mu yardım istiyorum ☹
Bursada özel misafire pide yaptırırız biz cantık yani ama yine de sen bilirsinSevgili kk üyeleri öncelikle soruyorum kaynana ile muhteşem anlaşıyorum herşey yolunda görümcelerimlede keza öyle bir sıkıntı yok diyeniniz var mı ? Ben değilim galiba, galiba diyorum anlatıyım.Kaynanam ile ilk tanışma güzeldi bize geldiler ben kendimce bayağı uğraştım en güzel yorucu yemekleri yaptım işte ağırladık v.s Sonra onlar bizi çağırdılar ve uzak yola gittik bize yemek olarak sadece pide yapmışlardı aileme karşı çok utandım ve değersiz hissettik şimdi yemek önemli değil ama bir insan için özenmek var ki özen sıfırdı.İkincisi ben ev işi hamaratlık yemek v.s kendime güveniyorum eşimde bunu sürekli annesine anlatıyormuş kıskanmaya ve sürekli benim kızlarım daha iyisini yapar demeye başladı kızı ünv. okuyor ve asla ne temizlik ne de yemek hiçbirşey bilmiyor ki bu beni ilgilendirmez ortalığı bilmeden beni överek kızıştıran eşim oldu galiba. Nikahımız kıyıldı evimiz tam hazır değil evimize geçemedik fakat nikaha rağmen kayınvalide beni asla aramadı.Bende aramıyorum haksızmıyım peki ? Ben bu kayınvalide ile nasıl anlaşıcam bilmiyorum mesela eşim ile telde konuşurken kaç defa duydum yok konuşmak istemiyorum diye görümcelerde aynı tuhaflar evli bir tane var ondan iyice soğudum şimdi nasıl hareket etmem lazım sizce kaynanaya karşı anlaşma konusunda uzman birileri yok mu yardım istiyorum ☹
Sevgili kk üyeleri öncelikle soruyorum kaynana ile muhteşem anlaşıyorum herşey yolunda görümcelerimlede keza öyle bir sıkıntı yok diyeniniz var mı ? Ben değilim galiba, galiba diyorum anlatıyım.Kaynanam ile ilk tanışma güzeldi bize geldiler ben kendimce bayağı uğraştım en güzel yorucu yemekleri yaptım işte ağırladık v.s Sonra onlar bizi çağırdılar ve uzak yola gittik bize yemek olarak sadece pide yapmışlardı aileme karşı çok utandım ve değersiz hissettik şimdi yemek önemli değil ama bir insan için özenmek var ki özen sıfırdı.İkincisi ben ev işi hamaratlık yemek v.s kendime güveniyorum eşimde bunu sürekli annesine anlatıyormuş kıskanmaya ve sürekli benim kızlarım daha iyisini yapar demeye başladı kızı ünv. okuyor ve asla ne temizlik ne de yemek hiçbirşey bilmiyor ki bu beni ilgilendirmez ortalığı bilmeden beni överek kızıştıran eşim oldu galiba. Nikahımız kıyıldı evimiz tam hazır değil evimize geçemedik fakat nikaha rağmen kayınvalide beni asla aramadı.Bende aramıyorum haksızmıyım peki ? Ben bu kayınvalide ile nasıl anlaşıcam bilmiyorum mesela eşim ile telde konuşurken kaç defa duydum yok konuşmak istemiyorum diye görümcelerde aynı tuhaflar evli bir tane var ondan iyice soğudum şimdi nasıl hareket etmem lazım sizce kaynanaya karşı anlaşma konusunda uzman birileri yok mu yardım istiyorum ☹
7 saat uzaktan gelince ne oluyor? Pide karın doyurmuyor mu? Siz gülen yüze sohbete odaklanin. Siz 848383 çeşit yemek yaptınız diye karşı taraftan aynı şeyi bekleyemezsinizHayır kırk çeşit beklemedik ama 7 saatlik yoldan sonra bir kuru pide de olmadı sanki dışarıda merdiven altı bir yere gider zorla karın doyurur gibi.Ben tek yemek demedim o örnekti biz onları en güzel şekilde ağırladık ve aile olucaksak aynı özeni bekledik zaten hepimizin bir tane annesi var burda mesele anne değil
Hiç biraey yapmayacaksın. Ararlarsa konus hiç aramazlarsa da bayramda seytan da mutlaka bunlar dışında da ayda bir en az ara adet yerini bulsun.Sevgili kk üyeleri öncelikle soruyorum kaynana ile muhteşem anlaşıyorum herşey yolunda görümcelerimlede keza öyle bir sıkıntı yok diyeniniz var mı ? Ben değilim galiba, galiba diyorum anlatıyım.Kaynanam ile ilk tanışma güzeldi bize geldiler ben kendimce bayağı uğraştım en güzel yorucu yemekleri yaptım işte ağırladık v.s Sonra onlar bizi çağırdılar ve uzak yola gittik bize yemek olarak sadece pide yapmışlardı aileme karşı çok utandım ve değersiz hissettik şimdi yemek önemli değil ama bir insan için özenmek var ki özen sıfırdı.İkincisi ben ev işi hamaratlık yemek v.s kendime güveniyorum eşimde bunu sürekli annesine anlatıyormuş kıskanmaya ve sürekli benim kızlarım daha iyisini yapar demeye başladı kızı ünv. okuyor ve asla ne temizlik ne de yemek hiçbirşey bilmiyor ki bu beni ilgilendirmez ortalığı bilmeden beni överek kızıştıran eşim oldu galiba. Nikahımız kıyıldı evimiz tam hazır değil evimize geçemedik fakat nikaha rağmen kayınvalide beni asla aramadı.Bende aramıyorum haksızmıyım peki ? Ben bu kayınvalide ile nasıl anlaşıcam bilmiyorum mesela eşim ile telde konuşurken kaç defa duydum yok konuşmak istemiyorum diye görümcelerde aynı tuhaflar evli bir tane var ondan iyice soğudum şimdi nasıl hareket etmem lazım sizce kaynanaya karşı anlaşma konusunda uzman birileri yok mu yardım istiyorum ☹
Mesafeli ve politik olman lazım, Tülay kök ün sınırlar ile ilgili videolarını izle..Sevgili kk üyeleri öncelikle soruyorum kaynana ile muhteşem anlaşıyorum herşey yolunda görümcelerimlede keza öyle bir sıkıntı yok diyeniniz var mı ? Ben değilim galiba, galiba diyorum anlatıyım.Kaynanam ile ilk tanışma güzeldi bize geldiler ben kendimce bayağı uğraştım en güzel yorucu yemekleri yaptım işte ağırladık v.s Sonra onlar bizi çağırdılar ve uzak yola gittik bize yemek olarak sadece pide yapmışlardı aileme karşı çok utandım ve değersiz hissettik şimdi yemek önemli değil ama bir insan için özenmek var ki özen sıfırdı.İkincisi ben ev işi hamaratlık yemek v.s kendime güveniyorum eşimde bunu sürekli annesine anlatıyormuş kıskanmaya ve sürekli benim kızlarım daha iyisini yapar demeye başladı kızı ünv. okuyor ve asla ne temizlik ne de yemek hiçbirşey bilmiyor ki bu beni ilgilendirmez ortalığı bilmeden beni överek kızıştıran eşim oldu galiba. Nikahımız kıyıldı evimiz tam hazır değil evimize geçemedik fakat nikaha rağmen kayınvalide beni asla aramadı.Bende aramıyorum haksızmıyım peki ? Ben bu kayınvalide ile nasıl anlaşıcam bilmiyorum mesela eşim ile telde konuşurken kaç defa duydum yok konuşmak istemiyorum diye görümcelerde aynı tuhaflar evli bir tane var ondan iyice soğudum şimdi nasıl hareket etmem lazım sizce kaynanaya karşı anlaşma konusunda uzman birileri yok mu yardım istiyorum ☹
Eşim beni övmeden önce kendi arıyordu şimdi aramıyor sorun aramasında değil ki ben annesi ile konuşmayınca eşimde de bir tuhaflık seziyorum burukluk var
Sizin gibi insanlar ,bizim gibi insanlara denk olamaz zaten konumda boşuna tartışma çıkarmaya çalışmayın ! Fikriniz varsa yazın yok ise meşgul etmeyin.7 saat uzaktan gelince ne oluyor? Pide karın doyurmuyor mu? Siz gülen yüze sohbete odaklanin. Siz 848383 çeşit yemek yaptınız diye karşı taraftan aynı şeyi bekleyemezsiniz
-Ayrıca bazı illerde özellikle gelen misafire pide yaptırılır.
Sizin gibi insanlar yüzünden hiç misafir sevmiyorum gerçekten. Beni yoran-yoracak insanlarida disarida ağırlıyorum.
FitnecilikHiç biraey yapmayacaksın. Ararlarsa konus hiç aramazlarsa da bayramda seytan da mutlaka bunlar dışında da ayda bir en az ara adet yerini bulsun.
İstemiyor karsa zorlama.
Eşine de söyle fitnecilik yapmasın
Kadın pide yapmış 500 çeşit yemek yapmak zorunda mı? Sen uğraşmışsın diye karşılığını bekliyorsun. Onun için güzel bir yemek olarak düşünmüş çoğu ilde pide verilir. Kızının yemek yapıp yapmamasıda sizi enterese etmez. Kel alaka olmuş. Her anne kendi çocuğunu över ben bir saçmalık görmedim he gördüm oda sizin kayınvalideden ilgi beklemeniz. Kadın karışmıyor etmiyor. Daha ne bekliyorsun?Sizin gibi insanlar ,bizim gibi insanlara denk olamaz zaten konumda boşuna tartışma çıkarmaya çalışmayın ! Fikriniz varsa yazın yok ise meşgul etmeyin.
Sizin amacınız ne pardon ? Bu yazdığınızın bir faydası var mı anlamadığınız noktada neden konuşuyorsunuz yemek sorun değil burada o bir örnekti ! İkincisi üstte zaten kızının yapıp yapmadığı şeyler beni ilgilendirmez kadının bana karşı tavır alma sebebi diye özellikle yazdım siz galiba tam anlamıyorsunuz okuduğunuzu ben karşılık beklemiyorum bunu size açıklama zorunluluğumda yok muhalefet olunca bir işe yaradığını falan mı düşünüyorsunuz ? Üye olmadan dışarıdan sizin gibi yazan yorumuyla faydası bulunmayan saldırırcasına konuşan kişiler çok itici ...Kadın pide yapmış 500 çeşit yemek yapmak zorunda mı? Sen uğraşmışsın diye karşılığını bekliyorsun. Onun için güzel bir yemek olarak düşünmüş çoğu ilde pide verilir. Kızının yemek yapıp yapmamasıda sizi enterese etmez. Kel alaka olmuş. Her anne kendi çocuğunu över ben bir saçmalık görmedim he gördüm oda sizin kayınvalideden ilgi beklemeniz. Kadın karışmıyor etmiyor. Daha ne bekliyorsun?
Her anne kendi çocuğunu över ne şimdi asıl kel alaka bu, ben övmesin diye bir şey dedim mi ?Kadın pide yapmış 500 çeşit yemek yapmak zorunda mı? Sen uğraşmışsın diye karşılığını bekliyorsun. Onun için güzel bir yemek olarak düşünmüş çoğu ilde pide verilir. Kızının yemek yapıp yapmamasıda sizi enterese etmez. Kel alaka olmuş. Her anne kendi çocuğunu över ben bir saçmalık görmedim he gördüm oda sizin kayınvalideden ilgi beklemeniz. Kadın karışmıyor etmiyor. Daha ne bekliyorsun?
Bende sizin bahsettiğiniz gibi bir kültürde büyüdüm. Bizde misafire değer vermek güleryüzle ölçülür. Ne kadar güleryüzlüysen, hoş sohbetsen o kadar değer veriyorsundur.7 saat uzaktan gelince ne oluyor? Pide karın doyurmuyor mu? Siz gülen yüze sohbete odaklanin. Siz 848383 çeşit yemek yaptınız diye karşı taraftan aynı şeyi bekleyemezsiniz
-Ayrıca bazı illerde özellikle gelen misafire pide yaptırılır.
Sizin gibi insanlar yüzünden hiç misafir sevmiyorum gerçekten. Beni yoran-yoracak insanlarida disarida ağırlıyorum.
Saldırı? Konunuz ve yorumlarınızdan çıkardım. Size diyorum ki kadın beni ara ara diyor mu gelip ortalık karıştırıyor mu? Eşin durmadan anneme gidelim annemi ara diyor mu? Olsaydı en başta yazardınız. Kadın mesafeli işte ne var bunda içli dışlı sevgi pıtırcığı olup durmadan aramak zorunda değil. Siz niye bu duruma taktınız ne güzel işte saygı çerçevesinde mesafeli ilişki istemiyor musunuz? Garip geldiSizin amacınız ne pardon ? Bu yazdığınızın bir faydası var mı anlamadığınız noktada neden konuşuyorsunuz yemek sorun değil burada o bir örnekti ! İkincisi üstte zaten kızının yapıp yapmadığı şeyler beni ilgilendirmez kadının bana karşı tavır alma sebebi diye özellikle yazdım siz galiba tam anlamıyorsunuz okuduğunuzu ben karşılık beklemiyorum bunu size açıklama zorunluluğumda yok muhalefet olunca bir işe yaradığını falan mı düşünüyorsunuz ? Üye olmadan dışarıdan sizin gibi yazan yorumuyla faydası bulunmayan saldırırcasına konuşan kişiler çok itici ...
Hayır ben sosyal bir insanım genelde çoğu insanla anlaşırım ve eşimin annesi olucak kişi ile de en azından bir telefon görüşmesi bakımından bile bu kadar kopuk olmak tuhaf geldi bana birde fikir almak istedim deneyimli kişilerdenİlle anlaşman mı lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?